Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała Rita napisał(a):
ło matko, nie lubie czegoś takiego :shake: rozumiem w podstawówce kolezanki kupowały sobie to samo ale żeby z autem czekac :evil_lol:

To bywa nieuleczalne...

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
No wiesz.. troche glupkowato to wygląda :cool1: Ja niecierpie jak ktoś ma to samo co ja . Ona taka jest .. wszystko papuguje :cool1: Auto sobie kupowałyśmy w równym czasie ale specjalnie jej nie powiedziałam co kupuje i kupiła pierwsza a teraz sobie pluje , że nie zaczekała na mnie :diabloti:

ło matko, nie lubie czegoś takiego :shake: rozumiem w podstawówce kolezanki kupowały sobie to samo ale żeby z autem czekac :evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):

No właśnie .. komedia jakaś :cool1:
Pegaza napisał(a):
Be to cos Ty za psiapsiola coo :razz: dla mnie to jest pokazywanie jedna przed druga co ma lepsze nie lubie tego.. takiej rywalizacji..

D-E znowu nie kuma :evil_lol:
Ja jestem dobra psiapsióła . To ta psiapsióła jest taka, że musi mieć to co ja. Wyraźnie napisałam przecie. Ja jeszcze nigdy nie kupiłam niczego na jej podobieństwo i tego nie zrobię chociaż nie wiem jak by mi się to podobało. A ona mimo, ze ma dobry gust, pełno ciuchów i kupe forsy i tak jeszcze kupuje to co mam ja :cool1:

Posted

Pegaza napisał(a):
aa ja to inaczej odczytalam
wiesz co nie chcialabym miec takiej kolezanki...

Łuki mi się nie pozwala z nią spotykać :diabloti: :evil_lol: Ale ja ją lubie .. mimo wszystko :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):
D-E ty sie czasie przemieszczasz jakoś :crazyeye: Czemu wszystkie moje posty są nad Tobą :crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to na pewno coś znaczy

Posted

Kasia napisał(a):
2Be, a mi się podobuje ten pirwszy i ten drugi :loveu:

cze Asik, chorowitku nasz :calus:

Cze Kasik :multi:
oj mowie Ci jakie to chorowanie :placz: zakupy musialam zrobic, obiad ugotować i jeszcze Dawidowi w remoncie pomagac bo sie wscieka co chwile, ach... te chłopy :angryy:

Posted

Mała Rita napisał(a):

oj mowie Ci jakie to chorowanie :placz: zakupy musialam zrobic, obiad ugotować i jeszcze Dawidowi w remoncie pomagac bo sie wscieka co chwile, ach... te chłopy :angryy:

haha, skad ja to znam :p
ostatnio rozbierało mnie jakieś przeziębienie i ucho do tego nawalało, oczywiście po pracy marzyłam tylko o tym aby sie położyć ale jak to zrobić kiedy przychodzę do domu a tu 3 ryje cos chcą, każdy cos innego i każdy na już - nawet głowy do poduszki nie przyłożyłam :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
haha, skad ja to znam :p
ostatnio rozbierało mnie jakieś przeziębienie i ucho do tego nawalało, oczywiście po pracy marzyłam tylko o tym aby sie położyć ale jak to zrobić kiedy przychodzę do domu a tu 3 ryje cos chcą, każdy cos innego i każdy na już - nawet głowy do poduszki nie przyłożyłam :evil_lol:

szkoda słow :placz: ambitnie wziąl sie sam za remont a teraz sie wscieka ze mu nie wychodzi :evil_lol:

Posted

Witamy!
Dzisiaj już lepiej? Moja koleżanka miała ostatnio wycinane migdałki, właśnie przez częste nawroty anginy.

Poproszę zdjęcia! Odezwała się, nie?:evil_lol:

[SIZE=2]2BE, a pokaż który z YES się Tobie podobał?

Posted

[quote name='Magda']Witamy!
Dzisiaj już lepiej? Moja koleżanka miała ostatnio wycinane migdałki, właśnie przez częste nawroty anginy.

Poproszę zdjęcia! Odezwała się, nie?:evil_lol:

[SIZE=2]2BE, a pokaż który z YES się Tobie podobał?

ja 3 lata temu miałam mieć usuwane migdałki ale nie poszłam na zabieg bo sie bałam :evil_lol:
fotki będa :evil_lol:

Posted

Hahaha nie ma się czego bać. Szybko i prawie bezboleśnie. Koleżanka mówiła, że bolało tak jak przy chorobie gardła - migdałki itd.

Warto jak często angina powraca.