Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

Posted

[CENTER]U mnie...hmm...:diabloti:
Przed chwilą się bawiłam na podwórku z Neską i Sonią, przez co mam cał ubłocone spodnie :evil_lol::mad:

Miałam się uczyć na sprawdzian z fizyki, ale jakoś mi nie idzie :evil_lol:

Mam dość tej pogody :razz::shake: Chcę śnieg, albo żeby sucho było. :cool1:[/CENTER]

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy :multi:

M&T Dzięki :loveu:

deer_1987 A dobrze dzisiaj biegał ładnie niekiedy jak się wywróci albo źle stanie to wpada w furię i piszczy :-( Śpi sobie teraz

Owczarkowa Ja też już mam jutro sprawdzian z fizyki i nic nie miem taka pogoda że nie chce mi się uczyć :shake: muszę rano wcześniej wstać :lol: Jeszcze z Wosu

Pusia2405 Barti biegnie za zabwką a Amiś za nim :evil_lol:

Posted

hihi sprawdziany z fizyki zwykle spędzałam patrząc w drzewo za oknem pracowni :evil_lol: taki orzeł z fizyki byłam :evil_lol: że się pustą kartką kończył sprawdzian .

mam nadzieję że Tobie poszło lepiej ?? :cool3:

Posted

deer_1987 narazie nic mu się ostatnio nie dzieje jest dobrze nie widać żeby go coś bolało :lol:

jbk Witamy i dziękujemy :loveu:

agaciaaa dzięki dzięki z Wosu poszedł mi dobrze będzie może pięć:razz: Ale gostek mnie przyłapał na ściąganiu i mam -1 stopień :shake:
Pisałam też z tej fizyki i nie wiem czy 2 będzie fizyka to dla nie czarna magia :-o Oprócz tego dostałam 5 i -5 z kartkóek zaległych z anglika które dzis pisałam

eria no nie poszło mi lepiej pół lekcji przesiedziałam a resztę starałam się cosik napisać :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
hihi sprawdziany z fizyki zwykle spędzałam patrząc w drzewo za oknem pracowni :evil_lol: taki orzeł z fizyki byłam :evil_lol: że się pustą kartką kończył sprawdzian .

mam nadzieję że Tobie poszło lepiej ?? :cool3:

fizyka to dla mnie czarna magia..... :cool1: dlatego sciagi zawsze były w pogotowiu, gorzej z rozwiazywaniem zadan.. :evil_lol: to z reguly było puste :shake:

Posted

zaba14 Witamy u nas :loveu: Tak dzisiaj oczywiście u mnie też ściąga obowiązkowo i z części z regułek może będzie 3 a z zadań 1 albo 2 :shake:

pusia2405 jak jest jakiś materiał co rozumię i umiem to fajna :multi: dziękujemy

U nas troszeczkę sniegu posypało ale takiego z deszczem i chlapa :placz:

Chcecie jeszcze ? :cool3: