Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gagata']No widzisz....zawsze to cos..:lol: teraz mozesz juz powaznie pomyslec nad nastepnym...:loveu::evil_lol:[/quote]
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Niestety od poczatku nawet si enikt o nich nie zapytał:([/quote]

Słuchajcie sprawdzałam wczoraj domek w Strażowie dla dziewczyn z Krakowa.
Pani sunię wypatrzyła na allegratce i jej brat pare miesięcy wczesniej psa również. Na allegro wogóle nie zaglądali. Szpilko pamietasz starego Benka i Balbinę ? Też znalazły domy z allegratki. Może łączyć te 2 ogłoszenia ?
Szpileczko próbowałas kiedyś ? Qrcze czego ja jestem taka tępa :eviltong: tzn. czego mi nie ma kto pokazać jak to sie robi ??? :oops::eviltong:
Dajemy psu 50% szansy więcej na dom. Pieniądze na ogłoszenia mamy jesli to cos kosztuje.... Kto pomoże ??? :modla:

Posted

Dziewczyny, ja robiłam chłopakom juz dwa razy wyrózniona allegratkę:

Ostatnia allegratkę robiłam im dzień przed wigilią, z takim świątecznym tekstem, który pisała Koss.

Dziś zrobię im kolejna allegratkę, bo w tej światecznej chyba już wygasło wyróżnienie :oops:

Posted

[quote name='Negri_2008']Dziewczyny, ja robiłam chłopakom juz dwa razy wyrózniona allegratkę:

Ostatnia allegratkę robiłam im dzień przed wigilią, z takim świątecznym tekstem, który pisała Koss.

Dziś zrobię im kolejna allegratkę, bo w tej światecznej chyba już wygasło wyróżnienie :oops:[/quote]

Negri jesli potrzebujesz kasy to napisz do mnie pw. Robiłam ostatnio bazarek i mamy czym ,, rządzić ''. Zależy mi na wyróżnionych....:lol:

Posted

[quote name='becia66']Szpilko pamietasz starego Benka i Balbinę ? Też znalazły domy z allegratki. Może łączyć te 2 ogłoszenia ?[/quote]
Beciu, napisz co miałaś na mysli z tym łączeniem. :razz:

A może chodziło Ci o to, że chłopaki powinni mieć i allegratkę i ogłoszenia w jednym czasie ...

Posted

[quote name='gagata']Dziewczyny,bo jak zaczniecie laczyc:evil_lol:, to jeszcze chlopakom cos sie gotowe urodzic....[/quote]
:roll::roll::roll::roll::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']Czy Tofi I Ciapek mają wspólną, ocieploną budę, [B]inną niż betonową, zrobioną dla nich na zamówienie [/B].....:cool1:[/quote]
Czy ocieplana to niewim bo do środka budy nie zaglądałam:evil_lol:
Boksy są betonowe a w nich budy - nowe.