Negri_2008 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Rety, to błoto, psy są mokre, przemarznięte :placz: Niedżwiedzie, trzymajcie mnie :wallbash: Quote
Beata19 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [url=http://www.allegro.pl/item511945258_niesamowita_psia_przyjazn_ciapek_i_tofi_pomoz.html]Niesamowita psia przyjaźń-Ciapek i Tofi..POMÓŻ (511945258) - Aukcje internetowe Allegro[/url] u mnie cały czas mają takie allegro Quote
SZPiLKA23 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Beata19'][URL="http://www.allegro.pl/item511945258_niesamowita_psia_przyjazn_ciapek_i_tofi_pomoz.html"]Niesamowita psia przyjaźń-Ciapek i Tofi..POMÓŻ (511945258) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] u mnie cały czas mają takie allegro[/quote] U mnie maja takie brzydkie :oops: [url=http://allegro.pl/item504390343_psia_przyjazn_przygarnij_przyjaciol.html]Psia przyjaźń!!! Przygarnij przyjaciół!!! (504390343) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Beata19 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23']U mnie maja takie brzydkie :oops: [URL="http://allegro.pl/item504390343_psia_przyjazn_przygarnij_przyjaciol.html"]Psia przyjaźń!!! Przygarnij przyjaciół!!! (504390343) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote] a właśnie,że ładne:cool3: i zdjęcie w miniaturce super:lol: może wkońcu ktoś wypatrzy chłopaków:roll: Quote
Negri_2008 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1757048_tofi_i_ciapek.html"]Tofi i Ciapek[/URL] No to mają chłopaki świąteczną alegratke :lol: Wstawiłam treść Koss. :loveu: Zamieściłam informację, że jeżeli ktoś nie może wziać ich obu, niech weźmie choć jednego :-( Jeżeli po takim opisie psiaków (bardzo trafnym) ;) nie będą dzwonić to chyba zacznę zaczepiać ludzi na ulicy :razz: Quote
Negri_2008 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jutro już sprawy przygotowania Wigilii i Świąt pochłoną mnie na dobre. Jeszcze jakieś zakupy, pakowanie prezentów, przygotowanie kolacji. Taki piękny wieczór, że tylko go wdychać, upajać się nim i cieszyć. Ale jest przecież coś, co nie pozwala o sobie zapomnieć; to ten smutek, opuszczenie, głód i cierpienie, którego tak wiele w schroniskach, azylach i w tych wszystkich miejscach, gdzie krzywdzi się psy...:-( Wszystkim osobom, które poznałam na tym wątku już dzisiaj chciałabym złożyć życzenia świąteczne. Poza życzeniami spokoju, zdrowia i wszelkiej pomyślności chciałabym dołożyć życzenia o [I][B]nadzieji,[/B][/I] abyśmy wszyscy mieli jej jak najwięcej. Nadzieji na to, że każdy pies o którego walczymy znalazł swoje miejsce na ziemi u boku człowieka, który będzie go kochał, będzie o niego dbał. Nasza nadzieja to wszystko, co te psy mają... Wesołych Świąt :tree1: Quote
SZPiLKA23 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Chciałabym zeby te swita chłopaki spedzały w domkach ale sie tak nie da, ja rowniez wszystkim zycze najlepszego ;) Quote
Neczka Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Chłopaki, przepraszam, że się nie udało... że święta musicie spędzić za kratami :-( [CENTER] [/CENTER] Quote
Miśka84 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='gagata']I na bieganko....[/quote] i jeszcze raz............... Quote
figa33 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mam nadzieję ,że domek wspólny się dla was panowie znajdzie... Quote
wanda szostek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='koss']TO DOBRY POMYSŁ Z TYM wystawieniem razem z opcją, mozesz jednego ...ale myśle tez ,ze warto zrobic im allegro w Wgilie- tak mi coś pika- zróbcie -serca ciut kruszeją...[/quote] Te które tylko okazjonalnie kruszeją, to szybko twardnieją i psa się pozbywają. Raczej szukajmy domku, który adoptuje z rozwagą a nie pod wpływem emocji. Quote
