mmbbaj Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [b]Puz[/b] - [size=6]Wielkie gratulacje dla Puzonka i Bohunka! :thumbs: :thumbs: [/size] Bohunek ma już tzw "pierwsze koty za płoty"! :P Na zdjęciach prezentuje się znakomicie!!! Zdradz mi; czy on cały czas tak ładnie chodził przy nodze?Strasznie miło mi było go zobaczyć! :P Spisały się chłopaki! :terazpol: Quote
bea100 Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 Uwaga, Uwaga: ogłaszam w sobotę o 12tej spotkanie Warszawskich wnuków (Błoga potwierdziła przyjazd), czekam teraz na Bajana i Bławata !!! Wasza babcia Quote
mmbbaj Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [quote name='bea100']Uwaga, Uwaga: ogłaszam w sobotę o 12tej spotkanie Warszawskich wnuków (Błoga potwierdziła przyjazd), czekam teraz na Bajana i Bławata !!! Wasza babcia[/quote] [size=6]Kochana Babciu :P Przyjadę do Ciebie napewno!!! Strasznie się cieszę :multi: Twój wnuczek Bajanek[/size] Quote
Hania Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Tak wyglądała Gama tuz przed wyjazdem do nowego domu : [img]http://img124.exs.cx/img124/3009/gama107eo.jpg[/img] [img]http://img220.exs.cx/img220/7584/gama117yk.jpg[/img] Quote
bea100 Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 Nasza dziewczyneczka :P Niech ją kochają i niech będzie szczęśliwa :D Quote
Sabina1 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Taka śliczna jest ta suczyna. :bigcry: :bigcry: :bigcry: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Niech rośnie zdrowo i będzie szczęśliwa. Daleko pojechała? Quote
Hania Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Pojechała niedaleko - z trochę innej strony Warszawy. Myslę, że bedzie jej bardzo dobrze - jutro będę tam dzwonic to dam znać co i jak. Sabina nie przejmuj się - Tobie tez kiedys znajdziemy ładnego ogarka. Ja na Dumke też trochę czekałam. Quote
Hania Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 U suni wszystko ok. Wszyscy zadowoleni :-). Zapomniałam się tylko spytać, czy zmienili jaj imie - ale to ze zdenerwowania. Quote
bea100 Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 [quote name='Hania']U suni wszystko ok. Wszyscy zadowoleni :-). Zapomniałam się tylko spytać, czy zmienili jaj imie - ale to ze zdenerwowania.[/quote] :laola: Ja też jestem ciekawa (P Janusz jak sobie gadaliśmy był zachwycony imieniem ,,Szelma", więc ja stawiam... na Szelmę :lol: ). Pisz nam Haniu co i jak u Szelmy w nowym domku, jak tylko zadzwonią do Ciebie 8) Quote
miroj Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [quote name='bea100']Uwaga, Uwaga: ogłaszam w sobotę o 12tej spotkanie Warszawskich wnuków (Błoga potwierdziła przyjazd), czekam teraz na Bajana i Bławata !!! Wasza babcia[/quote] [color=green]Przyjadę o 12 z Bławatkiem napewno będzie miał frajdę[/color] Quote
bea100 Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 Wspaniale, cieszę się bo to będzie pierwsze takie spotkanie ogarzątek od czasów kojca ( proszę obowiązkowo pozabierać aparaty foto 8) ). W samo południe babcia ogórkowa parzy dzban herbatki z domowymi malinami i CZEKA na kochane wnuki :D . Uwaga: Spotykamy się najpierw na krótkie pobieganie po ogrodzie i tam czekam na Was kochani z Dunią :Dog_run: Rodziny w kompletach mile widziane :D Quote
puz Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Bohun przepieknie chodzi przy nodze i jest posłuszny Quote
bea100 Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 [quote name='puz']Bohun przepieknie chodzi przy nodze i jest posłuszny[/quote] No ciociu Puz, napisz też czyja to zasługa :D Jaka szkoda, że nie było Cię z nami na spotkaniu i nie było Bohuna (tym bardziej, że był jego ulubiony przyjaciel miotowy Bławat) :( Ja po spotkaniu swoich wnucząt, a jeszcze nie mogę ochłonąć. Było słońce i wysoki bielutki śnieg i trzy piękne i szczęśliwe i całe w uśmiechach ogarki pędzące za Dunią po ogrodzie :D Jak mam to opisać? Bajan, Bławat i Błoga ślicznie rosną. Radość dla oczu i poezja :D Potem w mieszkaniu u mnie gorąca herbatka i gadanie ( to my) oraz całowanie i przytulanie i zabawy (to ogary). I to słynne ogarze głaskanie się nawzajem i zaczepianie łapeczkami z białymi paluszkami... :D Quote
