Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lepiej się stac nie mogło !!!Hura :multi::multi::multi:
To dzięki Tobie psiak przetrwał i wrócił do domu.Jesteś dobrą dziewczyną, a mamie i babci podziękuj,że pozwoliły Ci psa przetrzymać.

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, wpadłam jeszcze na chwilkę:) Znam adres, więc postaram sie zajrzec kiedys i sprawdzic co tam u niego:) Jak bede miala z powrotem internet to napisze i wstawie moze pare zddjec moich wariatow:)...
Widzialam ze pani sie przejela i powiedziala ze teraz to juz go nie spusci ze smyczy(a ma taka laczona z obroza wiec dlatego psiak byl bez obrozy...). Okazalo sie ze jakis pies go pogonil, taki osiedlowy huligan, ktorego wlasciciele nic sobie nie robia z tego, ze inne zwierzaki nie moga korzystac z podworka:shake:
Grunt, ze mały jest juz bezpieczny:):):)
Dobranoc:*

Posted

Proponuję zmienić tytuł, żeby nie szukac nadal domku. Cieszę się bardzo. Kocham pudle, ale z uwago na własną sukę nie mogę brac nic do domu.

Super dziewczyna z Ciebie. Gratuluję Twoim Rodzicom.

Posted

Hej, mam jeszcze net:) Dziś dzwonial do mnie jkis pan i bardzo sie zasmucil jak uslyszal ze pudelek znalazl dom, bo tak bardzo chcial go adoptowac...:) Szkoda ze nie mialam jeszcze jednego pieska bo chetnie bym mu oddala, mial taki smutny glos.. wszyscy mi mowili ze nikt ode mnei nei wezmie obcego psa, starego... a tu prosze;) a nie wiem czy pisalam ze Kudelko ma 8 lat, jak moj Bambus..:) tesknie za nim... ale dobrze ze wrocil do swojego domku:* Pozdrawiam serdecznie, do zobaczenia!!!

Posted

Naciass napisał(a):
Hej, mam jeszcze net:) Dziś dzwonial do mnie jkis pan i bardzo sie zasmucil jak uslyszal ze pudelek znalazl dom, bo tak bardzo chcial go adoptowac...:) Szkoda ze nie mialam jeszcze jednego pieska bo chetnie bym mu oddala, mial taki smutny glos.. wszyscy mi mowili ze nikt ode mnei nei wezmie obcego psa, starego... a tu prosze;) a nie wiem czy pisalam ze Kudelko ma 8 lat, jak moj Bambus..:) tesknie za nim... ale dobrze ze wrocil do swojego domku:* Pozdrawiam serdecznie, do zobaczenia!!!

to można by znaleźć temu Panu innego pudelka na dogo!:loveu: póki się nie rozmyśli!

• 1 month later...
Posted

wrocilam po 2 miesiacach bez internetu:) bylabym szybciej ale tak to jest z tp...:angryy: pudelek wrocil do pani:) Moj Kudelko okazal sie Sajrusem:) czekala na niego tez 12-letnia wnuczka wlascicielki-obiecaly juz nigdy nie puscic go bez smyczy.. prznajmniej doppoki w otoczeniu jest ten pies ktory go pogonil:shake: stesknilam sie za Wami:loveu: zorientuje sie czy jest jeszcze aktualna sprawa z 2 letnim huskim po szkoleniu policyjnym do oddania. mialam taki sygnal ale musze sprawdzic czy jest to aktualne... nie wiem czy pisalam juz o tym. w kazdymr azi pozdrawiam serdecznie wszystkich zwierzaczkowych ludków:* jeszcze wpadne-dzis tylko pokazuje, ze zyje:)