Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
ja tez poszłam ale już kombinuje kiedy se załatwić jakieś wolne...:cool3:
taki tydzień jeden wystarczy mi...

no mnie tez!!! połaziłabym po sklepach, posprzątała mieszkanie... ach.... :loveu:

Posted

Mała Rita napisał(a):
ja tez kombinuje.... ale w sumie jak pójdę na zwolnienie to nie mam premii praktycznie wcale :cool1:

Kasia napisał(a):
ja tyż premii miesięcznej wtedy nie mam ale zaraz potem jest grudzień i inne dodatki świąteczne więc dużo nie stracę...

Ale kombinacje :evil_lol:
Ja na razie się przemęczę .. kombinuje już jak tu wakacje sobie obstawić i najlepiej mi pasi w marcu na jakąś wycieczkę jechać ale w styczniu chcemy w góry jechać no i nie wiem czy kasa będzie a w kwietniu mam 3 wystawy no i ni ma jak jechać :roll: Na przełomie maja / czerwca jest luka ale chyba nie da rady :cool1:

Posted

Cze Asia:p

wiecie co a ja ogladam domki letniskowe na urlop i ceny o tej porze maja z kosmosu:crazyeye:myslalam ze sie uda cos fajnego i taniego znalezc lecz chyba nie bede sie spieszyc i poczekam na lepsze oferty..bo za granice :shake:pojade bo nie mam z kim psow zostawic zreszta ja sama bym ich nie zostawila :roll:tych malutkich bo duza to nawet na reke by mi bylo :evil_lol:bez niej wakacje miec;)
tylko moge Wasze fotki ogladac zagraniczne eh

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Asia:p

wiecie co a ja ogladam domki letniskowe na urlop i ceny o tej porze maja z kosmosu:crazyeye:myslalam ze sie uda cos fajnego i taniego znalezc lecz chyba nie bede sie spieszyc i poczekam na lepsze oferty..bo za granice :shake:pojade bo nie mam z kim psow zostawic zreszta ja sama bym ich nie zostawila :roll:tych malutkich bo duza to nawet na reke by mi bylo :evil_lol:bez niej wakacje miec;)
tylko moge Wasze fotki ogladac zagraniczne eh

a to ty tera na urlop chcesz jechac? :crazyeye: zimno przecie

Posted

yy Asia ja chce sobie domek zaklepac na lipiec jak bylam w tym roku to po znajomosci zalatwione bylo ze jak dzwonilam w styczniu zaklepalam na koniiec czerwca i lipiec a ludzie ktorzy po mnie dzwonili to juz nie mieli szans na lipiec i z tego co mi opowiadano to zli byli bardzo bo im urlop nie wypalil bo ja bylam pierwsza...:lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
yy Asia ja chce sobie domek zaklepac na lipiec jak bylam w tym roku to po znajomosci zalatwione bylo ze jak dzwonilam w styczniu zaklepalam na koniiec czerwca i lipiec a ludzie ktorzy po mnie dzwonili to juz nie mieli szans na lipiec i z tego co mi opowiadano to zli byli bardzo bo im urlop nie wypalil bo ja bylam pierwsza...:lol:

aaaa no się własnie zdziwilam troche :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja dziś wstałam o 4:00 :loveu:

ło matko!!!!
ja do drugiej spac nie moglam, wstalam o 7, o 8:30 wyszlam sobie na luzie na przystanek i czekalam do 9:05 na tym zimnie bo nic nie przyjechalo :angryy:

Posted

Mała Rita napisał(a):
ło matko!!!!
ja do drugiej spac nie moglam, wstalam o 7, o 8:30 wyszlam sobie na luzie na przystanek i czekalam do 9:05 na tym zimnie bo nic nie przyjechalo :angryy:

Jednak dobrze jest mieć samochód :loveu: Ja na :40 jak leze do work to bym chyba pieszo musiała dreptać bo nic o tej godzinie nie jedzie :shake: Na nocne za późno, na dzienne za wcześnie :shake: