Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Barti zawsze musi się wyróżniać :)

woda to chyba jeszcze do najcieplejszych nie należy :evil_lol:
[/FONT]

taa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: on nie może chyba nigdy ładnie poprawnie usiąść chodź w dalszej czesci treningu siadał przy nodze grzecznie :loveu::loveu::loveu:
ja tam za bardzo nie wiem czułam ją tylko w ręce i jak skakałam z łódki w głowę :evil_lol:
Ale zimna była.

[quote name='bianka19']fajne te zdjęcia. :lol:
ach ta mina :evil_lol:

Dzięki :loveu:

[quote name='Infortune.']Zadam głupi pytanie, do czego Wam potrzebne te treningi? Macie po tym jakieś uprawnienia czy to tylko dla zabawy? :)

hmm...jak wszystko ładnie Barti skapuje i nadrobimy zaległości to bd jeździć na pokazy psów ratowniczych i wgl;) Ale jakichś uprawnień specjalnych nie bd miał chyba :cool3: Bardziej dla zabawy :loveu:

[quote name='Bewarka']Ale fajnie :loveu: że możecie jakiś sport uprawiać. Barti musi być szczęśliwy :)

Dziękować ;)

Mimo dysplazji ładnie pracuje, stara się i widać że mu to nie przeszkadza a wręcz przeciwnie cieszy go praca w wodzie(oczywiście jak nie ma rodziców pies nie pracuje i jest wieelki protest żeby mu czasem autem nie odjechali:mad:) i tez jest to dla niego swojego rodzaju rehabilitacja :razz: A dla mnie radocha bo mogę robić coś z moim psem :loveu:

Posted

[quote name='Niufciak']Super fotki:loveu:

Dzięki :loveu: Dalej bedą panicza Toro który nei ma zamiaru zejść z łódki a przy tym jest taki śłodki że ino tulić :loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zdecydowanie ich żywioł :)[/FONT]

O zgadza się :diabloti:

Zapraszamy do łobejrzenia i głosowania ;)
Trochę nam to zajęło bo Barti na leżąco musi (inaczej nie da rady)
Ale się udało:loveu:

http://klub.pies.pl/video/gallery/Barlej-

Posted

aa na Pogorii,tak po sąsiedzku i nic nie mówicie? Podrzuciłabym Wam dla kontrastu coś białego :p Nie wiem tylko czy bardziej w roli ratującego czy ratowanego :)

Posted

[quote name='Lapeno']aa na Pogorii,tak po sąsiedzku i nic nie mówicie? Podrzuciłabym Wam dla kontrastu coś białego :p Nie wiem tylko czy bardziej w roli ratującego czy ratowanego :)

Zapraszamy :loveu: Tylko nie wiem czy chcesz patrzeć jak Barti mi daje wyciąg na brzeg za rodzicami żeby się im pochwalić :mad::evil_lol: (ale bd pracować nad tym)
potencjalnych topielców nigdy nie mało :diabloti:

[quote name='Sylwia K']Bartis to chyba w 7 niebie na tych zajęciach w wodzie

Też mi się tak wydaje :loveu:

[quote name='Cavy']http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz063-1.jpg
Ale fajnie wygląda :loveu:

patrz niosę ci niosę :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz061.jpg

no choć przeciez cię nie utopie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
w wodzie znika obciązenie a to świetna rehabilitacja dla dysplastyków :loveu:

Do było własnie foto z serii ty a gdzie rodzcie ( bo schowali się żeby go nie rozpraszać byóło jeszcze gorzej :cool1:)

Dokładnie a po II ma doczynienie z tym co kocha czyli wodą:loveu:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Zapraszamy :loveu: Tylko nie wiem czy chcesz patrzeć jak Barti mi daje wyciąg na brzeg za rodzicami żeby się im pochwalić :mad::evil_lol: (ale bd pracować nad tym)
potencjalnych topielców nigdy nie mało :diabloti:

Dla mnie zasługujesz na medal honoru za wejście do wody w taka pogodę :)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Toro sam prawie całą łódkę zajął :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]fajnie musi się pływać tak przyklejonym do psa :loveu:[/FONT]

hehe pojemny chłopak :loveu::loveu:
no a jak ciągnie :cool3: Brat go zawsze wykorzystuje jak mu się nei chce rękami przewierać.

[quote name='Niufciak']Super fotki:loveu:

Dzięki ;)

[quote name='Rinuś']Jaki szczęśliwy pies w wodzie :loveu:

zazdroszczę :loveu:

I to jak :loveu:

Mamy jednego labka w sekcji i nie wiem jak w wodzie się sprawuje ale posłuszeństwo to bomba u neigo :cool3:

[quote name='Shel']http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz069-1.jpg
Po prostu bomba!

Dziękii :lol:

[quote name='halgre']Suuuper wodne fotki !

Też je lubię :razz:

[quote name='Lapeno']Dla mnie zasługujesz na medal honoru za wejście do wody w taka pogodę :)

Aj tam, w piance zimno nei jest bo cała woda w środku się nagrzewa ;)

[quote name='Ania!']http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz075-1.jpg

Rewelacyjna fotka :laugh2_2::laugh2_2:

Dziękować :loveu: