Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże! Dzisiaj byłam w lecznicy z moją piesią.
Przyszła też rodzinka z IDENTYCZNĄ sunią i jej synkiem. Mówili, że znależli ją w lesie: zakleszczoną, zarobaczoną i wychudzoną :( Zabrali ją do domu, a za chwilę okazało się, że jest w ciąży :( I urodziła 2 szczeniaczki.

Była dokładnie TAKA SAMA! Identyczna. Śliczna. Malusia. Przesłodka.
Jak zobaczyłam zdjęcie - pomyślałam, że to ta sama sunia! Niestety ta w lecznicy miała duuuużo więcej szczęścia. Mam wrażenie, że to siostrzyczki.

Posted

Mam odzew z Niemiec ale o szczegółach jeszcze nic nie wiem. Jedna Pani chce ją wziąć do siebie ale nie wiem jeszcze czy na tymczas czy na stałe i nie mam pojecia jak małą przetransportować...

Posted

Halo Kasiu,

ja jestem ciekawa jaką diagnozę postawił Wet i jaka jest prognosa?
Jak ma wyglądać dalsze leczenie?
Ja wiem, że stawiam dużo pytań ale myślę że jest to bardzo istotne znać więcej szczegulów.

Posted

[quote name='Izis']Osoba prywatna - dom tymczasowy dla małej i leczenie w klinice.[/quote]
czy to sprawdzony dom? a jesli nie to czy gdyby zaistniała możliwośc to da się sprawdzic przez wybraną Fundacje niemiecką? czy wyrazi chęć?

Posted

mam pytanie gdzie konkretnie do niemiec jedzie sunia??Poniewaz na poczatku wrzesnia jade do Polski adoptowac moja sunie File,a potem okolo 7 wrzesnia wracam do domu w Niemczech Augsburg,München samochodem,wiec ewentualnie po drodze moglabym chorego psiaka podrzucic.Lub ta osoba odemnie by sunie odebrala tylko na 100 %, bo w domu mam zwierzyniec i do tego nowy domownik moj ze schronu Fila .