Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

Posted

jbk zazwyczaj jest tak u nas że Amiś goni Bartleja niekiedy nawet jak Barti jest skupiony na zabawie dziabnie go w doope :roll::evil_lol:

Cavy Dzięki :loveu::loveu:
http://www5.picfront.org/picture/ZVS1xwsM/img/Image035.jpg o tą chodziło bo chyba post przeskoczył :roll: ??

deer_1987 No to cieszę się :multi: Więc pozostaje mi czekać do czwartku na zimowe fotki :cool3: U nas jak pisałam trochę wcześniej śniegu już mało i chyba do jutra stopnieje całokowicie :-( Szkoda bo fotki mi się kończą

Nadziś tyle miłego oglądania :loveu:
Na poprzedniej stronie duużo fotek dniej

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy u nas :multi:

jonQuilla :evil_lol: Nadawałby się bo w miejscu stać potrafi trochę:evil_lol:

gordonowa czy ja wiem :cool3: łatwo się go w tej pozie foci bo się nie rusza :evil_lol:

deer_1987 Byłam dziś z nim w polach i tam jeszcze śniegu jest :lol: Ale na ścieżkach okropne błocisko

jbk no szkoda :shake: znowu będzie chlapa

Sweetaśna Dzięki :loveu:U nas ok

M&T :evil_lol::loveu:

Posted

Owczarkowa a wszytsko dobrze rodzice byli z Bartim u weta dostał zastrzyk a ja byłam na spotkaniu do bierzmowania :shake: Wet powiedział że w piątek będzie koło nas przejeżdżałi przywiezie nam do domu lekarstwo dla niego :cool3:

deer_1987 u nas jest jeszcze trochę takiego twardego :shake:

Amor Dzięki :loveu: też mi się podoba

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Owczarkowa a wszytsko dobrze rodzice byli z Bartim u weta dostał zastrzyk a ja byłam na spotkaniu do bierzmowania :shake: Wet powiedział że w piątek będzie koło nas przejeżdżałi przywiezie nam do domu lekarstwo dla niego :cool3:

deer_1987 u nas jest jeszcze trochę takiego twardego :shake:

Amor Dzięki :loveu: też mi się podoba

Fajnego masz weta, że nawet podrzuci lekarstwa :)

Posted

Owczarkowa strasznie u nas nudno jest na spotkaniach ksiądz gada i gada a jak nie to śpiewamy coś :shake: A jutro piszę test do bierzmowania z 97 pytań jejku nie chce mi sie tego uczyć :roll:

jbk no na początku to tak Bartlejem się za bardzo nie przejmował a ostatnio rozmawiał nawet z jakimś przejzdnym ortopedą na jego temat szuka jak najskutecznieszych lekarstw jesteśmy bardzo zadowoleni i pod wrażeniem :multi::loveu:
Witam poranne ptaszki :evil_lol:

deer_1987 o to super :loveu:

agaciaaa hej :multi: dzięki