Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Budkę uszykujemy jak zbierzemy kaskę. :roll:
Kto z Was wie, ile pieniędzy taka budka kosztuje, najlepiej, żeby była podwójna.
Jak na razie mamy chyba tylko jedną moją malutką wpłatę trzech dyszek :oops:

Posted

[quote name='Negri_2008']Budkę uszykujemy jak zbierzemy kaskę. :roll:
Kto z Was wie, ile pieniędzy taka budka kosztuje, najlepiej, żeby była podwójna.
Jak na razie mamy chyba tylko jedną moją malutką wpłatę trzech dyszek :oops:[/quote]

nie , było już kilka wpłat ,ale nie wiem dokładnie ile

Posted

Potwierdzam, ze kierownik Artur zamowil bude dla chlopakow, w/g mnie powinna byc juz gotowa. Jak rozumiem kierownik chcialby zaszczepic kolesiow na wirosowki ( inne psy tez ). Moze dolozymy sie do tych szczepionek ? A jezeli forsa na bude bedzie nadal wplywac, to Ciapek i Tofi dostana mieszkanko z podgrzewana podloga .

Posted

Psiaki są już zaszczepione... ;)
Ale potrzeba jeszcze kilku rzeczy...ja tak ze strony wolontariackiej, nie ma ktoś może jakichś niepotrzebnych smyczek ? :roll::eviltong:

Posted

[quote name='li1']Potwierdzam, ze kierownik Artur zamowil bude dla chlopakow, w/g mnie powinna byc juz gotowa. Jak rozumiem kierownik chcialby zaszczepic kolesiow na wirosowki ( inne psy tez ). Moze dolozymy sie do tych szczepionek ? A jezeli forsa na bude bedzie nadal wplywac, to Ciapek i Tofi dostana mieszkanko z podgrzewana podloga .[/quote]

podgrzewana podłoga:-o , fiuuu , ale super !
może cioteczki jeszcze się troszkę dołożą...:modla:

Posted

Budy z podgrzewaną podłogą ? :D:D
Ktoś tutaj chyba nie zna kierowniczego humoru :diabloti:
Psiaki napewno bardzo ucieszą się ze zwykłych, nowych budek ;)

Chłopaki byli dziś wreszcie na spacerku. Ciapulec obszczekał wszystkich naokoło a Tofik udawał niezwykle poważnego :eviltong:
Na szczęście nie było problemu z powrotem do boksu, jak to czasami bywa, zwłaszcza po 1 spacerku... chłopaki uważają go już chyba za swój dom... może to i lepiej :roll:

Posted

[quote name='Neczka']Budy z podgrzewaną podłogą ? :D:D
Ktoś tutaj chyba nie zna kierowniczego humoru :diabloti:
Psiaki napewno bardzo ucieszą się ze zwykłych, nowych budek ;).[/quote]

A wcale nie, bo jak bedzie tez taras i pokoj goscinny z duuuuzym telewizorem, to ja sie wprowadzam do chlopakow. A jak Bacek bedzie grzeczny, to go zaprosimy na karty.