Pegaza Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No to poszla do tej roboty czy nie?:diabloti: Quote
Mała Rita Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Pegaza napisał(a):No to poszla do tej roboty czy nie?:diabloti: no poszla, poszla, ale juz przyszła :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ja tez poszłam ale już kombinuje kiedy se załatwić jakieś wolne...:cool3: taki tydzień jeden wystarczy mi... Quote
Mała Rita Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Kasia napisał(a):ja tez poszłam ale już kombinuje kiedy se załatwić jakieś wolne...:cool3: taki tydzień jeden wystarczy mi... no mnie tez!!! połaziłabym po sklepach, posprzątała mieszkanie... ach.... :loveu: Quote
Kasia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ja se tak po 10 listopada zrobię takie wolne...:p Quote
Mała Rita Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Kasia napisał(a):ja se tak po 10 listopada zrobię takie wolne...:p ja tez kombinuje.... ale w sumie jak pójdę na zwolnienie to nie mam premii praktycznie wcale :cool1: Quote
Kasia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ja tyż premii miesięcznej wtedy nie mam ale zaraz potem jest grudzień i inne dodatki świąteczne więc dużo nie stracę... Quote
tigrunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Mała Rita napisał(a):ja tez kombinuje.... ale w sumie jak pójdę na zwolnienie to nie mam premii praktycznie wcale :cool1: Kasia napisał(a):ja tyż premii miesięcznej wtedy nie mam ale zaraz potem jest grudzień i inne dodatki świąteczne więc dużo nie stracę... Ale kombinacje :evil_lol: Ja na razie się przemęczę .. kombinuje już jak tu wakacje sobie obstawić i najlepiej mi pasi w marcu na jakąś wycieczkę jechać ale w styczniu chcemy w góry jechać no i nie wiem czy kasa będzie a w kwietniu mam 3 wystawy no i ni ma jak jechać :roll: Na przełomie maja / czerwca jest luka ale chyba nie da rady :cool1: Quote
Kasia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 bry dzień :loveu: u nas pogoda do d***, pada i wieje, zimno jak szlag :placz: Quote
tigrunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Kasia napisał(a): u nas pogoda do d***, pada i wieje, zimno jak szlag :placz: U mnie to samo :cool1: Już wolę zimę od tej deszczowej jesieni :mad: Quote
Mała Rita Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Właśnie z pracy wrócilam, tragedia, zimno na dworze, zimno w domu :placz: źle mi jakos :cool1: Quote
tigrunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 No tragedia za oknem .. ja w domu też mam kose :shake: Brrrr.. ja już poproszę może o lato :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 tigrunia napisał(a):No tragedia za oknem .. ja w domu też mam kose :shake: Brrrr.. ja już poproszę może o lato :loveu: ja tyż, ja tyż :multi: Quote
Pegaza Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Cze Asia:p wiecie co a ja ogladam domki letniskowe na urlop i ceny o tej porze maja z kosmosu:crazyeye:myslalam ze sie uda cos fajnego i taniego znalezc lecz chyba nie bede sie spieszyc i poczekam na lepsze oferty..bo za granice :shake:pojade bo nie mam z kim psow zostawic zreszta ja sama bym ich nie zostawila :roll:tych malutkich bo duza to nawet na reke by mi bylo :evil_lol:bez niej wakacje miec;) tylko moge Wasze fotki ogladac zagraniczne eh Quote
Mała Rita Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Asia:p wiecie co a ja ogladam domki letniskowe na urlop i ceny o tej porze maja z kosmosu:crazyeye:myslalam ze sie uda cos fajnego i taniego znalezc lecz chyba nie bede sie spieszyc i poczekam na lepsze oferty..bo za granice :shake:pojade bo nie mam z kim psow zostawic zreszta ja sama bym ich nie zostawila :roll:tych malutkich bo duza to nawet na reke by mi bylo :evil_lol:bez niej wakacje miec;) tylko moge Wasze fotki ogladac zagraniczne eh a to ty tera na urlop chcesz jechac? :crazyeye: zimno przecie Quote
Pegaza Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 yy Asia ja chce sobie domek zaklepac na lipiec jak bylam w tym roku to po znajomosci zalatwione bylo ze jak dzwonilam w styczniu zaklepalam na koniiec czerwca i lipiec a ludzie ktorzy po mnie dzwonili to juz nie mieli szans na lipiec i z tego co mi opowiadano to zli byli bardzo bo im urlop nie wypalil bo ja bylam pierwsza...:lol: Quote
Mała Rita Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Pegaza napisał(a):yy Asia ja chce sobie domek zaklepac na lipiec jak bylam w tym roku to po znajomosci zalatwione bylo ze jak dzwonilam w styczniu zaklepalam na koniiec czerwca i lipiec a ludzie ktorzy po mnie dzwonili to juz nie mieli szans na lipiec i z tego co mi opowiadano to zli byli bardzo bo im urlop nie wypalil bo ja bylam pierwsza...:lol: aaaa no się własnie zdziwilam troche :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 cze Asik :loveu: co porabiasz? na dogo nudy jakieś... Quote
Mała Rita Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Kasia napisał(a):cze Asik :loveu: co porabiasz? na dogo nudy jakieś... wrócilismy wlasnie od mojego brata, jego coreczka czyli moja chrześnica urodzinki 10 - te miała :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 tigrunia napisał(a):Cze Riciaki :loveu: Cze :loveu: Ty też tak wczesnie wstalas dzisiaj :crazyeye: Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze :loveu: Ty też tak wczesnie wstalas dzisiaj :crazyeye: Ja dziś wstałam o 4:00 :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 tigrunia napisał(a):Ja dziś wstałam o 4:00 :loveu: ło matko!!!! ja do drugiej spac nie moglam, wstalam o 7, o 8:30 wyszlam sobie na luzie na przystanek i czekalam do 9:05 na tym zimnie bo nic nie przyjechalo :angryy: Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Mała Rita napisał(a):ło matko!!!! ja do drugiej spac nie moglam, wstalam o 7, o 8:30 wyszlam sobie na luzie na przystanek i czekalam do 9:05 na tym zimnie bo nic nie przyjechalo :angryy: Jednak dobrze jest mieć samochód :loveu: Ja na :40 jak leze do work to bym chyba pieszo musiała dreptać bo nic o tej godzinie nie jedzie :shake: Na nocne za późno, na dzienne za wcześnie :shake: Quote
Recommended Posts