Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzolandia Oby spadł jeszcze bo jak narazie to chyba nie ma zamiar spaść ten głupi śnieg :cool3: Witajcie

Pusiakowa No tak wybieramy się w tym roku gdzieś nad morze (żeby było mało ludzi i z psiakami wolno było) a na zlot to nie wiem czy pojadę a jak już to raczej bez niego bo on ostatnio dziwny jest do spów :shake: Stosnek do ludzi sie nie zmienił przyjazny i umie się przywitać :evil_lol: Dzięki

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']
Pusiakowa No tak wybieramy się w tym roku gdzieś nad morze (żeby było mało ludzi i z psiakami wolno było) a na zlot to nie wiem czy pojadę a jak już to raczej bez niego bo on ostatnio dziwny jest do spów :shake: Stosnek do ludzi sie nie zmienił przyjazny i umie się przywitać :evil_lol: Dzięki
oj , oby , oby! :cool3: a szkoda , ze nie zabierasz kudlacza :-( . hehe :) .

Posted

wchodzę....
zdjęcia się ładują długo...
więc w międzyczasie czytam opisy do zdjęć i nad jednym "ptaszki" (zdjecie jeszcze nie załadowane) ...
myśle sobie "o hoooo....to muszę zamknąć oczy bo mnie zgorszy"...
zasłoniłam wiec te oczy ale po chwili z nieśmiałością uchyliłam paluszka i sprawdziłam co się kryje na zdjęciu...
ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłam akcje z filmu "ptaki" - dla wyjaśnienia -> horror bo w sumie i film puszczany po 24 mógłby nosić taki tytuł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a po za tym to chciałabym powiedzieć że widziałam wszystkie zdjęcia i mi się podobały :loveu:

Posted

Pusiakowa Dzięki :loveu: on chyba a coś z myśliwskiego

jonQuilla No to świetnie że ci się spodobały a skojarzenia masz niezłe :evil_lol::evil_lol:

deer_1987 przszłam się rano do niego przywiatać i wkurzony że go obudziłam ugryzł mnie no :angryy::angryy: A tak długo już nikomu nic nie zrobił :roll: Słodki on jest ale też niegrzeczny :diabloti:

agaciaaa chyba musze ich do cyrku dać :evil_lol:

Od-Nowa Jak prostego ??

gordonowa :loveu: A to jest duży słodziak

jbk no dzielnie maszerował :lol:

A jak wracałyśmy ze szkoły spotkaliśmy takie maleństwo

Miał chorą nóżkę więc zaniesłysmy go do wetaa ona już go wyleczy :cool3: