majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 DuDziaczku, mam nadzieję, że uda Ci się pomóc i pociągnąć dalej ogłoszenia. Quote
a.s Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 sunia wabi sie Wika pozno o tym mowie (ale roboczo tez moze byc) Quote
majqa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Proszę wobec tego, Pani Aniu, mieć wzgląd, że ktoś może dzwonić w sprawie Rudie. ;) Quote
andzia69 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 jak tam sunia???? zgłosił się ktoś chętny??? Quote
polciuaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Kolejna rednoska z Poznania ? :o to się zaczyna robić przerażające.:shake: Quote
supergoga Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Ewentualne, potencjalne domy przechodzą gęste sito. Organizujemy też w razie czego wizyty przedadopcyjne, sprawdzające. Na razie do zakończenia cieczki czekamy. I sprawdzamy chętnych. Quote
supergoga Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Mam nadzieję, że Pani Ania przekaże jakąś dobrą wieść?;) Quote
majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Co u suni Pani Aniu??? Martwimy się. Jak Pani sobie daje radę? Quote
supergoga Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 POnieważ Pani Ania nie odpowiada napiszę co wiem. Sunia już w nowym domu. Zabrał ją znajomy p. Ani, który miał w zamiarze kupno szczeniaka tej rasy. Jednak postanowił wziąć sunię. Ma doświadczenie w prowadzeniu takich psiaków - więc jesteśmy dobrej myśli. Mam nadzieję, że p. Ania coś napisze dokładniej. Quote
nika28 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 supergoga napisał(a):Sunia już w nowym domu. Zabrał ją znajomy p. Ani, który miał w zamiarze kupno szczeniaka tej rasy. Jednak postanowił wziąć sunię. Ma doświadczenie w prowadzeniu takich psiaków - więc jesteśmy dobrej myśli. :multi: :multi: :multi: Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Czekamy wobec tego na bezpośrednią relację!!! Quote
doddy Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Bardzo się cieszę, że udało się znaleźć taki domek, że sunia będzie na oku. Quote
a.s Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Przepraszam,że tak późno piszę ale tam gdzie byłam miałam dostęp do internetu ale wolnego i strony z taką ilością zdjęć wcale sie nie ładowały. zaraz będzie c.d Quote
a.s Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nowym opiekunem jest moj znajomy,ktory mial zamowionogo szczeniaka pitbulla rednos z hodowli w Plonsku ale odebrac mial go dopiero w pazdzierniku w wieku 2 miesiecy,zdarzylo sie inaczej i zaadoptowal Wike. Pierwsze wiadomosci mialam jak dojechali do nowego domu ze wszystko przebieglo spokojnie.Moj znajomy mial juz cale wypozazenie dla psa wiec Wika miala czym sie bawic.Nastepny telefon wykonalam po pierwszym dniu i tez wszystko gralo.Jestem umowiona jeszcze na wspolne spacery. Moj znajomy potrzebowal tak samo psa jak on jego. Quote
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Kojące wieści Pani Aniu!!! Spraw się sunieczko!!! Quote
a.s Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Historia fajnie sie zakonczyla dzieki pomocy naprawde wielu ludzi.Bardzo dziekuje za pomoc :supergoga,majga,doddy,DuDziaczek.Przed spotkaniem ich sama probowalam radzic sobie ze sytuacja ale dopiero wspolpraca z fachowcami rozkrecila sprawe na calego.Do tej pory miala kilka telefonow od osob zainteresowanych adopcja.Byly to osoby ktore naprawde cos wiedzialy o tej rasie.To naprawde dziala! Wszystkie osoby dzwoniace informuje o tym portalu i o fundacjach zajmujacych sie sie adopcja.Moze znajda psa dla siebie. Quote
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 a.s napisał(a):(...) Byly to osoby ktore naprawde cos wiedzialy o tej rasie.To naprawde dziala! Wszystkie osoby dzwoniace informuje o tym portalu i o fundacjach zajmujacych sie sie adopcja.Moze znajda psa dla siebie. Serdecznie dziękujemy. :loveu: Biedaków tej rasy jest masa. Quote
rufusowa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 wspaniałe wieści! :multi: czekam na foteczki ze spacerków :loveu: Quote
Recommended Posts