tigrunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bry szalone zakupocholiczki :loveu: Dżiny i mnie by się przydały .. mam tylko jedna parę :cool1: Sweter rozpinany D-E ostatnio na allegro kupiłam :loveu: Już się od niego uzależniłam. Taki jest dłuższy na tyłek wchodzi i z futerkiem na kołnierzu .. no cudo :loveu: Chyba jeszcze jeden kupie :evil_lol: O własnie .. mi sie przypomniało, ze pranie trzeba wyjąć :cool1: No to ide.. dziś mam wolne :loveu::multi: Quote
Mała Rita Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 tigrunia napisał(a):Bry szalone zakupocholiczki :loveu: Dżiny i mnie by się przydały .. mam tylko jedna parę :cool1: Sweter rozpinany D-E ostatnio na allegro kupiłam :loveu: Już się od niego uzależniłam. Taki jest dłuższy na tyłek wchodzi i z futerkiem na kołnierzu .. no cudo :loveu: Chyba jeszcze jeden kupie :evil_lol: O własnie .. mi sie przypomniało, ze pranie trzeba wyjąć :cool1: No to ide.. dziś mam wolne :loveu::multi: poka ten sweterek :loveu: Quote
tigrunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mała Rita napisał(a):poka ten sweterek :loveu: NOWY SWETER Z KOŁNIERZEM NA SUWAK KOLORY A04 (475377854) - Aukcje internetowe Allegro :razz: Quote
Mała Rita Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 tigrunia napisał(a):NOWY SWETER Z KOŁNIERZEM NA SUWAK KOLORY A04 (475377854) - Aukcje internetowe Allegro :razz: świetny!!!! :loveu: Quote
tigrunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mała Rita napisał(a):świetny!!!! :loveu: Ano :loveu: Tylko nie wiem czy do dżinów by pasował. Mam jasny szary i fajno mnie wyszczupla :loveu::evil_lol: Ale w dżinach to ja chyba grubą doope mieć będę :cool1: Znaczy sie w dżinach i adasiach Quote
Mała Rita Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 tigrunia napisał(a):Ano :loveu: Tylko nie wiem czy do dżinów by pasował. Mam jasny szary i fajno mnie wyszczupla :loveu::evil_lol: Ale w dżinach to ja chyba grubą doope mieć będę :cool1: Znaczy sie w dżinach i adasiach ło matko co ty opowiadasz??? :crazyeye: do dżinów właśnie fajnie :loveu: Quote
tigrunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mała Rita napisał(a):ło matko co ty opowiadasz??? :crazyeye: do dżinów właśnie fajnie :loveu: No nie wiem :p Muszę to przetestować :cool3: Quote
Pegaza Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Be a ja wlasnie od tego sprzedwacy tez chce kupic swetr ale bez kolnierza w kolorze czarnym,,tez na wiazanie..:lol: ino mam problem jaki rozmiar wziasc bo on wystawia sm i lxl a bym wolala ml ... jedna pare ino masz dzinow jezu:crazyeye: ja mam ich 7 czy 8 muszem dokladnie policzyc.. Quote
Mała Rita Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 http://rustyka24.republika.pl/fotki/EXTRAD.jpg się nie mogę zdecydować no :cool1: Quote
Mała Rita Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Aga76 napisał(a):zależy jak masz w pokoju, koniakowy i złoty mi się podobają, ale to już wyłącznie kwestia gustu i ostatecznego wyglądu jaki chcesz osiągnąć, i na co zwrócić największą uwagę... no ja mam wlasnie sciany identyczne jak ten złoty i koniakowy wiec boje sie ze makarony za bardzo wtopią się w tło :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mała Rita napisał(a):http://rustyka24.republika.pl/fotki/EXTRAD.jpg się nie mogę zdecydować no :cool1: zależy jak masz w pokoju, koniakowy i złoty mi się podobają, ale to już wyłącznie kwestia gustu i ostatecznego wyglądu jaki chcesz osiągnąć, i na co zwrócić największą uwagę... Quote
tigrunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Pegaza napisał(a):Be a ja wlasnie od tego sprzedwacy tez chce kupic swetr ale bez kolnierza w kolorze czarnym,,tez na wiazanie..:lol: ino mam problem jaki rozmiar wziasc bo on wystawia sm i lxl a bym wolala ml ... jedna pare ino masz dzinow jezu:crazyeye: ja mam ich 7 czy 8 muszem dokladnie policzyc.. Ja tam kupiłam i chciałam już kase wpłacać na konto. Patrze adres Białe Błota :-o A to tam gdzie madrina dom buduje. Jakieś 5 km odemnie :evil_lol: No i pojechałam, odebrałam no i mam :loveu: Dziś byłam w CH z Łukim. Kupił sobie bluzę więc mówię co - nie będę gorsza :p No i mam następny sweterek :loveu: Tym razem w innym typie ale tez szary :razz: Quote
Mała Rita Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Czesc :multi: Dziś Arnoldek dla odmiany :loveu: [IMG]http://i33.tinypic.com/10ppogm.jpg[/IMG] [IMG]http://i36.tinypic.com/2f0c940.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/3346idz.jpg[/IMG] Quote
Mała Rita Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='ewa2909']Cześć Asik:loveu: Arnoldzik śliczny ale mój zięciu jest troszke bardziej owłosiony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Az za bardzo ostatnio, wybieramy sie nareszcie do fryzjera ;) Quote
ewa2909 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Cześć Asik:loveu: Arnoldzik śliczny ale mój zięciu jest troszke bardziej owłosiony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Kasia']jakie makarony wybrałaś?[/quote] żółty i złoty :cool1: ale jeszcze nie zamówiłam bo niepewna jeszcze jestem :cool1: Quote
Zuza i Noddy Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Arnold słodziutki, ale czekamy jeszcze na Fidka. Quote
ewa2909 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Mała Rita']Az za bardzo ostatnio, wybieramy sie nareszcie do fryzjera ;)[/quote] Kiedy się wybieracie? My też powinniśmy iść ale brak motywacji i czas:evil_lol:u. Quote
Mała Rita Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='ewa2909']Kiedy się wybieracie? My też powinniśmy iść ale brak motywacji i czas:evil_lol:u.[/quote] mysle ze jakos w przyszłym tygodniu Quote
Jagoda1 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Wiedziałam, kiedy zajrzeć do Was...:lol: [URL]http://i33.tinypic.com/10ppogm.jpg[/URL]:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Asiu:lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Uwielbiam Arnoldzika za tego jego słodkiego pycholka z chęcią bym go wtamosila za te ucholki :loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Mała Rita Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [B]Jagódka [/B]zapraszamy częściej :loveu: [B]Kasiu [/B]jego uszka są niesamowite :loveu: Quote
Pegaza Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Hej Asia noo narescie jakies fotki Arnold spory jest nawet.. Quote
Mała Rita Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Pegaza']Hej Asia noo narescie jakies fotki Arnold spory jest nawet..[/quote] 38 kilo :loveu: Quote
Recommended Posts