Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bry szalone zakupocholiczki :loveu:
Dżiny i mnie by się przydały .. mam tylko jedna parę :cool1:
Sweter rozpinany D-E ostatnio na allegro kupiłam :loveu: Już się od niego uzależniłam. Taki jest dłuższy na tyłek wchodzi i z futerkiem na kołnierzu .. no cudo :loveu: Chyba jeszcze jeden kupie :evil_lol:
O własnie .. mi sie przypomniało, ze pranie trzeba wyjąć :cool1:
No to ide.. dziś mam wolne :loveu::multi:

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
Bry szalone zakupocholiczki :loveu:
Dżiny i mnie by się przydały .. mam tylko jedna parę :cool1:
Sweter rozpinany D-E ostatnio na allegro kupiłam :loveu: Już się od niego uzależniłam. Taki jest dłuższy na tyłek wchodzi i z futerkiem na kołnierzu .. no cudo :loveu: Chyba jeszcze jeden kupie :evil_lol:
O własnie .. mi sie przypomniało, ze pranie trzeba wyjąć :cool1:
No to ide.. dziś mam wolne :loveu::multi:

poka ten sweterek :loveu:

Posted

Mała Rita napisał(a):
świetny!!!! :loveu:

Ano :loveu: Tylko nie wiem czy do dżinów by pasował. Mam jasny szary i fajno mnie wyszczupla :loveu::evil_lol: Ale w dżinach to ja chyba grubą doope mieć będę :cool1: Znaczy sie w dżinach i adasiach

Posted

tigrunia napisał(a):
Ano :loveu: Tylko nie wiem czy do dżinów by pasował. Mam jasny szary i fajno mnie wyszczupla :loveu::evil_lol: Ale w dżinach to ja chyba grubą doope mieć będę :cool1: Znaczy sie w dżinach i adasiach

ło matko co ty opowiadasz??? :crazyeye: do dżinów właśnie fajnie :loveu:

Posted

Be a ja wlasnie od tego sprzedwacy tez chce kupic swetr ale bez kolnierza
w kolorze czarnym,,tez na wiazanie..:lol: ino mam problem jaki rozmiar wziasc bo on wystawia sm i lxl a bym wolala ml ...
jedna pare ino masz dzinow jezu:crazyeye: ja mam ich 7 czy 8 muszem dokladnie policzyc..

Posted

Aga76 napisał(a):
zależy jak masz w pokoju, koniakowy i złoty mi się podobają, ale to już wyłącznie kwestia gustu i ostatecznego wyglądu jaki chcesz osiągnąć, i na co zwrócić największą uwagę...

no ja mam wlasnie sciany identyczne jak ten złoty i koniakowy wiec boje sie ze makarony za bardzo wtopią się w tło :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Be a ja wlasnie od tego sprzedwacy tez chce kupic swetr ale bez kolnierza
w kolorze czarnym,,tez na wiazanie..:lol: ino mam problem jaki rozmiar wziasc bo on wystawia sm i lxl a bym wolala ml ...
jedna pare ino masz dzinow jezu:crazyeye: ja mam ich 7 czy 8 muszem dokladnie policzyc..

Ja tam kupiłam i chciałam już kase wpłacać na konto. Patrze adres Białe Błota :-o A to tam gdzie madrina dom buduje. Jakieś 5 km odemnie :evil_lol: No i pojechałam, odebrałam no i mam :loveu:
Dziś byłam w CH z Łukim. Kupił sobie bluzę więc mówię co - nie będę gorsza :p No i mam następny sweterek :loveu: Tym razem w innym typie ale tez szary :razz:

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Asik:loveu:
Arnoldzik śliczny ale mój zięciu jest troszke bardziej owłosiony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Az za bardzo ostatnio, wybieramy sie nareszcie do fryzjera ;)

Posted

[quote name='Mała Rita']Az za bardzo ostatnio, wybieramy sie nareszcie do fryzjera ;)[/quote]
Kiedy się wybieracie?
My też powinniśmy iść ale brak motywacji i czas:evil_lol:u.

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Asiu:lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Uwielbiam Arnoldzika za tego jego słodkiego pycholka z chęcią bym go wtamosila za te ucholki :loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]