Jump to content
Dogomania

APEL O POMOC! Satelita. DT, DS NATYCHMIAST!! JUŻ W NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę... myślałam o hoteliku. Ale to nie ma sensu- on ma naprawdę dobre (jak na schronisko) warunki. Jest w dużym boksie z kolegą, ma ciepłą budę, michę jedzenia dwa razy dziennie, [U]bardzo dobrą[/U] opiekę weterynaryjną... On potrzebuje domu- własnego. Inaczej nie przeżyje. Nie wierzę, że to piszę, ale po tym jak go dziś zobaczyłam, jak spojrzałam w jego oczy widzę dwie możliwości, by było mu lepiej. Dom albo.... uśpienie :-( Obie lepsze niż schronisko, w którym on umiera długo i powoli.

Posted

Masz rację,on w schronisku ma teraz prawie takie same warunki bytowe jak w hotelikach.Jemu potrzebne mieszkanie ze swoim panem ,który będzie z nim 24 godziny na dobę.Marne na to są szanse niestety...:shake:Nawet marne są szanse,że ktoś go weźmie odpłatnie do domu na nieokreślono długi tymczas.Po prostu wszyscy sa zapsieni,a dodatkowym utrudnieniem jest to,że Satelita jest duzym psem...Niestety te duże mają zawsze w życiu gorzej:-(

Posted

:placz::placz::placz: Ryczę jak głupia. Czuję się taka bezsilna........ Nie wierzę, że dla niego nie ma już ratunku.... ja sobie chyba tego nie wybaczę, jeśli trzeba będzie go uśpić!!! :placz::placz::placz:

Posted

Napisałam wiadomości do wszystkich dogomaniaków z województwa pomorskiego, których znalazłam na mapie dogo... Nie wiem, co jeszcze mogę zrobić.

Edit: Lilith27,dzieki za priva. Własnie napisałam do wszystkich- nawet tych, którzy w swojej ofercie nie mają domów tymczasowych. prosiłam, żeby popytali wśród znajomych.

Posted

Też jestem bezradna.Warunki w schronie psina ma dobre,ale brak najważniejszego-człowieka,który pogłaszcze,przytuli,który po prostu by był obok.Satelita tak niewiele potrzebuje,a jednak nawet tego nie możemy mu dać...niestety:-(

Posted

[URL=http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-satelita-masakryczne-pogorszenie-stanu-zdrowia-grozi-mu-uspienie-118824/][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/7932/8888bz7.png[/IMG][/URL]

pobierać cioteczki