Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tigrunia napisał(a):Myślę nad czymś innym A nad czym? :roll: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Mała Rita napisał(a): Be mówisz ze fajna ta bluzka na żywo? Ja właśnie bym chciała tą co ty masz, albo tą beżową w malutkie kropeczki :cool1: Superancka :loveu: :multi: Małe kropeczki też fajne :loveu: Wkurza mnie ten pasek tylko bo tak głupawo wygląda :cool1: Myślę nad czymś innym Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 PositiveThought napisał(a):mieszacie się :roll: kogel - mogel :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Aga76 napisał(a):A nad czym? :roll: Paskiem innym :razz: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tigrunia napisał(a):Paskiem innym :razz: skórzanym? :cool3: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Aga76 napisał(a):skórzanym? :cool3: A może :razz: Quote
Mała Rita Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 tigrunia napisał(a):Superancka :loveu: :multi: Małe kropeczki też fajne :loveu: Wkurza mnie ten pasek tylko bo tak głupawo wygląda :cool1: Myślę nad czymś innym Be ale ona jest taka bezowa czy bardziej zółta bo na zdjeciu nie moge dojrzec :oops: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Mała Rita napisał(a):Be ale ona jest taka bezowa czy bardziej zółta bo na zdjeciu nie moge dojrzec :oops: Złota jest :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 tigrunia napisał(a):Złota jest :loveu: kurde no o zlotej to ja nie myslalam :) ale mowisz ze ładna? no dobra zamówie ja :loveu: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tigrunia napisał(a):A może :razz: No to myśl... zmierzasz chyba w dobrym kierunku :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Mała Rita napisał(a):kurde no o zlotej to ja nie myslalam :) ale mowisz ze ładna? no dobra zamówie ja :loveu: Ja tam ją kocham :loveu: :evil_lol: Gdyby tylko nie ten pasek :cool1: :mad: Aga76 napisał(a):No to myśl... zmierzasz chyba w dobrym kierunku :evil_lol: Ale to jest Twoja myśl Aguś :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='tigrunia'] Ale to jest Twoja myśl Aguś :loveu: :evil_lol: :roll: na to wygląda, hihihi, ale i tak jest fajna... (ta myśl, oczywiście) Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tigrunia napisał(a):A fajna, fajna :razz: Może ją wykorzystam :loveu: tak :grins: polecam... na pewno wyjdzie ci to na zdrowie !!! Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']:roll: na to wygląda, hihihi, ale i tak jest fajna... (ta myśl, oczywiście) A fajna, fajna :razz: Może ją wykorzystam :loveu: Quote
Pegaza Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Dobrze sie zastanow zeby nie bylo tak jak ja mam teraz... Ty sie przybadac nie umisz ale Fidowi chyba lzej nie heheh ma mnij wlosow na sobie.. mi sie wsio podoba oprocz 2 Quote
madziasto4 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pierwsza jest najfajniejsza! :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 tigrunia napisał(a):Bry dzień tudej :multi: Cze Be :loveu: a Ty wolne, nie w pracy? :cool3: Quote
tigrunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Be :loveu: a Ty wolne, nie w pracy? :cool3: Jak to ? :roll: No przecie, że w pracy :p Quote
Mała Rita Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 tigrunia napisał(a):Jak to ? :roll: No przecie, że w pracy :p aaaaaa :oops: Quote
Kasia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 cze zakupomaniaczki :p ja wczoraj wygrałam jeden sweterek se :loveu: i czekam jeszcze na tunike jedna ale to dopiero wkroczę do akcji w niedzielę na sam koniec :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Kasia napisał(a):cze zakupomaniaczki :p ja wczoraj wygrałam jeden sweterek se :loveu: i czekam jeszcze na tunike jedna ale to dopiero wkroczę do akcji w niedzielę na sam koniec :cool1: Cze Kasik :loveu: Quote
tigrunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kasia napisał(a):cze zakupomaniaczki :p ja wczoraj wygrałam jeden sweterek se :loveu: i czekam jeszcze na tunike jedna ale to dopiero wkroczę do akcji w niedzielę na sam koniec :cool1: Ja kosmetyki wczoraj pokupowałam :loveu: Quote
Kasia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 to allegro to chyba pomału zaczyna uzależniać nas jak DGM... :cool3: Quote
Recommended Posts