lilith27 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 podniosę,bo ciotka Agatka Nikowi dziś domku szuka zajęta troszkę jest zatem Quote
danka1234 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ja też podniose,moze go kto dojrzy. Quote
Marcik Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=443113909 Quote
lilith27 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 podmienione za nikusia? dobrze ja tytułowałam ogłoszenia, serce pełne miłości ciało pełne cierpienia - ale to chyba za bardzo tragizujace Quote
Marcik Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Nie wiem czy nie za długie na tytuł. Tam jakiś limit znaków jest. Quote
danka1234 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Może teraz mu sie poszczęści i ktos go wypatrzy. Quote
Rossa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pusto się zrobiło na wątkach psiaków z Dąbrówki:placz: satelito skaczemy do góry i pokazujemy się , z aktóryms razem musi się udać :roll: Quote
agatkia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Ja już myślałam, że świat stanął do góry nogami i los się do Satelity uśmiechnął... Dzwoniła Pani , zainteresowana adopcją Satelity. Właściwie to najpierw wysłała smsa, a potem umówiłyśmy się na telefon. Myślałam, ze skoro stary pies, w dodatku po przejściach, w nienajlepszym wciąż zdrowiu wzbudził czyjeś zainteresowanie, to musi to być fanastyczny dom i fantastyczni ludzie. I pewnie tak jest (pani ma już dwie suczki i kota)... ale od słowa do słowa... i chyba Pani sama sobie uświadomiła, że to nie była przemyślana decyzja- a odruch litości... :-( Chyba nawet padło takie sformułowanie przez telefon :-( Jak na złość- w pracy wymyślili nam jakieś bzdurne szkolnia, i nie byłam w weekend w schronisku. Matko, bez wolontariuszy to schronisko zginie, a psy w nim. Quote
lilith27 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 lepiej żeby ktoś wziął psa w pełni świadom konsekwencji niż miał go oddawać lub wyrzucać za chwilę Quote
danka1234 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 lilith27 napisał(a):lepiej żeby ktoś wziął psa w pełni świadom konsekwencji niż miał go oddawać lub wyrzucać za chwilę Co prawda to prawda,trzeba swiadomej decyzji tymbardziej w jego przypadku. Quote
agatkia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Podnoszę, może jednak znajdzie się ktoś, kto pokocha... Quote
agatkia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Satelita jest jednym z ostatnich 3 psów, które nie mają swojego boksu i przebywają na łańcuchach. Bez zmian u psiaczka, domu nie ma i nie zapowiada się, żeby miał :-( Żeby było śmieszniej, znalazłam w schronisku młodszą wersję Satelity (4, 5 - letnią). Pies przebywał do tej pory na hali (świerzb) i nawet nie wiedziałam o jego istnieniu. Wieczorem założę mu wątek. Quote
agatkia Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Hop, hop... gdzie ten dom dla Satelity!! Quote
Recommended Posts