Negri_2008 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='wanda szostek']Te które tylko okazjonalnie kruszeją, to szybko twardnieją i psa się pozbywają. Raczej szukajmy domku, który adoptuje z rozwagą a nie pod wpływem emocji.[/quote] co racja to racja... Ja już sama nie wiem, jak do ludzi przemawiać, jak znaleźć drogę do tych lepszych stron ich serc...:placz: Tofi i Ciapek to takie słodkie psy a nikt tego nie widzi :shake: Podnoszę chłopaków na pierwszą, bo się przez ostatnie dni za nimi stęstkniłam :lol: Quote
Negri_2008 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Kto wraz ze mną np. jutro przystąpi do akcji poświątecznego zmiękczania serc i ogłaszania chłopaków, tak jak wcześniej planowaliśmy?;) Poniżej proponowany tekst do ogłoszeń, taka mieszanka wcześniejszych tekstów KOSS:loveu: [FONT=Verdana][B][B]Mija właśnie czas Świąt Nocy Betlejemskiej, cały ten zgiełk, jaki jej towarzyszy powoli się wycisza. Nadchodzą przyjemne dni-odświętne domy jeszcze pachną miodem i wanilią, błyszczy choinka, staramy się pielęgnować ten nastrój również i w naszych sercach...[/B][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][B]To jest też czas noworocznych refleksji o nas, o naszych uczynkach, o tym jaki trwały ślad pozostawimy, tu na ziemi...A gdyby tak uratować jedno małe istnienie, może odmienić czyjś los…psi los….[/B][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][B]Oto Tofi i Ciapek. [/B][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][B]Do niedawna jeszcze mieli swoją kochaną Panią, która niestety umarła. Teraz są samotni, opuszczeni i bezradni. Byli razem od zawsze; razem dorastali, uczyli się psiego życia i razem zaznawali szczęśliwego losu.[/B][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][B]Teraz razem obserwują życie w schronisku, razem śpią przytuleni do siebie w schroniskowej budce, razem witają gości z nadzieją, że każdy człowiek, który na nich spojrzy stanie się ich kochanym Człowiekiem.[/B][/B][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT][B][COLOR=green][FONT=Times New Roman]TOFI [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman]- [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman]ma około, 7 lat, nieduży ( nie sięga kolan) czarny, śliczny. Nieprzyzwoicie przystojny ,pochodzi z szacownej rodziny długowłosych kundelków. Ma nienaganne maniery i tylko jedna wadę –pełne miłości i ufności wierne serce. Jest niezwykle całuśny-przylepny, pięknie ostrzyżony, będzie PSIM –IDEAŁEM.[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][B][COLOR=green][FONT=Times New Roman]CIAPEK-[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman]jego przyjaciel i towarzysz ,prześmieszny trikorolek na łapkach niczym serdelki-taki ślicznościowy kundelek o mądrym ,łagodnym i coraz smutniejszym spojrzeniu ...Troszkę nieśmiały ,zawsze o krok z tyłu za swoim kumplem-Tofikiem[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][B][COLOR=black][FONT=Times New Roman]CIAPEK I TOFI –[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman]obaj spragnieni uczuć, spoglądają na każdego Człowieka ( szczególnie kobiety, co jest zrozumiałe ...stracili ...Panią) tymi swoimi smutnymi ,wszystko rozumiejącymi oczyma, żebrząc o moment zainteresowania i wyłącznej uwagi..[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][B][COLOR=black][FONT=Times New Roman]Obaj chłopcy bardzo ładnie się starzeją ,jest w nich jeszcze tyle radości – takiej bez mała szczenięcej... !!!Nie musisz już w nich nic poprawiać, nie wymagają żadnej pracy...wiedza, co przystoi porządnemu piesowi...mieli cudowną Panią, ona nauczyła ich miłości i ufności do ludzi, zwierząt i świata..[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][B][COLOR=blue][FONT=Times New Roman]Jeżeli znasz uczucie opuszczenia, samotności, straty kogoś bardzo, bardzo kochanego ....pomóż Ciapkowi i Tofiemu i zabierz te cudowne psy do swojego domu. Jeżeli nie możesz wziąć obu – weź choć jednego. Tak wiele od Ciebie zależy[/FONT][/COLOR][/B] Quote
koss Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Mysle ze Panowie potrzebują tez nowych fotek -moze tego śmiesznościowego kudłacza troche podstrzyc-u nas Brazowa zawsze tak robi i piesy cudnieją w oczach...:p zrobię im ogłoszenie u nas;) Quote
Recommended Posts