Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
ło jej :P :roll: ale cudeńka :angel: A ten aniołek, co Mu wyrosły warkoczyki to z tego samego miotu :niewiem: :wink: :angel: :angel: :angel:

hahaha noo a nie widać - cudowne dziewczątko - pewnie była pierwsza z miotu :D

a tak na serio to małe kuleczki już nie są takie małe :o

niech dalej rosną tak zdrowiutko :drinking:

Posted

To ostatnie zdjęcie jest dla mnie najlepsze! bardzo lubię wiodok szczeniaka, a czasem i dorosłego psa w pozycji " skórka pod kominek" :wink:

Atak poważnie- te białe kulki są prześliczne!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Taaak... jak tu najpiekniejsze fotki i najgorętsze wieści (KORONA - gratulacje wielkie jak małe dogi :D, Bea - nie rycz, co? :oops: ) to mi nowy komputer padł... :-? Nie ma jak wyczucie chwili, dziad jeden :evil:

Posted

Z upoważnienia Bea100 informuję, że w dniu dzisiejszym dzieki pomocy Saidki :modla: ostatni szczeniak, który został - Bławacik znalazł domek i juz dzisiaj został do niego zabrany :angel: :angel:

A jeszcze wczoraj był biedak "bezdomny" :roll:

Saidka dzięki Ci wielkie :modla: :calus:

Oficjalnie w imieniu swoim i Bea dziękuje Puz za zainteresowanie jakim obdarzyła szczeniaki ogórkowej, które trafiły do Krakowa

Mam nadzieję, że co jakiś czas usłyszyły wieści na ich temat :D

Puz :modla: :calus:

Jak na razie to wiem od Bea, ze Bohunek sumiennie obsikuje całe mieszkanie nowych Państwa :lol: tak się biedaki wystraszyły, ze zadzwonili, czy aby mały nie ma przeziębionego pęcherza :lol: :lol:

A Bogdanka, jak to Bogdanka, dominująca sunieczka - ostecznie moja Ci ona była 8) to nie dziwota że łobuz - Moja krew 8)

:wink:

Posted

Ha ha dobry Bohunek , Bogdanka gryzie swoich nowych Państwa i ma w nosie zbawki i ostrzy ząbki na kominku. Cieszę się że wszytskie znalazły dom i będa miały szczęśliwe życie :lol:

Bea zamawiam suczkę na przyszły rok

Posted
Bea

Jak przeżylaś rozstanie z maluchami?

ja odpowiem za Beę :)

Marnie. :( Wprawdzie teraz moze się wreszcie wyspać, :wink: ale czegos jej w domu brakuje :-?

Pociesz sie, ze psiaki trafily w dobrę ręce :D i że praktycznie ze wszystkimi bedzie miała jakiś kontakt, :D jak nie osobisty to przynajmniej przez zaufane osoby :D

Posted
Ha ha dobry Bohunek , Bogdanka gryzie swoich nowych Państwa i ma w nosie zbawki i ostrzy ząbki na kominku. Cieszę się że wszytskie znalazły dom i będa miały szczęśliwe życie :lol:

hahahah a to urwisy małe - życzę im duuużo szczęścia w nowych domkach :angel: :angel: :angel: a ich właścicielom duuużo cierpliwości :D :P

Posted

No to wraca Ogórkowa Babcia :D

Miałam ostrą zawieruchę z neostradą i już byłam o krok od .... :evilbat:

Mam straszne zaległości rzecz jasna.

Ale największą radochę zrobiły mi tutejsze zdjęcia :D Proszę o jeszcze !

Moje maluchy są zaszczepione drugi raz. Wszystkie są zdrowe (i szczęśliwe). Rosną jak na drozdżach i liżą ściany pomimo podawania im wapna i witamin (taki wiek?). Są dzielnymi i kochanymi psiakami. Mam kontakt na bieżąco. Doradzam i ustawiam (hihihi :lol: )

Hania (kochana teściowa) wzięła pod swoje skrzydła opiekę wet nad Warszawskimi ogóreczkami: Błogą, Bławatem oraz Bajanem.

Tak więc wszystko ,,pod kontrolą" ( :lol: )

Chciałąm ogromnie podziękować naszej kochanej Puz za serce i za to, że opiekuje się naszymi Krakowiakami (Bohunem i Bogdanką). No po prostu jest wspaniała. Wielkie dzięki i :loveu: Obiecuję też Puz najpiękniejszą sunię z przyszłorocznego miotu ( i co Ty na to kochana? :D )

Beata&Poświata: wysyłam Ci :angel: aktualne zdjęcia ogórkowych dzieci, jakie dostałam z ich nowych domów ( oczywiście...z prośbą o zamieszczenie :lol: )

Posted

Witaj nam z powrotem Ogórkowa Babciu :D Chociaż teraz to już raczej znowu Bea ;)

Na fotki ogóreczków czekamy przebierając nogami :sweetCyb:

No a nasze pozostałe 'gończe' maluchy PRZEŚLICZNE!!! Ależ one rosną niesamowicie :D

Czy to możliwe, że znamy akurat najpiękniejszych przedstawicieli swoich ras? :P

Posted

Ja teraz nie mam kompa (tak się zdarzyło) i korzystam z uprzejmości. Więc z góry przepraszam, że będę tutaj okazjonalnie.

Jovka: wiesz, że podejrzewam, że masz rację :lol:

Zdjęcia Bajana (narazie tylko jego) wysłałam do Beaty&Poświaty przed chwilką to zobaczycie jak chłopczyk urósł :D

Ooooooooooooo już są, dzięki Beatko :P