tigrunia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Mała Rita napisał(a):to gdzie Ty pracujesz ze tak wczesnie trza wstawać?? W cukierni toć :razz: Kierowców muszę w trasę odprawić a oni do 6 max muszą wyjechać :p Quote
Mała Rita Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 tigrunia napisał(a):Jednak dobrze jest mieć samochód :loveu: Ja na :40 jak leze do work to bym chyba pieszo musiała dreptać bo nic o tej godzinie nie jedzie :shake: Na nocne za późno, na dzienne za wcześnie :shake: to gdzie Ty pracujesz ze tak wczesnie trza wstawać?? Quote
madziasto4 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 tigrunia napisał(a):Ja dziś wstałam o 4:00 :loveu: Ja godzinę wcześniej dopiero spać poszłam :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 madziasto4 napisał(a):Ja godzinę wcześniej dopiero spać poszłam :evil_lol: Madzia noo co Ty robilas do tej godziny?:evil_lol: a no chata pusta to myszy harcują:evil_lol: Cze Asia:p Quote
Mała Rita Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Madźka nasza dzielna studentka uczyla sie pewnie, albo dopiero z imprezy wrocila o 3 :evil_lol: Cze Madzia, Cze Pegaza :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Fidkowi wypadł ostatni kieł - mleczak!!!! Nie trza usuwać już nic!!!!!! :multi::multi::multi: :cunao: Wypijmy za to!!! :drink1: :sweetCyb::megagrin: Quote
Kasia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 no to gratulacje dla Fidka :loveu: przynajmniej oszczędził stresu Pańci ;) cze niedzielnie!!! Quote
Mała Rita Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Kasia napisał(a):no to gratulacje dla Fidka :loveu: przynajmniej oszczędził stresu Pańci ;) cze niedzielnie!!! Cze Kasik :loveu: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Mała Rita napisał(a):Fidkowi wypadł ostatni kieł - mleczak!!!! Nie trza usuwać już nic!!!!!! :multi::multi::multi: :cunao: Wypijmy za to!!! :drink1: :sweetCyb::megagrin: :thumbs: uff... Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Asia to faktycznie mialas farta:p stres zaoszczedzony z usypianiem kasa rowniez nie musisz sie glowic czy wycial prawidlowy kiel czy nie:evil_lol: kuna slodkie jesc mi sie chce musze posznupac czegos w szafkach..:roll: Quote
Mała Rita Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Pegaza napisał(a):Asia to faktycznie mialas farta:p stres zaoszczedzony z usypianiem kasa rowniez nie musisz sie glowic czy wycial prawidlowy kiel czy nie:evil_lol: kuna slodkie jesc mi sie chce musze posznupac czegos w szafkach..:roll: strasznie sie ciesze :multi: ogladalismy z TZ jakis tam film na TVN i tam taka babka ciastka jadła i mnie wzieło na ciasteczka, pieguski sie chyba nazywaja i TZ nie chce isc do żabki :placz: Quote
Mała Rita Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Aga76 napisał(a):Wczoraj wafle zrobiłam z masą krówkową. ooo albo takie cos tez bym zjadla :loveu: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Pegaza napisał(a): kuna slodkie jesc mi sie chce musze posznupac czegos w szafkach..:roll: Wczoraj wafle zrobiłam z masą krówkową. Quote
madziasto4 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Aga76']Wczoraj wafle zrobiłam z masą krówkową. :obrazic: 10 Znakow Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='madziasto4']:obrazic: 10 Znakow No cio? Dobre było... :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Aga76 napisał(a):No cio? Dobre było... :evil_lol: Aga tez mam podobny przepis na 3 bitt z masa karmelowa ale nie chcialo mi sie akurat robic.. Quote
Mała Rita Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Pegaza napisał(a):Aga tez mam podobny przepis na 3 bitt z masa karmelowa ale nie chcialo mi sie akurat robic.. ja takich bajerów nie umiem robić :shake: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Pegaza napisał(a):Aga tez mam podobny przepis na 3 bitt z masa karmelowa ale nie chcialo mi sie akurat robic.. Żem się poświęciła :evil_lol: i zrobiła, a Fionka utknęła na stałe w kuchni tak jej się zapachy spodobały. Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 A ja znalazlam az chalwe, ptasie mleczko czekoladowe i cukierki toffiki toffiki lubie ale mam ich dosyc a ta reszta wymieniana nie lubie.. i nie mam nic..zrobie se herbate z miodem i cytryna i kogel mogel:evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Pegaza']A ja znalazlam az chalwe, ptasie mleczko czekoladowe i cukierki toffiki toffiki lubie ale mam ich dosyc a ta reszta wymieniana nie lubie.. i nie mam nic..zrobie se herbate z miodem i cytryna i kogel mogel:evil_lol: kogel mogel :loveu: mniamuśny jest jaja się skończyły... upss Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 ee zrezygnowalam zrobilam se chleba:evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Pegaza napisał(a):ee zrezygnowalam zrobilam se chleba:evil_lol: Z miodkiem? Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 nie calkowite przeciwienstwo-pasta rybna Quote
Recommended Posts