Mała Rita Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='tigrunia']Tia.. wyprowadzając się do Dawidka :evil_lol: :oops::oops::oops: wlasnie czekam na niego i lecimy naprawiac do mnie :evil_lol: powiem Ci, że ta cała sytuacja ostatnio dała mu wiele do zrozumienia... chyba zrozumiał pewne rzeczy... i zmiana o 180 stopni.... az w szoku jestem... fakt nie daje mi zyc i cały czas truje o Camelu ale zmienil sie nie do poznania :loveu: Quote
tigrunia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Mała Rita']:oops::oops::oops: wlasnie czekam na niego i lecimy naprawiac do mnie :evil_lol: powiem Ci, że ta cała sytuacja ostatnio dała mu wiele do zrozumienia... chyba zrozumiał pewne rzeczy... i zmiana o 180 stopni.... az w szoku jestem... fakt nie daje mi zyc i cały czas truje o Camelu ale zmienil sie nie do poznania :loveu: Fajnie jest tak wykorzystywać facetów do wszystkiego :diabloti: Aśka Ty się za bardzo nie ciesz :p Facet to świnia i taki już pozostanie :p Mój też się zmienił, naobiecywał a jest już "prawie" tak jak było - niewiele brakuje :cool1: Faceci szybko tracą pamięć i nawet szok termiczny nie pomaga :mad: Quote
Mała Rita Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='tigrunia']Fajnie jest tak wykorzystywać facetów do wszystkiego :diabloti: Aśka Ty się za bardzo nie ciesz :p Facet to świnia i taki już pozostanie :p Mój też się zmienił, naobiecywał a jest już "prawie" tak jak było - niewiele brakuje :cool1: Faceci szybko tracą pamięć i nawet szok termiczny nie pomaga :mad: Wiesz ale u niego nigdy takie zmiany nie następowały... Quote
tigrunia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Mała Rita']Wiesz ale u niego nigdy takie zmiany nie następowały... No cóż.. pożyjemy - zobaczymy ;) Quote
Mała Rita Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='tigrunia']No cóż.. pożyjemy - zobaczymy ;) no właśnie... :cool1: moze to tylko u niego nagła, krótkotrwała zmiana :cool1: Quote
tigrunia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Mała Rita']no właśnie... :cool1: moze to tylko u niego nagła, krótkotrwała zmiana :cool1: Nie przekonasz się dopóki tego nie sprawdzisz :p Quote
Mała Rita Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 madziasto4 napisał(a):Doberek! :loveu: Czesc Madzik :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Cześć Łodzianko:loveu: Ale Ci sie narobiło:-o Gdzie ma Fido kiteczke???????? Quote
Mała Rita Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 ewa2909 napisał(a):Cześć Łodzianko:loveu: Ale Ci sie narobiło:-o Gdzie ma Fido kiteczke???????? Nie chce chodzic w kitce :evil_lol: jak siedzimy w domku to mu ją zdejmuje Czesc Ewcik :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Mała Rita napisał(a):Nie chce chodzic w kitce :evil_lol: jak siedzimy w domku to mu ją zdejmuje Czesc Ewcik :loveu: Przynajmiej nikt na niego nie mówi że ładna z niego dziewczynka:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Cze Asia bezklozetowa:evil_lol: oo :crazyeye: oo racja BE taa czas pokaze:p Quote
Mała Rita Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Asia bezklozetowa:evil_lol: oo :crazyeye: oo racja BE taa czas pokaze:p juz mam sedes :loveu: nie spodziewałam sie ze to taka radość :multi: Quote
Pegaza Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 noo widzisz jak sie roboty posuwaja naprzod:evil_lol: a swoj sedesik jest najlepszy nawygodniejszy i wogle:lol: Quote
Mała Rita Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Pegaza napisał(a):noo widzisz jak sie roboty posuwaja naprzod:evil_lol: a swoj sedesik jest najlepszy nawygodniejszy i wogle:lol: tak! tak! tak! :loveu::loveu::loveu: Quote
Mała Rita Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Znalazłam dzisiaj fotki Arnolda jak był malutki :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ale on słodziutki był. :) i taki malutki :) Quote
Kasia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 jaki on był śmiszny, taki ciapowaty troszkę chyba...:loveu: :evil_lol: a te łapiny!!! :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Kasia napisał(a):jaki on był śmiszny, taki ciapowaty troszkę chyba...:loveu: :evil_lol: a te łapiny!!! :loveu: taki ciapowaty to do dzisiaj jest :evil_lol: wczoraj bawili sie z Fidkiem i Fidek tak go ugryzł ze zaczał piszczec, plakac jak dziecko :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ale bokserki muszą być takie ciapowate :loveu: inaczej to nie bokser! Quote
tigrunia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ale fajoski :loveu: Ja nie mam zdjęć mojej bokserki jak była mała :placz: W sumie musiałabym w albumach poszukać ale na kompie mam tylko jedno zdjęcie a miałam mnóstwo i to jakich fajnych ale ktoś mi skasował :placz: Quote
Pegaza Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Taki malutki to on nie byl hih ale fajny taka ciapa:loveu: no Kasia tez na te lapki zwrocilam uwage :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Cześć Asiu :) Hihi mały Arni był genialny łapinki odrazu żucają sie w oczy...i ten słodki wywalony jezorek rewelacja:loveu: Tulasie dla Was:lol: Quote
Mała Rita Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Kasia_zg']Cześć Asiu :) Hihi mały Arni był genialny łapinki odrazu żucają sie w oczy...i ten słodki wywalony jezorek rewelacja:loveu: Tulasie dla Was:lol: dziękujemy :oops: Quote
Recommended Posts