agaga21 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 boże,jacy ludzie potrafią być bezduszni! wstawiłam kilka fotek połamanej Pixie(z linkiem do aukcji i tego tematu ) do takiej galerii gdzie dużo ludzi się przewija,ogląda fotki itp.i wiecie co? jakaś laska mi napisała"fajne fotki"!!!!!!!!!myślałam że padnę....a za chwilę jakiś łepek się pyta czy jest wysterylizowana bo byłaby fajną partnerką dla jego pitbulla i może jego kumpel ją by adoptował! ZAŁAMKA!:-(
Ra_dunia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='agaga21']boże,jacy ludzie potrafią być bezduszni! wstawiłam kilka fotek połamanej Pixie(z linkiem do aukcji i tego tematu ) do takiej galerii gdzie dużo ludzi się przewija,ogląda fotki itp.i wiecie co? jakaś laska mi napisała"fajne fotki"!!!!!!!!!myślałam że padnę....a za chwilę jakiś łepek się pyta czy jest wysterylizowana bo byłaby fajną partnerką dla jego pitbulla i może jego kumpel ją by adoptował! ZAŁAMKA!:-([/quote] Fakt... zastanawiam się czy niektórzy ludzie na prawdę nie myślą?? [B][COLOR=Red] DOMEK DLA PIXIE PILNIE POTRZEBNY!!![/COLOR][/B]
sleepingbyday Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ludziska, do 3 grudnia mamy zadanie bojowe i nie ma się co ocyndalać, tylko domu tzreba szukać dla dziewczyny. jakie sa rokowania zdrowotne na za miesiąc? jeśli nic nie wyskoczy, to planowo w jakim stanie powinna być pixie tego 3 grudnia? chodząca? chodząca z rehabilitacją? to trzeba wziąć pod uwagę przy szukaniu domu, bo jest ważna informacja dla ewentualnego domku...
madcat1981 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Wiedźma']To nie bezduszność, to skrajna głupota.[/quote] pięknie się to wpisuje w stereotyp panów ze spodniami do kolan, sygnetami na palcach i łańcuchami na szyi...
Isadora7 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='majqa'][COLOR=red][B]Isadorko[/B][/COLOR], bardzo, bardzo Ciem upraszam :mdleje: o 3-5 pomniejszonych fotek Pixelka (na mail), to ją poogłaszam.[/quote] Dopiero przyszłam, zaraz sie biore do roboty
Megi3 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='agaga21']boże,jacy ludzie potrafią być bezduszni! wstawiłam kilka fotek połamanej Pixie(z linkiem do aukcji i tego tematu ) do takiej galerii gdzie dużo ludzi się przewija,ogląda fotki itp.i wiecie co? jakaś laska mi napisała"fajne fotki"!!!!!!!!!myślałam że padnę....a za chwilę jakiś łepek się pyta czy jest wysterylizowana bo byłaby fajną partnerką dla jego pitbulla i może jego kumpel ją by adoptował! ZAŁAMKA!:-([/quote] przepraszam z góry za to co napiszę, ale jak taki troskliwy, niech się sam n....awi:mad:. Czasami nad moją bezsilnością wobec kretynów nie panuję. Pozdrawiam
agnethka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 dzień dobry ;) jako, że mam słabość do PIXIE odkąd ją zobaczyłam to całym sercem jej kibicuję - postanowiłam coś dla niej zrobić :loveu: nie mogę jej niestety wziąć (chociaż chętnie byśmy to zrobili, ale mamy już pokaźne stadko i rozsądek mówi nam "stop") na pomysł ten wpadłam dość niedawno, pomagając szukać DT innej suczce i pomyślałam, że może to coś da w przypadku Pixie? zapraszam zatem na moją stronkę [B]www. staffies. republika. pl[/B] (naturalnie adres wpisujemy bez spacji), można też kliknąć w link nad bannerkiem tu na dogo stworzyłam tam dział dla psiaków potrzebujących - w newsach można znaleźć i Pixie oraz w odpowiednim dziale - pozwoliłam sobie umieścić treść i zdjęcia ogłoszenia z allegro :cool1:
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='agnethka'](...) stworzyłam tam dział dla psiaków potrzebujących - w newsach można znaleźć i Pixie oraz w odpowiednim dziale - pozwoliłam sobie umieścić treść i zdjęcia ogłoszenia z allegro :cool1:[/quote] Wspaniale Agnethko! :loveu: Dzień dobry Wszystkim!
sleepingbyday Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 melduję się z rana, choc ledwo na oczy widzę....
Ra_dunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='sleepingbyday']melduję się z rana, choc ledwo na oczy widzę....[/quote] Jakiego rana? toż to już środek dnia prawie ;) Przydałoby się tytuł wątku zmienić... Tylko ciężko teraz będzie - skoro Gonia usiłując wycałować brzuszek Pixuliny widocznej na monitorze popsuła kompa... :cool3:
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='sleepingbyday']koniecznie trzeba zmienic tytuł wątku.[/quote] Wpisz propozycję! Masz jakiś pomysł?
sleepingbyday Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 no np że pilnie szukamy dla pixie ds, bo jak nie, to goniap odda do schronu :diabloti:
sleepingbyday Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 dżast kiding :roll:. "wyrzucona przez okno pixie - lot w stronę domu trwa. PILNIE DS!"
Ra_dunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='sleepingbyday']dżast kiding :roll:. "wyrzucona przez okno pixie - lot w stronę domu trwa. PILNIE DS!"[/quote] Chyba od 3 grudnia to nawet DT jest potrzebne... :(
sleepingbyday Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 wszystko jedno... nie ma all rights reserved :p
Recommended Posts