Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała Rita napisał(a):
jest, jest :loveu: od wczoraj stoi pod ścianą :evil_lol:

Ależ wytrwały... oj oj oj

Jutro nam napiszesz super listę z udanych zakupów :thumbs:

Posted

Aga76 napisał(a):
Ależ wytrwały... oj oj oj

Jutro nam napiszesz super listę z udanych zakupów :thumbs:

cos czuje ze nic nie kupie, albo nie zdaze w ogole isc bo rano do administracji i nie wiem ile mi tam zejdzie :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
cos czuje ze nic nie kupie, albo nie zdaze w ogole isc bo rano do administracji i nie wiem ile mi tam zejdzie :cool1:

Droga na zakupy coś wciąż pod górkę :shake:

Za to Daria, szaleje oj szaleje :evil_lol: czyżby to przez hulaHopa :cool3:?

Posted

Mała Rita napisał(a):
no wlaśnie z tymi fotami to jest tak, że TZ mi aparata nie chce dac :placz:

To jak nie chce dać to niech sam zrobi fotki!!!!:diabloti:

Posted

Mała Rita napisał(a):
no wlaśnie z tymi fotami to jest tak, że TZ mi aparata nie chce dac :placz:

Ale jak to nie chce dać....to o go :mad:potraktuj...Wtedy może zrozumie że my chcemy ogonki poogladać ;)

Ja jutro też wybieram sie na zakupy...i mam slodką nadzieje że kupie wkońcu jakąś kurtke czy cuś.
Owocnych zakupów życze Ci jutro jak coś kupisz to sie chwal nam natychmiast :)

Posted

Cze ja juz pozakupowo:multi: mam galoty dziny:multi: wprawdzie hm mierzenie na targu wiecie jak to jest kolejka przed przymierzalnią 6 par spodni mierzylam..:cool1: w koncu wybralam ogolnie moga byc ino mnie kieszonki z tylu denerwuja takie dluzsze sa naszyte nie widzialam tego jak je mierzylam jesli chodzi o sweter to normalnie nigdzie nie moglam znalezc chyba pozostaje allegro..aa i pizame roziowa z niebieskim z myszkami se kupialam..:loveu:

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Dzień dobry Asiu:calus:

Czesc Kasieńko i Pegaza :loveu:

Ja jeszcze nie bylam na zakupach, wybieram sie wlasnie ale juz od rana wkurzam sie bo mleka nie mam a kawe chcialam :placz:
Do Administracji nie poszlam bo pani wlascicielka na urlop se idzie i czasu nie ma :mad:

Posted

Aga76 napisał(a):
:grins:

A jakie bierzesz pod uwagę?

róziowy :loveu:

chciałam wanilie, żółty, albo pomaranczowy albo taki miedziany, sama nie wiem :cool1:
na zakupach nie bylam bo dopiero sie jakos pozbieraalam i naszykowalam a zaraz musze isc do pracy no i nie zdaze :placz:

Posted

Mała Rita napisał(a):
chciałam wanilie, żółty, albo pomaranczowy albo taki miedziany, sama nie wiem :cool1:
na zakupach nie bylam bo dopiero sie jakos pozbieraalam i naszykowalam a zaraz musze isc do pracy no i nie zdaze :placz:

Widocznie to nie jest twój czas zakupowy, ale na pewno niebawem nadejdzie :razz:

Ciekawe, jaki ostatecznie wybierzesz kolor...