Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wojtuś
Miał bardzo ciężkie życie...
Pewnie dlatego jest tak wdzięczny i oddany...
On cieszy jak dziecko, które dostało wymarzoną zabawkę,
jeśli ma zwykłą piętkę od chleba do pilnowania....Jest uroczy!!
U Tosi2 w przytulisku w Łomiankach jest dopiero 2 lata, ile moze mieć lat to nikt nie wie... Najpierw był psem stróżującym w jakiejś firmie, a kiedy ta się zwinęła, przyszło mu żyć pod płotem kilka lat...
Potem doczłapał się do przytuliska, w którym też nie było dla niego miejsca, więc znowu żył pod płotem, spał w trawie, tyle że nie był już głodny... Pewnego dnia gdy Mama Tosi2 pojechała zawieźć jedzenie do tego przytuliska, Wojtuś nie myśląc długo po prostu wpakował się na siedzenie pasażera i był gotowy do drogi....
Jak można byłoby go wyprosić?! :smile:
Przyjechał do Łomianek i chyba dopiero poczuł że żyje...
Pomyślcie jak by docenił gdyby ktoś dał mu dom u siebie, gdzie byłby jedynym pieszczochem, dostawał indywidualnie smakołyki...
Przecież on nawet o tym nie marzy...
Wojtuś jest bezkonfliktowy zupełnie, otwarty na świat, zawsze pogodny... No zobaczie jego minkę... jak go nie kochać? :smile:
Ze wszystkimi się zgadza,jest przeuroczy.
Najlepiej,by miał domek blisko Warszawy,ale jeśli znajdzie się ktoś bardzo odpowiedzialny,kto przygarnie starszego pieska i da mu wiele ciepła i bezpieczeństwa,to wtedy nic pewnie nie będzie stało na przeszkodzie.
Jednym słowem piesek ideał:loveu:!!!!!!Gdy byłam u Tosi2 w Łomiankach,Wojtuś od razu przewrócił sie na plecki i chciał mizianko po brzuszku,bardzo towarszyski piesek..Chodził za mną cały czas i choć byłam zainteresowana innym pieskiem w tym przytulisku,to on zrobiłna mnie największe wrażenie.
Oto nasz Wojtus cudeńko kochane,taki fajny,starszy pudzianek..uśmiecha się:lol:,ale na pewno chciałby mieć swoich "ludziów":

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To mój ulubieniec nad ulubieńce, ach gdybym nie miała już pokaźnej gromadki!
Taki pies zasługuje na wyjątkowych ludzi i wyjątkowy domek - kto ma namiary na Pudzina? napiszę do niego :diabloti: (hi hi - to On powinin go reklamować!)
Jest taki brzydki - że przepiękny, słodziak nad słodziaki:loveu:

Posted

ooo, jak dobrze, ze Wojtus ma osobny watek.
trza mu dobrych zdjec, wsrod zielonej trawki i z tym pieknym usmiechem.
i ogloszen!
swietny psiak, tak ujmuje za serce, ech! :loveu::loveu::loveu::loveu: