Poświata Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Bluebird też się nie odzywa wcale, a gdzieś w środku topicu anonsowała, że mają być ogarki po Bończy. I cisza..... Quote
KORONA Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Korona: noooooooooooo te zdjęcia to pełen odlot :angel: Bosze, to już za mną (więc wiem jak to jest), ale...jak Ty się z nimi rozstaniesz????\!!! Nie wiem :( Przeciez takiej buzi nie można oddać Quote
jovka Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Przeciez takiej buzi nie można oddać Jak nie można, to chyba trzeba zostawić sobie... 8) Widzę, że jednak są szanse na powiększenie Twojej 'stadniny' ;) :lol: Quote
bea100 Posted December 1, 2004 Author Posted December 1, 2004 Kochani, mamy problem :( . Bohun-Rotti ,,Poszły w las" musi zmienić dom. Jest w Krakowie a włascicelka obecna ma alergię, która się nasiliła (dowiedziałam się, że jest w ostatnich mc ciąży). Sprawa PILNA i poważna bardzo. Kurcze, bez komentarza :roll: Pomóżcie znależć dobrych ludzi i ciepły dom dla naszego pięknego chłopczyka... Quote
puz Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 sprostuje temat - poczatkujaca ciąza żle sie dogadałyśmy Bea. Jest juz ogłoszenie w sprawie pieska na portalach psich, wiedza hodowcy czekamy ...... :evil: Quote
musia Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 A może Beata na forum łowieckim . ?? Tylko na jakich warunkach?? Quote
puz Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 tam pierwsze wysłałam ale aktualizacja ogłoszeń jest w weekend dopiero, tez na 4lapy, na euro zoo, bede jeszcze wysyłac. Wiedza juz praktycznie najwazniejsze osoby co pomagaja szukac Quote
puz Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Piesek jest do sprzedania za 750zł taka cene ustalił obecny właściciel +wyprawka i karma +zabawki Quote
aga1215 Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Kochani, mamy problem :( . Bohun-Rotti ,,Poszły w las" musi zmienić dom. Jest w Krakowie a włascicelka obecna ma alergię, która się nasiliła (dowiedziałam się, że jest w ostatnich mc ciąży). Sprawa PILNA i poważna bardzo. Kurcze, bez komentarza :roll: Pomóżcie znależć dobrych ludzi i ciepły dom dla naszego pięknego chłopczyka... Beata100 - przed chwilą dałam Twoje namiary dziewczynie (Aga z Zielonej Góry) na www.knieja.pl (psy myśliwskie) - jej ojciec szuka, ale chyba już są w trakcie załatwiania :( ? Jak sie odezwie dam znać! Quote
bea100 Posted December 1, 2004 Author Posted December 1, 2004 Kochani: Agata z Zielonej Góry ( dla ojca myśliwego) teraz się własnie ,,dogaduje" z włascicielami z Krakowa. Teraz nie kasa najważniejsza, a DOBRO psa. Trzymajcie kciuki....czekam na tel...dam znać 8) Dziękuję kochani niezawodni moi :D Quote
bea100 Posted December 1, 2004 Author Posted December 1, 2004 Chyba wszystko na dobrej drodze...teraz tylko tata-myśliwy ma głos ostateczny :P Trzymajcie kciuki 8) Quote
Wojtecki Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Trzymamy , trzymamy !! Z całych sił :wink: Quote
puz Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 :lol: oj trzymamy koniec z biednymi małymi odrzuconymi ogarkami halo ogarowicze tak na marginesie jest jeszcze siedem szczeniaczków szukajacych domu, najgorzej ma miot z Janowa bo ma ich piec cztery pieski i suczka, jest ogłoszenie na allegro, jakby ktosc chciał rozsyłajcie wiesci musimy sobie pomagac Quote
aga1215 Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Trzymamy , trzymamy !!Z całych sił :wink: A GDZIE jest DYMEK - wywiało go z Waszego podpisu?????????????? :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Dymek jest tylko u mnie. Pancio ma swojego pupila. Quote
aga1215 Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Dymek jest tylko u mnie. Pancio ma swojego pupila. pupila :o Quote
bea100 Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Qrcze :x Miałam teraz tel. Agata nie namówiła taty. SZUKAMY nadal domu dla naszego Bohunka :( Cena ustalona przez Agatę /więc obowiązująca to 500 zł. POMÓŻCIE 8) Quote
puz Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Halo Bea dałam ogłoszenia www,dogs.pl na allegro i probuje jeszcze. Moj oddział jest poinformowany tzn najwazniejsze osoby przez uprzejmosc Pani Magdy Musiał :lol: darz bór Quote
Poświata Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Nie żebym się czepiała, ale zastanawia mnie w tej chwili jedno: po co było robić na tym topicu taką aferę??? Zjechałyście Martę jak łysą kobyłę, odsądziłyście od czci i wiary i co??? Minęły trzy miesiące i widzę że zmieniłaś zdanie. Puz zastanów się na drugi raz zanim powiesisz na kimś psy i bedziesz plotła co ślina przyniesie ci na język. I nigdy nie mów, że nigdy byś czegoś nie zrobiłą jak ktos inny w jakimś tam przypadku, bo naprawdę nie wiadomo jak się los potoczy. Tak czy inaczej trzymam kciuki i życzę powodzenia w poszukiwaniach domu dla Bohuna. p.s. ja w przeciwieństwie do Ciebie Martę znam i stąd moja reakcja. Quote
bea100 Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 Nie zebym się czepiała, ale Beato&Poświato poczytaj dobrze o co wszystkim tam chodziło. Można ogłosić tam psa, ale chodziło o FORMĘ i treść ogłoszenia (poczytaj sobie co napisała tam Hania i jaki podała przykład itd itd). Tylko o to Puz (i mnie też) chodziło 8) I wyobraż sobie, że ,,przy okazji " przypadku Bohunka staramy się (Puz, Hania i ja) pomóc innym niesprzedanym ogarkom i cały czas tak się dzieje (w przypadku Opusa Marty też tak było 8)) Poza tym, uważam, że Twoje uwagi powinny się znależć na tamtym temacie a nie tutaj, nie uważasz? Tutaj mamy pilny tzw ,,przypadek losowy" :cry: Quote
MacRos Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 No to ja znowu w temacie :) Oto Bassety Artezyjsko-Normandzkie w wieku 9 tygodni. Do wziecia jest jeszcze piesek i ewentualnie suczka, którą planowałem sobie zostawić, ale jak trafi się dobry dom, to kto wie :). Quote
bea100 Posted December 7, 2004 Author Posted December 7, 2004 Noooo...dla mnie COŚ PIĘKNEGO :angel: GRATULUJĘ hodowcy :D Quote
Kika Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Ale cudne cudaczki :D Sliczne są -jeszcze takie malutkie i już takie mają długie uszy :o Quote
Recommended Posts