Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pokazałam w sobotę gazetę ze zdjęciem psiaków mojej koleżance nie związnej z dogomanią i poprosiłam o komentarz. I wiecie co powiedziała ? Dwa duże i stare psy - ciężko będzie.....:shake: żle oceniła zdjęcie dla osób które psów nie znają jako bardzo mało czytelne....
Boję się że wiele osób tak widzi.... :grab: I jakie stare ??? :wallbash:

Posted

Ja mam psa, który ma prawie 14 lat i dla mnie 7 letni pies to młokos.
"Normalni" ludzie myślą inaczej.
W ogłoszeniu postawiłyśmy na to, że kogoś [B]wzruszą[/B] te kochane dwa pysie i ich los a nie na to, że ktoś będzie szukał psów - zabawek. :angryy:

I na takich czekamy.

Posted

szukamy gdzie się da , korzystamy ze wszelkich ogłoszeń , to trudna adopcja, nie wiadomo już czy lepiej wzruszać czy zaciekawiać ,a może rozweselać zdjęciami , po prostu trzeba trafić na TEGO człowieka, nigdy nie wiadomo w którym momencie może ktoś zadzwonić , nie poddawajmy się , jeśli nie zawalczymy o chłopaków to już będzie dla nich koniec.
będzie dobrze, musi być , jak nie teraz to później

Posted

[quote name='becia66']Pokazałam w sobotę gazetę ze zdjęciem psiaków mojej koleżance nie związnej z dogomanią i poprosiłam o komentarz. I wiecie co powiedziała ? Dwa duże i stare psy - ciężko będzie.....:shake: żle oceniła zdjęcie dla osób które psów nie znają jako bardzo mało czytelne....
Boję się że wiele osób tak widzi.... :grab: I jakie stare ??? :wallbash:[/quote]
:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

Trzeba wyluzować bo jeszcze tydzień nie minął od ukazania gazety.
Pewnie parę osób sie namysla...:eviltong:, a częsc zainteresowanych gazety jeszcze nie kupiła...:eviltong: Dajemy im troche czasu bo przez 3 tygodnie jeszcze Ciapek z Tofikiem rządzą....:dog::dog: