TYGRYS-ica. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a od kiedy to Satelita podchodzi pod UFO?? :evil_lol::evil_lol: Quote
lilith27 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 bo jest kosmiczny jak wszystkie ciała niebieskie Quote
agatkia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 lilith27 napisał(a):witaj kosmito coś dobrego słycha? Nic dobrego. Satelita nadal smutny, nadal na łańcuchu, i w dodatku najgorsze przed nim- samotne, zimne wieczory i noce. Muszę się zabrać za ogłoszenia, choć naprawdę nie mam kiedy :-( Quote
lilith27 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ehsssss kolejka psiaków czeka na ogłoszenia przytłacza mnie ten ogrom tragedii hopsaj mały Quote
TYGRYS-ica. Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Satelita ma juz pare ogłoszen tylko nie wiem czy ma allegro?? Quote
lilith27 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 jesli chodzi o ogłoszenia,któreja robiłam to nie ma allegro na pewno ale trzeba by watek przejrzeć dokładnie Quote
agatkia Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):Satelita ma juz pare ogłoszen tylko nie wiem czy ma allegro?? To świetna wiadomość!! Wysłałam zdjęcia Satelity Isadorce, ale nie odezwała sie, więc pewnie nie miała kiedy zrobić mu allegro. Zaraz to jeszcze sprawdzę. Quote
lilith27 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 podnoszę ku lepszej widoczności http://kupiepsa.pl/my_items.php Quote
agatkia Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Sprawdziłam, nie ma allegro. Dobrze, ze jesteście, bo chyba wątek by umarł a razem z nim- nadzieja dla Satelity. Quote
lilith27 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 agatkia napisał(a): Dobrze, ze jesteście, bo chyba wątek by umarł a razem z nim- nadzieja dla Satelity. hmmmmmm wiem co to ból kiedy zaczęłam ogłasać Ptysia - ONka byłam sama i ciagnełam samodzielnie watek myślałam momentami, że to na nic ale potem przyszła Bianka Danusia i Isadorka jakże się cieplej na sercu zrobiło Ciotki bardzo mi pomogły a dzięki tej trzeciej.... umiem robić banerki Isadorka mi wytłumaczyla jak się linkuje obrazek ptyś ma już dom może nie znalazł go dzięki mojej pracy ale nie o to jest najważniejsze ps. (bo to o to chodzi) pokazuj się kosmiczny satelitarny zółtasku:eviltong: Quote
agatkia Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 lilith27 napisał(a):hmmmmmm wiem co to ból kiedy zaczęłam ogłasać Ptysia - ONka byłam sama i ciagnełam samodzielnie watek myślałam momentami, że to na nic ale potem przyszła Bianka Danusia i Isadorka jakże się cieplej na sercu zrobiło Ciotki bardzo mi pomogły a dzięki tej trzeciej.... umiem robić banerki Isadorka mi wytłumaczyla jak się linkuje obrazek ptyś ma już dom może nie znalazł go dzięki mojej pracy ale nie o to jest najważniejsze ps. (bo to o to chodzi) pokazuj się kosmiczny satelitarny zółtasku:eviltong: Dokładnie. Czasami nawet zwykłe podnoszenie wątków daje siłę, żeby ogłaszać, żeby nie poddać się. Człowiek nie jest wtedy taki zupełnie sam. Świadomość, że na wątek nikt nie zagląda, że los konkretnego psa nikogo i interesuje- dołuje. A na moich wątkach wyjątkowo cicho w wrześniu.Wątek Niko i Shreka- to właściwie mój monolog. Quote
TYGRYS-ica. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 bo to przewaznie tak jest. wszyscy zagladaja najczesciej na takie watki gdzie leje sie duzo krwi lub jest duzo tragediiiii :roll: Quote
lilith27 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):bo to przewaznie tak jest. wszyscy zagladaja najczesciej na takie watki gdzie leje sie duzo krwi lub jest duzo tragediiiii :roll: własnie te mniej tragiczne historie nie mają wzięcia Quote
danka1234 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No tak,ja też dawno tu nie byłam,chociaz moja obecnosc tutaj niczego nie wnosi poza podnoszeniem watku ale dla mnie to za mało.Nauczyłam się wreszcie robic banerki ,jeszcze pocwiczę zamieszczanie ogłoszen żeby wspomóc ogłaszanie psiaczków,tylko czasu na wszystko tak strasznie brak. Quote
TYGRYS-ica. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ja zrobiłam Satelicie kilka ogłoszen na tym sie moja pomoc skaczyla. moge tez tylko podnsic watek :roll: ale jak w czesniej dziewczyny pisały lepiej jak jest kilka osob na watku niz jak jedna ma sama go podnosic :p Quote
lilith27 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 agatkia napisał(a):Dokładnie. Czasami nawet zwykłe podnoszenie wątków daje siłę, żeby ogłaszać, żeby nie poddać się. Człowiek nie jest wtedy taki zupełnie sam. Świadomość, że na wątek nikt nie zagląda, że los konkretnego psa nikogo i interesuje- dołuje. A na moich wątkach wyjątkowo cicho w wrześniu.Wątek Niko i Shreka- to właściwie mój monolog. lilith27 napisał(a):daj linka będę zaglądać i tam już zajrzałam vide mój podpis Satelito hopsaj zatem Quote
danka1234 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Więc w górę na pierwszą piesku!!!!!! Quote
agatkia Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Satelito, wracasz do zdrowia... ale lekarstwem dla Ciebie jest tylko własny dom...:-( Quote
lilith27 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 dzień dobry u mnie troszkę słoneczka dziś wyszło coś dobrego może i u pieska? Quote
Recommended Posts