Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewentualne, potencjalne domy przechodzą gęste sito. Organizujemy też w razie czego wizyty przedadopcyjne, sprawdzające.
Na razie do zakończenia cieczki czekamy. I sprawdzamy chętnych.

Posted

POnieważ Pani Ania nie odpowiada napiszę co wiem. Sunia już w nowym domu. Zabrał ją znajomy p. Ani, który miał w zamiarze kupno szczeniaka tej rasy. Jednak postanowił wziąć sunię. Ma doświadczenie w prowadzeniu takich psiaków - więc jesteśmy dobrej myśli.
Mam nadzieję, że p. Ania coś napisze dokładniej.

Posted

supergoga napisał(a):
Sunia już w nowym domu. Zabrał ją znajomy p. Ani, który miał w zamiarze kupno szczeniaka tej rasy. Jednak postanowił wziąć sunię. Ma doświadczenie w prowadzeniu takich psiaków - więc jesteśmy dobrej myśli.

:multi: :multi: :multi:

Posted

Przepraszam,że tak późno piszę ale tam gdzie byłam miałam dostęp do internetu ale wolnego i strony z taką ilością zdjęć wcale sie nie ładowały.
zaraz będzie c.d

Posted

Nowym opiekunem jest moj znajomy,ktory mial zamowionogo szczeniaka pitbulla rednos z hodowli w Plonsku ale odebrac mial go dopiero w pazdzierniku w wieku 2 miesiecy,zdarzylo sie inaczej i zaadoptowal Wike.
Pierwsze wiadomosci mialam jak dojechali do nowego domu ze wszystko przebieglo spokojnie.Moj znajomy mial juz cale wypozazenie dla psa wiec Wika miala czym sie bawic.Nastepny telefon wykonalam po pierwszym dniu i tez wszystko gralo.Jestem umowiona jeszcze na wspolne spacery.
Moj znajomy potrzebowal tak samo psa jak on jego.

Posted

Historia fajnie sie zakonczyla dzieki pomocy naprawde wielu ludzi.Bardzo dziekuje za pomoc :supergoga,majga,doddy,DuDziaczek.Przed spotkaniem ich sama probowalam radzic sobie ze sytuacja ale dopiero wspolpraca z fachowcami rozkrecila sprawe na calego.Do tej pory miala kilka telefonow od osob zainteresowanych adopcja.Byly to osoby ktore naprawde cos wiedzialy o tej rasie.To naprawde dziala!
Wszystkie osoby dzwoniace informuje o tym portalu i o fundacjach zajmujacych sie sie adopcja.Moze znajda psa dla siebie.

Posted

a.s napisał(a):
(...) Byly to osoby ktore naprawde cos wiedzialy o tej rasie.To naprawde dziala!
Wszystkie osoby dzwoniace informuje o tym portalu i o fundacjach zajmujacych sie sie adopcja.Moze znajda psa dla siebie.

Serdecznie dziękujemy. :loveu: Biedaków tej rasy jest masa.