Mała Rita Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Jestem dziewczęta, jestem :loveu: Na zakupach bylam po pracy, nic nie kupilam, czas tylko stracilam niepotrzebnie :placz::placz::placz: Quote
Zuza i Noddy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mała Rita napisał(a):Jestem dziewczęta, jestem :loveu: Na zakupach bylam po pracy, nic nie kupilam, czas tylko stracilam niepotrzebnie :placz::placz::placz: Właśnie też bym chciała sobie buty kupić, ale nie mam kiedy. A kiedy foteczki Fidusia? Quote
Zuza i Noddy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Pegaza napisał(a):ojojojo to idz na allegro:p Nie lubię kupować ubrań i butów przez neta, bo muszę to najpierw na sobie zobaczyć. Quote
Pegaza Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Nie lubię kupować ubrań i butów przez neta, bo muszę to najpierw na sobie zobaczyć. ee tam kwestia przyzwczajenia czasem na fotce sa gorsze niz na zywo heheh Quote
Mała Rita Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 ja nie mam farta do kupowania rzeczy na necie :cool1: co nie kupie to mi sie nie podoba :evil_lol: Z foteczkami Fidka problem bo aparatu nie mam chwilowo :cool1: Czesc Wszystkim :loveu: Quote
Kasia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 a ja tam kupuje i na allegro i normalnie w sklepie, nie zawsze zakup jest udany ale co tam! czasami to nawet jak przymierzam w sklepie i kupuję to potem stwierdzam że i tak badziewie to jest i nie chodzę w tym... cze Asik :loveu: Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 i tu też nikogo nie ma? syscy powyjeżdżali...:-( Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Kasia napisał(a):i tu też nikogo nie ma? syscy powyjeżdżali...:-( jestem :loveu: wlasnie wrocilismy :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Cześć Asiki, paczta co znalazłam :evil_lol: Dwudniowe warsztaty dla mężczyzn DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych którzy przeżyli. 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ Ćwiczenia praktyczne z odgrywaniem ról 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć Asiki, paczta co znalazłam :evil_lol: Dwudniowe warsztaty dla mężczyzn DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych którzy przeżyli. 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ Ćwiczenia praktyczne z odgrywaniem ról 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja :megagrin: Madzka Ty to taka trochę dowcipnisia jestes :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Mała Rita napisał(a)::megagrin: Madzka Ty to taka trochę dowcipnisia jestes :evil_lol: Ale tylko trochę...:evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 madziasto4 napisał(a): Ale tylko trochę...:evil_lol::evil_lol: tak tyci tyci...i zawsze jakieś cudo wynajdzie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kasia napisał(a):tak tyci tyci...i zawsze jakieś cudo wynajdzie :evil_lol: A patrz na to :roflt: Kawał zza oceanu :evil_lol: - Hello, are you there? - Yes, who are you please? - I`m Watt. - What`s your name? - Watt`s my name. - Yes, what`s your name? - My name is John Watt. - John what? - Yes, are you Jones? - No I`m Knott. - Will you tell me your name then? - Will Knott. - Why not? - My name is Knott. - Not what? - Not Watt, Knott. - What? Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 się uśmiałam :evil_lol::evil_lol: Dobre!!! Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Kasia napisał(a):się uśmiałam :evil_lol::evil_lol: Dobre!!! :megagrin: Quote
Pegaza Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Mała Rita napisał(a)::megagrin: a ja sie nie usmialam bo nie rozumiem angola:roll: Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ci z tego kawału to jak głuchy i ślepy co się przez ścianę macają :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Kasia napisał(a):Ci z tego kawału to jak głuchy i ślepy co się przez ścianę macają :evil_lol: ale wiecie co... właśnie tak jest z ludźmi w związkach... rozmawiają ze soba i za nic nie moga sie dogadac!!! :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Aga76 napisał(a):Cze Asiu wieczorową porą :hand: Cze Aguś :loveu: Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Aguś :loveu: :grins: nadrabiam zaległości... Quote
Recommended Posts