Sabina1 Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [/quote] I to słynne ogarze głaskanie się nawzajem i zaczepianie łapeczkami z białymi paluszkami... :D[/quote] Ja zauważyłam, że one mają białe paluszki (to po Duni tak?), ale co to znaczy "słynne ogarze głaskanie? Quote
bea100 Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 [quote name='sabina1']Ja zauważyłam, że one mają białe paluszki (to po Duni tak?), ale co to znaczy "słynne ogarze głaskanie?[/quote] Tak, białe paluszki są po mamie :D . A własciwie po babci Tajdze (ogary ,,Z Rydzyńskiego lasu" miały sporo bieli). Dla mnie akurat to cała ozdoba Ogara. Zawsze mnie rozczula jak ogary się głaszczą (dosłownie bo dotykają się delikatnie) paluszkami. Jak koty. Bywa, że zapraszają się tak do zabawy, bywa też, że tak się witają i pieszczą. Moja Dunia potrafi mnie głaskać łapkami po twarzy i robi to bardzo delikatnie i z ogromnym sercem jakby mówiła ,,kocham Cię". Wogóle ogary pomiędzy sobą tymi łapeczkami załatwiają wiele ogarzych spraw. Zupełnie inaczej niż inne rasy które znam. Ogary tak się porozumiewają pomiędzy sobą. Inaczej jest to odbierane przez inne psy (niezrozumiałe wręcz dla innych psów i czasem wywołuje zamieszanie). Wiele by tu pisać, ale to mają do siebie ogarki :P Quote
bea100 Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 Właśnie dostałam zdjęcia Błogiej, dziewczynki, która dawno tu nie gościła 8) . Haniu, wysyłam do Ciebie z prośbą o zamieszczenie :P Quote
mmbbaj Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [b][size=6][/size]W dniu dzisiejszym odbyło się cudowne spotkanie Ogarków u mamusi - DUNI, w ogrodzie Bea100. Spotkały się Bajan, Bławat vel Max i cudowna siostrzyczka Błoga. Jak wspaniale się bawiły do granic padnięcia może będzie można zobaczyć na załączonych zdjęciach [/b][size=3][/size](jeśli udało mi się prawidłowe ścieżki zapisać) A więcej o spotkaniu napiszemy później. :D :hand: [img]http://us.f2.yahoofs.com/users/41bf0e23z1c3f80bf/ad04/__tn_/4d04.jpg?phYE0MCBWMAzee6O[/img] [img]http://us.f2.yahoofs.com/users/41bf0e23z1c3f80bf/ad04/__tn_/e32d.jpg?phYE0MCBxesDeSTM[/img] [img]http://us.f2.yahoofs.com/users/41bf0e23z1c3f80bf/ad04/__tn_/f586.jpg?phYE0MCBwtQyIjxP[/img] [img]http://us.f2.yahoofs.com/users/41bf0e23z1c3f80bf/ad04/__tn_/f86c.jpg?phYE0MCB8qy1cbIQ[/img] [img]http://us.f2.yahoofs.com/users/41bf0e23z1c3f80bf/ad04/__tn_/9e34.jpg?phYE0MCBLZOv_F.T[/img] Quote
mmbbaj Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 :( No i nie udało się...i naprawdę już nie wiemy dlaczego :niewiem: Może jakaś litościwa dusza pomoże? :modla: Quote
bea100 Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 A u mnie też pechowo. Zdjęcia Błogiej do mnie wróciły bo przekroczyłam pojemność skrzynki u Hani :roll: Do kogo mogę przesłać :puppydog: z prosbą o zamieszczenie ? Quote
mmbbaj Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='bea100']Mmbbaj, nic a nic się nie otwiera :([/quote] No, wiem Bea i jestem bardzo zmartwiona :( , Ty wiesz, że ja to już kompletnie się w tym nie orientuję, ale Markowi wydawało się, że zrobił wszystko jak trzeba, a sama widzisz jaki rezultat :oops: Zdjęcia widziałam i bardzo chciałabym je pokazać, ale ta technika... :oops: :( Jeśli ciocia Pika w tym nie pomoże to nie wiem... :roll: Quote
bea100 Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 Gdy przytłacza Cię technika, to pomoże ciocia Pika :lol: (Już do niej wysyłam Błogą :P) Quote
miroj Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 wchodzisz na stronę [url]http://imageshack.us/[/url] wklejasz zdjęcie przy ikonie przeglądaj nie większe od 1024 kb wciskasz host it! kopiujesz link pod zdjęciem [color=blue]Hotlink for forums (1)[/color] i wklejasz go w to okno Quote
miroj Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Jeżeli zdjęcia są większej pojemności to trzeba je zmniejszyć [color=green] mmbbaj [/color] wyślij mi je na pocztę to je opublikuje Quote
Recommended Posts