Mała Rita Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Kasia napisał(a):cze Asia. w pracy? juz w domku :multi: Quote
Aga76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mała Rita napisał(a):juz w domku :multi: A w domku jest sprzęt? :cool3: Quote
Mała Rita Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Aga76 napisał(a):A w domku jest sprzęt? :cool3: jest, jest :loveu: od wczoraj stoi pod ścianą :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mała Rita napisał(a):jest, jest :loveu: od wczoraj stoi pod ścianą :evil_lol: Ależ wytrwały... oj oj oj Jutro nam napiszesz super listę z udanych zakupów :thumbs: Quote
Mała Rita Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Aga76 napisał(a):Ależ wytrwały... oj oj oj Jutro nam napiszesz super listę z udanych zakupów :thumbs: cos czuje ze nic nie kupie, albo nie zdaze w ogole isc bo rano do administracji i nie wiem ile mi tam zejdzie :cool1: Quote
Pegaza Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Aska ja jutro lece za dzinami i swetrem na rozpinanie:p sie pochwale czy wogle cos kupie.. Quote
Mała Rita Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Pegaza napisał(a):Aska ja jutro lece za dzinami i swetrem na rozpinanie:p sie pochwale czy wogle cos kupie.. ja buty musze kupic :cool1: Quote
Pegaza Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mała Rita napisał(a):ja buty musze kupic :cool1: wiem wiem bo biedna nozki Ci zmarzna:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Pegaza napisał(a):wiem wiem bo biedna nozki Ci zmarzna:evil_lol: hi hi :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mała Rita napisał(a):cos czuje ze nic nie kupie, albo nie zdaze w ogole isc bo rano do administracji i nie wiem ile mi tam zejdzie :cool1: Droga na zakupy coś wciąż pod górkę :shake: Za to Daria, szaleje oj szaleje :evil_lol: czyżby to przez hulaHopa :cool3:? Quote
Pegaza Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nii to kaska urodzinowa :lol: aa nie pisalam Wam ze kupila ostatnio taske zieloną :p noo fajna taka do raczki i na ramie:p Quote
Mała Rita Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Pegaza napisał(a):Nii to kaska urodzinowa :lol: aa nie pisalam Wam ze kupila ostatnio taske zieloną :p noo fajna taka do raczki i na ramie:p kurde torba tez by mi sie przydala :cool1: Quote
AmiX Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wy tu jak zwykle gadu gadu:evil_lol: a jakieś fotki by sie przydały :) Quote
Mała Rita Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 AmiX napisał(a):Wy tu jak zwykle gadu gadu:evil_lol: a jakieś fotki by sie przydały :) no wlaśnie z tymi fotami to jest tak, że TZ mi aparata nie chce dac :placz: Quote
AmiX Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mała Rita napisał(a):no wlaśnie z tymi fotami to jest tak, że TZ mi aparata nie chce dac :placz: To jak nie chce dać to niech sam zrobi fotki!!!!:diabloti: Quote
Kasia_zg Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mała Rita napisał(a):no wlaśnie z tymi fotami to jest tak, że TZ mi aparata nie chce dac :placz: Ale jak to nie chce dać....to o go :mad:potraktuj...Wtedy może zrozumie że my chcemy ogonki poogladać ;) Ja jutro też wybieram sie na zakupy...i mam slodką nadzieje że kupie wkońcu jakąś kurtke czy cuś. Owocnych zakupów życze Ci jutro jak coś kupisz to sie chwal nam natychmiast :) Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bry Asiu :loveu: Zapomniałam zapytać, makarony zamówiłaś? Quote
Mała Rita Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Aga76 napisał(a):Bry Asiu :loveu: Zapomniałam zapytać, makarony zamówiłaś? Cze Aguś :loveu: Nie zamówilam bo na kolory nie mogę się zdecydowac :cool1: Quote
Pegaza Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Cze ja juz pozakupowo:multi: mam galoty dziny:multi: wprawdzie hm mierzenie na targu wiecie jak to jest kolejka przed przymierzalnią 6 par spodni mierzylam..:cool1: w koncu wybralam ogolnie moga byc ino mnie kieszonki z tylu denerwuja takie dluzsze sa naszyte nie widzialam tego jak je mierzylam jesli chodzi o sweter to normalnie nigdzie nie moglam znalezc chyba pozostaje allegro..aa i pizame roziowa z niebieskim z myszkami se kupialam..:loveu: Quote
Mała Rita Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Kasia_zg napisał(a):Dzień dobry Asiu:calus: Czesc Kasieńko i Pegaza :loveu: Ja jeszcze nie bylam na zakupach, wybieram sie wlasnie ale juz od rana wkurzam sie bo mleka nie mam a kawe chcialam :placz: Do Administracji nie poszlam bo pani wlascicielka na urlop se idzie i czasu nie ma :mad: Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Aguś :loveu: Nie zamówilam bo na kolory nie mogę się zdecydowac :cool1: :grins: A jakie bierzesz pod uwagę? róziowy :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Aga76 napisał(a)::grins: A jakie bierzesz pod uwagę? róziowy :loveu: chciałam wanilie, żółty, albo pomaranczowy albo taki miedziany, sama nie wiem :cool1: na zakupach nie bylam bo dopiero sie jakos pozbieraalam i naszykowalam a zaraz musze isc do pracy no i nie zdaze :placz: Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mała Rita napisał(a):chciałam wanilie, żółty, albo pomaranczowy albo taki miedziany, sama nie wiem :cool1: na zakupach nie bylam bo dopiero sie jakos pozbieraalam i naszykowalam a zaraz musze isc do pracy no i nie zdaze :placz: Widocznie to nie jest twój czas zakupowy, ale na pewno niebawem nadejdzie :razz: Ciekawe, jaki ostatecznie wybierzesz kolor... Quote
Recommended Posts