Mała Rita Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Aga76 napisał(a):I do czegóż to nasza Kasia namawia? :evil_lol: molestowałam go ale i tak nie przyniósł :mad: Quote
Aga76 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mała Rita napisał(a):molestowałam go ale i tak nie przyniósł :mad: upss, nosi odzielnie? :roll: Quote
Kasia_zg Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Aga76']I do czegóż to nasza Kasia namawia? :evil_lol: Aguś ja bym chciała tylko na Fidka popatrzeć...to niech Asia postara a jak to zrobi to ja już nie wnikam:razz: Asiu to coś go za słabo molestowałaś no chyba że on ma skleroze...przyciśnij go mocniej;) Quote
Aga76 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Asiu to coś go za słabo molestowałaś no chyba że on ma skleroze...przyciśnij go mocniej;) Asiu, słuchaj Kasi :razz: Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Aga76 napisał(a):Asiu, słuchaj Kasi :razz: jutro jeszcze pomolestuje, bo dzis nie ma sensu bo i tak mi aparatu nie przyniesie już dzis :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mała Rita napisał(a):jutro jeszcze pomolestuje, bo dzis nie ma sensu bo i tak mi aparatu nie przyniesie już dzis :evil_lol: :cool1: to niech przyniesie co innego, wybierz tylko co chcesz Quote
Pegaza Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cze Asia :p taa tylko sie nie pomyl i wybierz ten wlasciwy sprzet:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Aga76 napisał(a):upss, nosi odzielnie? :roll: :roflt: Aguś :roflt::roflt::roflt: Cze Asik :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 I znów nie przyniósł aparatu :placz::placz::placz: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mała Rita napisał(a):I znów nie przyniósł aparatu :placz::placz::placz: Oj kobieto coś słabo Ci wychdzi to molestowanie:eviltong::evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mała Rita napisał(a):I znów nie przyniósł aparatu :placz::placz::placz: Którego? :cool: hihihi Cześć Asiu. Kiedy kolejne zakupy? Quote
Mała Rita Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ewa2909 napisał(a):Oj kobieto coś słabo Ci wychdzi to molestowanie:eviltong::evil_lol: no słabo ale on taki zapracowany ostatnio ze az mi go zal molestowac :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mała Rita napisał(a):no słabo ale on taki zapracowany ostatnio ze az mi go zal molestowac :evil_lol: Asiu to maże jakoś trza inaczej pomolestować:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ewa2909 napisał(a):Asiu to maże jakoś trza inaczej pomolestować:evil_lol: :hmmmm: trza pomyslec nad tym :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mała Rita napisał(a)::hmmmm: trza pomyslec nad tym :evil_lol: Hallo, noo, napisałam na wcześniejszej stronie do Cię :cool1: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mała Rita napisał(a)::hmmmm: trza pomyslec nad tym :evil_lol: Jak nie dasz rady sama to wpadnij na DOGO to koleżanki Ci podpowiedzą jak to masz załatwić żeby aparat znalazł sie w Twoich rękach.:evil_lol::eviltong: Quote
Mała Rita Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Aga76 napisał(a):Którego? :cool: hihihi Cześć Asiu. Kiedy kolejne zakupy? Aguś nie zobaczyłam Cię :oops: psieplasiam :loveu: Kolejne zakupy mam nadzieje ze w czwartek :) ale negatywnie zem nastawiona zreszta fundusze mi sie juz koncza :oops: a aparata fotograficznego przecie ze nie przyniósł :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mała Rita napisał(a):Aguś nie zobaczyłam Cię :oops: psieplasiam :loveu: Kolejne zakupy mam nadzieje ze w czwartek :) ale negatywnie zem nastawiona zreszta fundusze mi sie juz koncza :oops: a aparata fotograficznego przecie ze nie przyniósł :evil_lol: Mam nadzieję, że czwartej będzie owocny Ja się jakoś wybrać nie mogę. Aaaa, ten aparat... :cool1: hihihi Quote
Aga76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mała Rita napisał(a):ale inne sprzęty przytachał :evil_lol: :roll: łojjjj będzie się działo... Padam na pysk Dobranoc Quote
Mała Rita Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Aga76 napisał(a): Mam nadzieję, że czwartej będzie owocny Ja się jakoś wybrać nie mogę. Aaaa, ten aparat... :cool1: hihihi ale inne sprzęty przytachał :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mała Rita napisał(a):ale inne sprzęty przytachał :evil_lol: Uuu la la, to aż tachać trzeba było?? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 madziasto4 napisał(a):Uuu la la, to aż tachać trzeba było?? :evil_lol: nooo :evil_lol: kolega mu nawet pomógł wnieść na schody :eviltong: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mała Rita napisał(a):nooo :evil_lol: kolega mu nawet pomógł wnieść na schody :eviltong: :roflt: :roflt: Quote
Aga76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mała Rita napisał(a):nooo :evil_lol: kolega mu nawet pomógł wnieść na schody :eviltong: To chyba tylko pogratulować zostało :cool3: Dzień dobry. Quote
Recommended Posts