Miśka84 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ja narazie nie pomogę :shake: Przepraszam. Totalny brak kasy :placz::placz::placz: Quote
Beata19 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Finansowo nie pomogę bo jestem spłukana...ale noiedługę moge wystawic mały bazarek z kosmetykami...nie ma tego duzo ale zawsze coś...:roll: Quote
Negri_2008 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 To super, że bazarek z kosmetykami będzie :multi: Cos wybiore dla siebie i swojej córy ;) Quote
figa33 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 czytałam ,że jakaś budka się szykowała...:cool3: Quote
Negri_2008 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Budkę uszykujemy jak zbierzemy kaskę. :roll: Kto z Was wie, ile pieniędzy taka budka kosztuje, najlepiej, żeby była podwójna. Jak na razie mamy chyba tylko jedną moją malutką wpłatę trzech dyszek :oops: Quote
AnnaB Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='li1']Kierownik Artur zamowil bude dla chlopakow, czyli zimno im nie straszne. Samotnosc tylko..........[/quote] Może to coś wyjaśnia ?? Quote
figa33 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Negri_2008']Budkę uszykujemy jak zbierzemy kaskę. :roll: Kto z Was wie, ile pieniędzy taka budka kosztuje, najlepiej, żeby była podwójna. Jak na razie mamy chyba tylko jedną moją malutką wpłatę trzech dyszek :oops:[/quote] nie , było już kilka wpłat ,ale nie wiem dokładnie ile Quote
li1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Potwierdzam, ze kierownik Artur zamowil bude dla chlopakow, w/g mnie powinna byc juz gotowa. Jak rozumiem kierownik chcialby zaszczepic kolesiow na wirosowki ( inne psy tez ). Moze dolozymy sie do tych szczepionek ? A jezeli forsa na bude bedzie nadal wplywac, to Ciapek i Tofi dostana mieszkanko z podgrzewana podloga . Quote
Neczka Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Psiaki są już zaszczepione... ;) Ale potrzeba jeszcze kilku rzeczy...ja tak ze strony wolontariackiej, nie ma ktoś może jakichś niepotrzebnych smyczek ? :roll::eviltong: Quote
figa33 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='li1']Potwierdzam, ze kierownik Artur zamowil bude dla chlopakow, w/g mnie powinna byc juz gotowa. Jak rozumiem kierownik chcialby zaszczepic kolesiow na wirosowki ( inne psy tez ). Moze dolozymy sie do tych szczepionek ? A jezeli forsa na bude bedzie nadal wplywac, to Ciapek i Tofi dostana mieszkanko z podgrzewana podloga .[/quote] podgrzewana podłoga:-o , fiuuu , ale super ! może cioteczki jeszcze się troszkę dołożą...:modla: Quote
Neczka Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Budy z podgrzewaną podłogą ? :D:D Ktoś tutaj chyba nie zna kierowniczego humoru :diabloti: Psiaki napewno bardzo ucieszą się ze zwykłych, nowych budek ;) Chłopaki byli dziś wreszcie na spacerku. Ciapulec obszczekał wszystkich naokoło a Tofik udawał niezwykle poważnego :eviltong: Na szczęście nie było problemu z powrotem do boksu, jak to czasami bywa, zwłaszcza po 1 spacerku... chłopaki uważają go już chyba za swój dom... może to i lepiej :roll: Quote
li1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Neczka']Budy z podgrzewaną podłogą ? :D:D Ktoś tutaj chyba nie zna kierowniczego humoru :diabloti: Psiaki napewno bardzo ucieszą się ze zwykłych, nowych budek ;).[/quote] A wcale nie, bo jak bedzie tez taras i pokoj goscinny z duuuuzym telewizorem, to ja sie wprowadzam do chlopakow. A jak Bacek bedzie grzeczny, to go zaprosimy na karty. Quote
figa33 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 czyli chłopaki zaszczepione , były na spacerku:lol: , super chata się szykuje.., dobrze ,że z dwojga złego oni mają siebie i pewnie troszkę im raźniej.. Quote
gagata Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 No to wszyscy mamy o czym marzyć, chłopaki, słyszeliście?;) Quote
Neczka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 A może chłopaki doczekają się prędzej domku niż budy... ? :roll: Quote
Miśka84 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 To może w tym nowym domku podgrzewana podłoga będzie?:roll: Quote
figa33 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 oj domek niech będzie i bez tej podłogi podgrzewanej ... Quote
Neczka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 I jeszcze raz, chłopaki... :roll: Quote
gagata Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Panowie, bądżcie grzeczni...nie rozrabiac,proszę... Quote
mru Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ależ tu u Was gwarno i ciotek co nie miara! :D żeby tak jeszcze domek! Quote
Miśka84 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 domków ni ma;) :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts