Pegaza Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hej chyba po imprezce sie doprawilas ... a wlasciwie skad ten nick bo zawsze zapominam zapytac?:p zdrowiej:loveu: Quote
rita60 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Pegaza napisał(a):Hej chyba po imprezce sie doprawilas ... a wlasciwie skad ten nick bo zawsze zapominam zapytac?:p zdrowiej:loveu: Bo ja jestem Rita,a Asik to moja coreczka:lol:wiec Mala Rita:loveu: Quote
Mała Rita Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 rita60 napisał(a):Bo ja jestem Rita,a Asik to moja coreczka:lol:wiec Mala Rita:loveu: no mamuska wytłumaczyła :evil_lol: Cze Wszystkim :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 wrócilam od lekarza, zapalenie ucha mam :placz: Quote
C&B Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 To zdrowiej ! A co do banerka , bo ja jestem w twojej galeri od nie dawna i czy boksio jest twój czy tylko Fido ? Quote
Mała Rita Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Domka_Czika napisał(a):To zdrowiej ! A co do banerka , bo ja jestem w twojej galeri od nie dawna i czy boksio jest twój czy tylko Fido ? Boksio też mój, tzn. mojego TZ :evil_lol: Quote
C&B Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Mała Rita napisał(a):Boksio też mój, tzn. mojego TZ :evil_lol: Okey . Przeczytałam PW ;) zabieram się do roboty :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Domka_Czika napisał(a):Okey . Przeczytałam PW ;) zabieram się do roboty :loveu: Dzięki :lol: Quote
C&B Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja tam Ci zawracam gitarę , ale jeszce jedno pytanko. Jaki rozmiar ? Taki jak ten czy na ,,fulla" ? Quote
Mała Rita Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja tam Ci zawracam gitarę , ale jeszce jedno pytanko. Jaki rozmiar ? Taki jak ten czy na ,,fulla" ? tak gdzies wys. 100, szer. 300 ;) Quote
C&B Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 http://images50.fotosik.pl/36/ede521c9e8dec39a.jpg Proszę ;) Quote
Aga76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Mała Rita napisał(a):wrócilam od lekarza, zapalenie ucha mam :placz: :glaszcze: ałłłaaa Quote
Mała Rita Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 ach... mowie Wam, nawala mnie ucho strasznie :placz: Fidek na wakacjach u moich rodziców, w środę przyjezdza Pani fryzjerka go ostrzyc :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Kasia napisał(a):Asik kuruj sie i wracaj szybko do pełni sił :calus: a zapalenia ucha nie zazdraszczam, boli jak nie wiem co :shake: ojej, nie mogę sie już doczekać nowego imagu Fidkowego :loveu: to u Was fryzjerki przyjeżdżają do psów? czy to znajoma jakaś? ja tak z Fidlakiem nie mogłabym zrobić bo on przy nas to by szalał i nie dał sobie nic zrobić...on musi być na obcym terenie i to bez nas na dodatek. ta pani do Parysa przyjeżdżała, to psia fryzjerka, juz kilka razy byla u mamy, zobaczymy jak Fidek bedzie sie zachowywał :cool1: Quote
Kasia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Asik kuruj sie i wracaj szybko do pełni sił :calus: a zapalenia ucha nie zazdraszczam, boli jak nie wiem co :shake: ojej, nie mogę sie już doczekać nowego imagu Fidkowego :loveu: to u Was fryzjerki przyjeżdżają do psów? czy to znajoma jakaś? ja tak z Fidlakiem nie mogłabym zrobić bo on przy nas to by szalał i nie dał sobie nic zrobić...on musi być na obcym terenie i to bez nas na dodatek. Quote
Aga76 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Mała Rita napisał(a):ach... mowie Wam, nawala mnie ucho strasznie :placz: Fidek na wakacjach u moich rodziców, w środę przyjezdza Pani fryzjerka go ostrzyc :loveu: Ooo Fidek :razz: Asiu, a kitkę zostawiasz? Quote
Mała Rita Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Aga76']Ooo Fidek :razz: Asiu, a kitkę zostawiasz? chyba tak, zależy co ta fryzjerka zaproponuje :evil_lol: już sie nie mogę doczekać Czesc Wszystkim :multi: ucho nawala strasznie Quote
samoglow Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jak tam ucho? Troche wieksze "psie szczescie" :evil_lol: Psy giganty - Ulubieńcy - Psy i Koty - WP.PL Quote
Mała Rita Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='samoglow']Jak tam ucho? Troche wieksze "psie szczescie" :evil_lol: Psy giganty - Ulubieńcy - Psy i Koty - WP.PL ucho boli :placz: dwa juz teraz :cool1: piesek nr. 4 to Arnoldek przecie :evil_lol: Quote
samoglow Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Odkroj 2 plastry cebuli. Wloz sobie za uszy i obwiaz chusteczka. Powinno znieczulic - powaznie. Quote
Mała Rita Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 PositiveThought napisał(a):a ja co? co? zatoki ofkorz. ale i tak cieplutko pozdrawiam :calus: :multi: cze Quote
Mała Rita Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 samoglow napisał(a):Odkroj 2 plastry cebuli. Wloz sobie za uszy i obwiaz chusteczka. Powinno znieczulic - powaznie. spróbuje ;) byleby tylko przestało boleć... Quote
Mała Rita Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ostatnia fotka zarośniętego Fidka :evil_lol: od jutra ostrzyżony przystojniak :loveu: Quote
Recommended Posts