Bella1 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Mały kuleje :-(:-( był dzisiaj u weta , prawdopodobnie ma coś takiego jak zastrzał Quote
kikou Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ojej...co z tym naszym biednym Czupurkiem? ale moze i dla niego zaswieci slonce......dzisiaj dzwonila, w jego sprawie bardzo mila Pani(z ogloszenia Slomki w GW), moze bedzie mogla podarowac mu nowe zycie....... to oczywiscie nic pewnego...... ale zawsze taka iskiereczeczka nadziei malutka w tym tunelu nieszczescia...... Quote
Slomka22 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 czy jakies nowe wiesci o psiaku? Bo jak nie to dzis znow zaatakujemy GW z ogloszeniami Quote
Koperek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Maluch chodzi do lekarza, bo oprócz zaczątków kaszlu to jeszcze łapkę sobie zranił. A tak ogólnie to najgorzej nie jest!;) Psy jego nie gryzą, a maluch współlokatorów, a to najważniejsze w takim miejscu! Quote
kikou Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ale gdzie teraz siedzi? bo ja go w 16 nie widziałam... Quote
Koperek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 kikou napisał(a):ale gdzie teraz siedzi? bo ja go w 16 nie widziałam... Może w izolatce, ale raczej na 16- bardziej prawdopodobne, że jak my byłyśmy na tym boksie to maluch siedział u weta przypięty smyczą i czekał na zastrzyk :roll: Quote
Slomka22 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Czesc kolego ;) jak tam zdrowko ;) Quote
Slomka22 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 no kolego zareklamowalam cie na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10918183#post10918183 Quote
Koperek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Powiedzialabym Wam, jak się CZUPUREK miewa, ale w ogóle go na wybiegu nie widuję:shake: Schowa się maleńki w środku i tyle... Postaram się następnym razem zrobić jakieś foty wewnątrz- co z tego wyjdzie- nie wiem. Quote
Margolka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Chociaż wirtualnie zadbamy o maluszka... Wymiziamy przed snem, przytulimy do serduszka:loveu::loveu::loveu: Czy wiadomo, jak reguje na zwierzyniec innych gatunków oraz dzieci? Mam do niego słabość... Będę go ogłaszała po znajomych:) Może banerek mu machnąć? Quote
kikou Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Margolka napisał(a):Chociaż wirtualnie zadbamy o maluszka... Wymiziamy przed snem, przytulimy do serduszka:loveu::loveu::loveu: Czy wiadomo, jak reguje na zwierzyniec innych gatunków oraz dzieci? Mam do niego słabość... Będę go ogłaszała po znajomych:) Może banerek mu machnąć? pewnie wszystko sie przyda! jak psiuniek z kotami to nie wiem, a z pieskami...miał pewne problemy na poczatku, widziałysmy kilka "bijatyk" tak jakby denerwował sobą inne psiaki ale jakos sie przyzwyczaił, może na początku był w takim szoku...... Quote
kikou Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Poker napisał(a):a ja się miotam między nim ,a sunią z guzkiem.Sama nie wiem którego psiaka wziąć :roll: Wiadomo...że obydwa potrzebują pomocy.....chyba sam Bóg tylko wie które z nich bardziej...... różnica jest tylko taka, że suczka jako że ma jakiś "defekt"...jest jakby dodatkowo zagrożona.... Quote
kikou Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 banerek super!...tylko u mnie chwilowo miejsca brak na nowy.... któryś psiak musi znaleźć dom...to umieszcze Czupurka... Quote
Poker Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Margolka,gdy klikam na banerek,ukazuje mi się fotosik :crazyeye: Quote
Margolka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Poker napisał(a):Margolka,gdy klikam na banerek,ukazuje mi się fotosik :crazyeye: Cioteczko, bo nie podlinkowałam:oops: Quote
Slomka22 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ja wiem, ze on jest fajny ale moze by go tu zareklamowac http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122233 Quote
Poker Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 pytałam o niego dzisiaj w schronie.Podobno użarł kogoś i dlatego był na obserwacji,Tylko czemu właściciele nie odebrali go :angryy: Quote
Poker Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 to mały pies i można przy odrobinie dobrej woli ustrzec się przed takaim sytuacjami jak pogryzienie przez niego :angryy: Quote
Slomka22 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Poker napisał(a):to mały pies i można przy odrobinie dobrej woli ustrzec się przed takaim sytuacjami jak pogryzienie przez niego :angryy: mnie to tez rozwala, bo gdyby byl wielkim psem to mozna sie bac ale ta kruszyna... zreszta pies bez powodu nie gryzie Quote
Koperek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Bez powodu na pewno nie gryzie, bo dlonie mialabym jak lalaczki na przedstawieniu kukielkowym, a jednak ani draśnięcia nie ma!;) Dzisiaj widzialam chłopaczka, najgorzej się nie ma. Troszkę wystraszony, ale taki był do początku z tym, że teraz aż tak bardzo nie boi się psów i to mu pomaga w relacjach z nimi- nie gryzą go. Co prawda psychicznie sie w schronie nie poprawi, więc na prawdę dla niego dom potrzebny bardzo!:-( Quote
Recommended Posts