Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała Rita napisał(a):
Wróciłam z Manufaktury, napaliłam się na sweterek okazało się, że kosztuje 129 zł :cool1: dużo troche jak na taki zwykły sweterek z croopa :cool1:

A jaki ? :razz: Ja sobie kupiłam ostatnio w croppie taki siwy fajny :loveu: Długi do pół tyłka ale taki obcisły fajoski :multi:

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Czesć Asik poniedziałkowo-wieczorowo:loveu:
Już przyzwyczajona do nowego wizerunku Fidka.:multi:

Czesc Ewcik :loveu: oj nie, nieprzyzwyczajona :shake: wyglada strasznie :placz: chudy o sarnich łapkach :placz: Ewuś my możemy jakos sie umowic z tym płaszczykiem??? :cool3:

Posted

tigrunia napisał(a):
A jaki ? :razz: Ja sobie kupiłam ostatnio w croppie taki siwy fajny :loveu: Długi do pół tyłka ale taki obcisły fajoski :multi:

no własnie taki szary w takie czarne malutkie wzorki i z paskiem szarym i rekawy 3/4.... :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Czesc Ewcik :loveu: oj nie, nieprzyzwyczajona :shake: wyglada strasznie :placz: chudy o sarnich łapkach :placz: Ewuś my możemy jakos sie umowic z tym płaszczykiem??? :cool3:

Pewnie że możemy:loveu:Płaszczyk leży nie używany bo na aksie za mały na Tośke za wielki.Nie wiem jeszcze czy kombinezon z zeszłego roku będzie na nią dobry:mad:

A co do obcięcia to ja Akse raz tylko tak ściełam żeby nie miała firaneczki.Nasze długonożne siulki bardzo źle wyglądają z gołym brzusiem:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Pewnie że możemy:loveu:Płaszczyk leży nie używany bo na aksie za mały na Tośke za wielki.Nie wiem jeszcze czy kombinezon z zeszłego roku będzie na nią dobry:mad:

A co do obcięcia to ja Akse raz tylko tak ściełam żeby nie miała firaneczki.Nasze długonożne siulki bardzo źle wyglądają z gołym brzusiem:shake:

no własnie, on strasznie wyglada :placz: to jakos umowimy sie bo ta bida moja strasznie marznie... :placz:

Posted

Mała Rita napisał(a):
no własnie, on strasznie wyglada :placz: to jakos umowimy sie bo ta bida moja strasznie marznie... :placz:

Asiu w tyg to ja jestem dostępna gdzieś po 18-tej.Ewentualnie pozostaje wikendzik

Posted

Be a jak nie przecenia :cool1: to co kupowac ten?

Aguś
nareszcie wziełam instrukcje od sonki dawida i się uczę :loveu:

Daria ja tez mówiłam z firana, ale pani fryzjerka i tak ciachnęła :cool1: i teraz ma wychudzona sarenkę :evil_lol:

Madzia na razie to tydzień nie widzieli się więc stęsknieni, ale i tak juz wczoraj była awantura o ucho wędzone

cze Wszystkim :multi: jutro do roboty po 2 tygodniach ide :placz:

Posted

[quote name='Mała Rita']Aguś nareszcie wziełam instrukcje od sonki dawida i się uczę :loveu:

cze Wszystkim :multi: jutro do roboty po 2 tygodniach ide :placz:

Dobrze ci idzie :loveu:

To będzie ciężki dzień...

Posted

Aga76 napisał(a):
Ooo szybko się uczysz :loveu: A Fidek memła sobie coś smacznego :p

kosteczkę :loveu: a obok łokieć dawida :evil_lol: w ogóle remont w pełni, łóżko na środku pokoju :evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Rita']kosteczkę :loveu: a obok łokieć dawida :evil_lol: w ogóle remont w pełni, łóżko na środku pokoju :evil_lol:

Dobra myśl :megagrin:

Posted

cze Asik :loveu:

fotków nie widzę, w chałupie se obejrzę :lol:
też ostatnio szukałam takiego dłuższego sweterka i na allegro znalazłam i wygrałam se licytacje i teraz czekam na dostawę :lol:

ja samopoczucie w pierwszy dzień pracy? :p