tigrunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mała Rita napisał(a):Wróciłam z Manufaktury, napaliłam się na sweterek okazało się, że kosztuje 129 zł :cool1: dużo troche jak na taki zwykły sweterek z croopa :cool1: A jaki ? :razz: Ja sobie kupiłam ostatnio w croppie taki siwy fajny :loveu: Długi do pół tyłka ale taki obcisły fajoski :multi: Quote
tigrunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mała Rita napisał(a):no własnie taki szary w takie czarne malutkie wzorki i z paskiem szarym i rekawy 3/4.... :cool1: E to świetny :loveu: Ale poczekałabym na przecenę :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 ewa2909 napisał(a):Czesć Asik poniedziałkowo-wieczorowo:loveu: Już przyzwyczajona do nowego wizerunku Fidka.:multi: Czesc Ewcik :loveu: oj nie, nieprzyzwyczajona :shake: wyglada strasznie :placz: chudy o sarnich łapkach :placz: Ewuś my możemy jakos sie umowic z tym płaszczykiem??? :cool3: Quote
Mała Rita Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 tigrunia napisał(a):A jaki ? :razz: Ja sobie kupiłam ostatnio w croppie taki siwy fajny :loveu: Długi do pół tyłka ale taki obcisły fajoski :multi: no własnie taki szary w takie czarne malutkie wzorki i z paskiem szarym i rekawy 3/4.... :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 tigrunia napisał(a):E to świetny :loveu: Ale poczekałabym na przecenę :cool1: Be on juz byl po przecenie :placz: Quote
ewa2909 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mała Rita napisał(a):Czesc Ewcik :loveu: oj nie, nieprzyzwyczajona :shake: wyglada strasznie :placz: chudy o sarnich łapkach :placz: Ewuś my możemy jakos sie umowic z tym płaszczykiem??? :cool3: Pewnie że możemy:loveu:Płaszczyk leży nie używany bo na aksie za mały na Tośke za wielki.Nie wiem jeszcze czy kombinezon z zeszłego roku będzie na nią dobry:mad: A co do obcięcia to ja Akse raz tylko tak ściełam żeby nie miała firaneczki.Nasze długonożne siulki bardzo źle wyglądają z gołym brzusiem:shake: Quote
Mała Rita Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 ewa2909 napisał(a):Pewnie że możemy:loveu:Płaszczyk leży nie używany bo na aksie za mały na Tośke za wielki.Nie wiem jeszcze czy kombinezon z zeszłego roku będzie na nią dobry:mad: A co do obcięcia to ja Akse raz tylko tak ściełam żeby nie miała firaneczki.Nasze długonożne siulki bardzo źle wyglądają z gołym brzusiem:shake: no własnie, on strasznie wyglada :placz: to jakos umowimy sie bo ta bida moja strasznie marznie... :placz: Quote
ewa2909 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mała Rita napisał(a):no własnie, on strasznie wyglada :placz: to jakos umowimy sie bo ta bida moja strasznie marznie... :placz: Asiu w tyg to ja jestem dostępna gdzieś po 18-tej.Ewentualnie pozostaje wikendzik Quote
tigrunia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Mała Rita napisał(a):Be on juz byl po przecenie :placz: E tam .. na pewno jeszcze raz przecenią :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bardzo ładne zdjęcia :loveu: fajne światło Quote
Pegaza Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Cze Asia:p no te fotki sa udane.. zawsze mowie ze firany zostawiac to niektore czytaj(Wladka):evil_lol: ciachają:lol: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Be a jak nie przecenia :cool1: to co kupowac ten? Aguś nareszcie wziełam instrukcje od sonki dawida i się uczę :loveu: Daria ja tez mówiłam z firana, ale pani fryzjerka i tak ciachnęła :cool1: i teraz ma wychudzona sarenkę :evil_lol: Madzia na razie to tydzień nie widzieli się więc stęsknieni, ale i tak juz wczoraj była awantura o ucho wędzone cze Wszystkim :multi: jutro do roboty po 2 tygodniach ide :placz: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Czołem, a jak tam chłopaczki się dogadują? Nie biją się już? :razz: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Mała Rita']Aguś nareszcie wziełam instrukcje od sonki dawida i się uczę :loveu: cze Wszystkim :multi: jutro do roboty po 2 tygodniach ide :placz: Dobrze ci idzie :loveu: To będzie ciężki dzień... Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 dalej ćwiczę z fotkami... :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ooo szybko się uczysz :loveu: A Fidek memła sobie coś smacznego :p Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Aga76 napisał(a):Ooo szybko się uczysz :loveu: A Fidek memła sobie coś smacznego :p kosteczkę :loveu: a obok łokieć dawida :evil_lol: w ogóle remont w pełni, łóżko na środku pokoju :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Mała Rita']kosteczkę :loveu: a obok łokieć dawida :evil_lol: w ogóle remont w pełni, łóżko na środku pokoju :evil_lol: Dobra myśl :megagrin: Quote
tigrunia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Nie wiem Aśka.. 129 to trochę dużo na moje :cool1: Zresztą musiałabym zobaczyć, żeby ocenić .. :p Fidek piknie Ci na fotkach wychodzi :loveu: Trenuj , trenuj :loveu: :multi: Quote
Kasia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 cze Asik :loveu: fotków nie widzę, w chałupie se obejrzę :lol: też ostatnio szukałam takiego dłuższego sweterka i na allegro znalazłam i wygrałam se licytacje i teraz czekam na dostawę :lol: ja samopoczucie w pierwszy dzień pracy? :p Quote
Mała Rita Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Na 12 do pracy ide :cool1: Nie chce tam iść :shake: Quote
Aga76 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mała Rita napisał(a):Na 12 do pracy ide :cool1: Nie chce tam iść :shake: To może jednak się nie zmuszaj? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Wróciłam :loveu: Dajta spokój ja nie jestem stworzona do pracowania :evil_lol: Quote
Recommended Posts