Mała Rita Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Aga76 napisał(a)::grins: nadrabiam zaległości... Gdzieś Ty tak długo była???? :placz: My tu tęsknimy przecie Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Aga76 napisał(a):tuż obok... byłam a co zes robila????? Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Mała Rita napisał(a):Gdzieś Ty tak długo była???? :placz: My tu tęsknimy przecie tuż obok... byłam Quote
Kasia_zg Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cześć Asiu Dziś ja nadrabiam zaległości. Fajniusiego masz tego TZ-ta takie miłe niespodziajki Ci zrobił...napewno mieliście piekny wieczór taki romantyczny;) Fidka bym se pooglądała skołuj jakieś fotusie Pozdrawiamy :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Czesc Wszystkim :multi: Dziś wolne :loveu: lete zaraz na zakupy :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 cze poniedziałkowo ulubieniowo :loveu: a co kupowac bedziesz? Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Czesc Dziewczynki :loveu: Mialam zamiar kupic buty, spodnie, torbę, a kupilam tylko spodnie i to jeszcze nie takie jakie chcialam :placz: Quote
***Paulina*** Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mała Rita napisał(a):Czesc Dziewczynki :loveu: Mialam zamiar kupic buty, spodnie, torbę, a kupilam tylko spodnie i to jeszcze nie takie jakie chcialam :placz: Cześć:) To baaardzo udane zakupy miałaś... Quote
ewa2909 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cześć Asik:loveu: Gdzie zdjecia mojego zęcia????:mad: Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 ewa2909 napisał(a):Cześć Asik:loveu: Gdzie zdjecia mojego zęcia????:mad: bedą, bedą... Dawida muszę o aparat zmolestować :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mała Rita napisał(a):bedą, bedą... Dawida muszę o aparat zmolestować :evil_lol: No to bierz:evil_lol:się do dzieła:eviltong: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 tez by mi sie spodnie przydaly..:p kuna noo ale jakos nic fajnego upatrzyc nie moge Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Pegaza napisał(a):tez by mi sie spodnie przydaly..:p kuna noo ale jakos nic fajnego upatrzyc nie moge a ja nigdzie butów nie moge dostac :placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a ja narazie nie kupuje.. mam w czym lazic a nie bede kupowac bo taka moda jest.. tylko te galoty by sie przydaly jakies dziny fajne:p Quote
madziasto4 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mała Rita napisał(a):a ja nigdzie butów nie moge dostac :placz::placz::placz: No bo to trzeba Asiku do obuwniczego iść :glaszcze: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Pegaza napisał(a):a ja narazie nie kupuje.. mam w czym lazic a nie bede kupowac bo taka moda jest.. tylko te galoty by sie przydaly jakies dziny fajne:p no wlasnie ja nie mam butów na zime :cool1: i latam w takich wczesno-jesiennych :placz: Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 madziasto4 napisał(a):No bo to trzeba Asiku do obuwniczego iść :glaszcze: :evil_lol: Madzik w obuwniczych tez bylam :evil_lol: i nie ma :( Quote
madziasto4 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mała Rita napisał(a):Madzik w obuwniczych tez bylam :evil_lol: i nie ma :( A to świniory, bucików nie mają :shake: Quote
Kasia_zg Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ja też ostatnio po sklpach latałam szukałam jakiejś kurtki, i bucików ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko...a na Ptaka nie mam kiedy jechać a w tej cienkiej kurtece coraz mi zimniej...masakra jakaś w tych sklepach albo ja taka wybredna jestem ;) Molestuj o ten aparat bo chce Fidka pooglądać:mad: Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 madziasto4 napisał(a):A to świniory, bucików nie mają :shake: no nie maja :placz::placz::placz: spodnie mieli ale tez nie takie jak chcialam :placz: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mała Rita napisał(a):no wlasnie ja nie mam butów na zime :cool1: i latam w takich wczesno-jesiennych :placz: ale narazie jest cieplo ja tez latam w adikach i cichobiezkach:lol::lol: Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Pegaza napisał(a):ale narazie jest cieplo ja tez latam w adikach i cichobiezkach:lol::lol: wiesz tylko, ze sie nastawilam ze wszystko kupię a tu doopa :cool1: nalazilam sie, stracilam mnostwo czasu i właściwie nic nie kupilam :cool1: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 bo to musisz miec dzien do kupowania.. a mi dzis przyszla bluzka ktora na zywo jest fajniejsza niz na fotce..:p ino musze ja odprasowac i bydzie git Quote
Aga76 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Molestuj o ten aparat bo chce Fidka pooglądać:mad: I do czegóż to nasza Kasia namawia? :evil_lol: Quote
Recommended Posts