Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej...co z tym naszym biednym Czupurkiem?

ale moze i dla niego zaswieci slonce......dzisiaj dzwonila, w jego sprawie bardzo mila Pani(z ogloszenia Slomki w GW), moze bedzie mogla podarowac mu nowe zycie.......

to oczywiscie nic pewnego...... ale zawsze taka iskiereczeczka nadziei malutka w tym tunelu nieszczescia......

Posted

Maluch chodzi do lekarza, bo oprócz zaczątków kaszlu to jeszcze łapkę sobie zranił.

A tak ogólnie to najgorzej nie jest!;) Psy jego nie gryzą, a maluch współlokatorów, a to najważniejsze w takim miejscu!

Posted

kikou napisał(a):
ale gdzie teraz siedzi?
bo ja go w 16 nie widziałam...

Może w izolatce, ale raczej na 16- bardziej prawdopodobne, że jak my byłyśmy na tym boksie to maluch siedział u weta przypięty smyczą i czekał na zastrzyk :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Powiedzialabym Wam, jak się CZUPUREK miewa, ale w ogóle go na wybiegu nie widuję:shake: Schowa się maleńki w środku i tyle...

Postaram się następnym razem zrobić jakieś foty wewnątrz- co z tego wyjdzie- nie wiem.

Posted

Chociaż wirtualnie zadbamy o maluszka... Wymiziamy przed snem, przytulimy do serduszka:loveu::loveu::loveu:

Czy wiadomo, jak reguje na zwierzyniec innych gatunków oraz dzieci?

Mam do niego słabość... Będę go ogłaszała po znajomych:)
Może banerek mu machnąć?

Posted

Margolka napisał(a):
Chociaż wirtualnie zadbamy o maluszka... Wymiziamy przed snem, przytulimy do serduszka:loveu::loveu::loveu:

Czy wiadomo, jak reguje na zwierzyniec innych gatunków oraz dzieci?

Mam do niego słabość... Będę go ogłaszała po znajomych:)
Może banerek mu machnąć?

pewnie wszystko sie przyda!

jak psiuniek z kotami to nie wiem, a z pieskami...miał pewne problemy na poczatku, widziałysmy kilka "bijatyk" tak jakby denerwował sobą inne psiaki ale jakos sie przyzwyczaił, może na początku był w takim szoku......

Posted

Poker napisał(a):
a ja się miotam między nim ,a sunią z guzkiem.Sama nie wiem którego psiaka wziąć :roll:

Wiadomo...że obydwa potrzebują pomocy.....chyba sam Bóg tylko wie które z nich bardziej......
różnica jest tylko taka, że suczka jako że ma jakiś "defekt"...jest jakby dodatkowo zagrożona....

Posted

pytałam o niego dzisiaj w schronie.Podobno użarł kogoś i dlatego był na obserwacji,Tylko czemu właściciele nie odebrali go :angryy:

Posted

Poker napisał(a):
to mały pies i można przy odrobinie dobrej woli ustrzec się przed takaim sytuacjami jak pogryzienie przez niego :angryy:

mnie to tez rozwala, bo gdyby byl wielkim psem to mozna sie bac ale ta kruszyna... zreszta pies bez powodu nie gryzie

Posted

Bez powodu na pewno nie gryzie, bo dlonie mialabym jak lalaczki na przedstawieniu kukielkowym, a jednak ani draśnięcia nie ma!;)

Dzisiaj widzialam chłopaczka, najgorzej się nie ma. Troszkę wystraszony, ale taki był do początku z tym, że teraz aż tak bardzo nie boi się psów i to mu pomaga w relacjach z nimi- nie gryzą go.

Co prawda psychicznie sie w schronie nie poprawi, więc na prawdę dla niego dom potrzebny bardzo!:-(