Poświata Posted October 2, 2004 Posted October 2, 2004 :placz: ja tesz kcem zobaczyc ogoreczki i biale babelki :placz: Bardzo mi przykro, jest późno ogóreczki smacznie śpią. ale najpierw dały słodkiego buziaka :P Jutro będzie reszta zdjęć :D . Quote
bea100 Posted October 2, 2004 Author Posted October 2, 2004 MacRos: GRATULACJE :D To piękny, liczny miot :D Niech się zdrowo chowają (czekamy na zdjęcia 8) ) Popieram życzenia Szantiny i spokojnych/przespanych nocy i ja życzę 8) Beata&Poświata zrobiła całą sesję zdjęciową (niestety ogóreczki nie chciały nijak pozować do ,,portretów" nawet na twarożek na jej palcu :lol: ). A prześliczna córeczka Beaty jest najcudowniejszą psią nianią na świecie :D Korona: Do Szantinki nie dotarłam, mama (czyli opieka zastępcza) mi się zakatarzyła. Tym wspanialej popatrzeć sobie na portrety cudnych ,,białych gończych" :lol: Spadam teraz spać bo za 3/4 godziny pobudka :roll: Quote
MacRos Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Witam Was i dziękuję za życzenia dla maluchów. Dziś od rana mam fatalny nastrój, bo w nocy jedna z suczek odeszła do Krainy Wiecznych Łowów :( Była najsłabsza z miotu, urodziła się niedotleniona, ale byliśmy pełni nadziei, że uda się ją uratować. Niestety :( Za to, pozostaje osiem powodów do radości :) i Sonata przychodzi do siebie. Zdjęcia niebawem. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Quote
aga1215 Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Jutro będzie reszta zdjęć :D . Beatko - miło :P :P :P - znowu (choć jednostronnie :( ) widzieć czekam na więcej fotek :P (a ja jeszcze na 1 marca :wink: ...) przypominam o Jantarku :P - on jest polujacy!!! pozdrowienia dla "Stadka D........ :P Quote
shelley Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Ja kcem piecha :(:(:( moge którejś ukraść jednego hehehehe??? będę się dobrze opiekować maleństwem :D Quote
KORONA Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Zakochałam sie w małych ogórkach :iloveyou: MacRos, gratuluje małych bassetów :) Przykro mi, ze straciłeś 1 dziewczynkę, niech cała reszta stadka zdrowo sie chowa :kciuki: Ja kcem zobaczyć małe białaski :bigcry: Ciągle brakuje mi czasu . Wszystkie sprawy muszę teraz załatwiać z wyprzedzeniem, bo przez najbliższe 2 miesiące nie będe miałą wiele czasu :) Tufi który bullek spodobał Ci sie najbardziej? Quote
Poświata Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Beatko - miło :P :P :P - znowu (choć jednostronnie :( ) widzieć czekam na więcej fotek :P :P :P :P i to w jakim doborowym towarzystwie :P :P :P . Czekam, które fotki Bea wybierze i potem je wstawię. Quote
bea100 Posted October 3, 2004 Author Posted October 3, 2004 MacRos: Matka Natura bywa okrutna :( Tak miało być i tak się też stało ["]. Cieszymy się, że Sonata czuje się dobrze (taki liczny poród to nie byle co :D ). Pozdrawiam cieplutko i czekam na fotki i wieści o dzielnej ,,łaciatej matce" i jej cudeńkach :baby: Ja po wizycie teściowej :P Dzieci ogórkowe mają przycięte pazurki (były ,,krogulcze" :lol: ) i są 2 raz odrobaczone. 14go szczepimy 8) Teraz smacznie śpią a jak wstaną to dzisiaj wprowadzam rozmoczone chrupki (w końcu nie wiem, czy któryś z włascicieli nie będzie chciał prowadzić psa na suszu). Zobaczymy czy będzie im smakowało i jak potem brzuszki.... :-? Beata&Poświata: no to wybierz ciociu parę ładnych fotek (zostawiam Ci wolny wybór :P ), ale koniecznie zamieść zdjęcie swojej Gabrysi :angel: tulącej pieski :D Quote
Agga Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Bea małę ogóreczki sa takie mnaimusne...ucałuj kazdego z osobna... :wink: Quote
Poświata Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Uwaga, uwaga proszę siadać wygodnie i oglądać: Quote
Poświata Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Tak było pół roku temu: A tak jest teraz :P : Quote
tufi Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Tufi który bullek spodobał Ci sie najbardziej? Ja jestem rudofilem, wiec odpowiedz jest chyba jasna 8) Piekny jest najwiekszy bialy chlopiec z irokezem na glowie, slodka jest sunia triclorka, no i ten moj ruuuuudyyyyyyyyy :lol: Bea - masz przepiekne wnuki! Beata - superasne fotki, urocze dzieciaki i psiaki :) :angel: :angel: :angel: Quote
PATIszon Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Jakie slodkie! Dawajcie je na forum mamuskowe! :lol: Quote
PIKA Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Coś ty Pati, tam jest zdjęcie jak szczeniak odgryza dziecku ucho I bedzie uzywanie, taki mały a juz mordulec :roll: MacRoss gratulacje dla dzielnej mamy i czekamy na forty :D A tego szczeniaczka szkoda :( , ale widocznie tak musiało być, jak był za słaby :( Quote
malawaszka Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 :angel: :angel: :angel: świetne, świetne świetne fotki :D maluchy rosną jak na drożdżach i tak trzymać :P :drinking: bardzo podobało mi się też zdjęcie pół roku temu i teraz coory z Bejem :D śliczne :angel: Quote
Agga Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 O znalazłem sobie cos do zabawy.... Jejku ale one są rozkoszne...ja sie nie moge na nie napatrzec...te pomarszczone z lekka mordeczki...takie kochane spojrzenia...Mniam takie małę kuleczki... :iloveyou: Quote
Katerinas Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Beata&Poświata Przepiękne zdjęcia... :D :iloveyou: :lilangel: Masz super dzieciaczki :D Quote
KORONA Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Śliczności :angel: Bea Wysciskaj je mocno ode mnie :) My jesteśmy już po ostatniej kontroli, widziałam małe dogi i ich serduszka na usg :D Quote
malawaszka Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 to ile serduszek widziałaś KORONA? :angel: Quote
KORONA Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Widziałam 4 serduszka, reszta sie schowała. Jeden był gdzies za wątrąbą i nie można było go dokładnie obejrzeć, a żeby przypatrzeć się wszystkim trzeba by było Didi ogolić, a to raczej by jej sie nie spodobało... :) Quote
malawaszka Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 WOW :angel: to teraz na pewno więcej :multi: ale ekstra :kciuki: żeby wszystko gładko poszło :D i szybko :wink: i jak najwięcej małych dogów :laola: Quote
Recommended Posts