GoniaP Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='agaga21']Pani Małgosiu, czy mogłabym prosić o Pani numer telefonu? Chciałabym porozmawiać na temat suni i jej ewentualnej adopcji ale myślę że telefonicznie będzie prościej i szybciej.[/quote] Witaj agaga21. My psiarze i dogomaniacy mówimy sobie po imieniu ;) Mój nr 661 955 880
GoniaP Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='dogomanka_']Melduje się,że jestem i że nadrobiłam.:razz: agaga21- witamy na dogomanii! :razz: :loveu:[/quote] A gdzie Ty się włóczysz??? Hmmm???;)
polciuaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='GoniaP']A gdzie Ty się włóczysz??? Hmmm???;)[/QUOTE] Ja się nigdzie nie włóczę.;) Tylko poprostu nie mam kompa na stałe,a jak już się dorwę to zazwyczaj dgm nie działa.:razz:
GoniaP Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Miłości z Fufikiem ciąg dalszy ... [url=http://pl.youtube.com/watch?v=8rwV_-r3Y8U]YouTube - Pixie 15.10.08[/url]
ab-agnieszka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Fufik poczul sie urazony filmowaniem Goni i zaslonil obiektyw:evil_lol:
GoniaP Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Fufik poczul sie urazony filmowaniem Goni i zaslonil obiektyw:evil_lol:[/quote] A Ty byś się nie wkurzyła, gdyby ktoś Cie filmował w sytuacji intymnej???:diabloti:
ab-agnieszka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No napewno i jeszcze wrzucal na internet na forum:diabloti:
MonikaP Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Przepraszam, że trochę "podołuję", ale oby Pixie i Rufik nie mieli niedługo wspólnego problemu... :shake:
majqa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='ab-agnieszka']No napewno i jeszcze wrzucal na internet na forum:diabloti:[/quote] Niewybaczalne, a...że się rozmarzyłam...to inna sprawa. :loveu:
agaga21 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 PIXIE! JA CHYBA DZISIAJ PRZEZ CIEBIE NIE ZASNĘ! Goniu,dziękuję za rozmowę, mam nadzieję że wkrótce uda się nam spotkać...już nie mogę się doczekać żeby poznać tą psią ślicznotkę! Proszę ucałuj ją ode mnie w nosek(wiem,wiem, całujesz ją bez przerwy ale ode mnie jeszcze nie było).:loveu:
majqa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Witamy, witamy Agago!!! Życzymy Tobie, jak i nam wszystkim, Pixelkowych snów! :loveu:
ab-agnieszka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='majqa']Niewybaczalne, a...że się rozmarzyłam...to inna sprawa. :loveu:[/quote] No No ja sie jeszcze wstrzymam nie jestem na tyle odwzna zeby sie kamerowac a co dopiero wrzucac do internetu:evil_lol: Poczekam na pierwszy krok bardziej odwznej Dogomaniaczki:diabloti:
GoniaP Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='ab-agnieszka']No No ja sie jeszcze wstrzymam nie jestem na tyle odwzna zeby sie kamerowac a co dopiero wrzucac do internetu:evil_lol: Poczekam na pierwszy krok bardziej odwznej Dogomaniaczki:diabloti:[/quote] Majga jest tu prowodyrem, więc czekamy na Jej pierwszy krok :diabloti: Pixie miała dziś fajnych gości. Najpierw, wzorem Rufika Fufika ich obszczekała, ale zaraz potem nadstawiała do drapania brzusio. Ach, ten brzusio jest tak goły i ponętny, że nie sposób się powstrzymać od miziania i całowania :loveu: No i najważniejsze, dzwoniła do mnie agaga... Będziemy w kontakcie, jednak adopcja za pół roku (nowy dom) jest trochę odległa.... Pożyjemy, zobaczymy.... Bardzo dobrze nam się jednak rozmawiało... I dostałam też pięknego smsa... Agata podała mi w nim swoje namiary, podpisując się:"kandydatka na nową mamę Pixie". Wymiękłam... Takich ludzi szukamy dla naszej niuni.... Skojarzył mi się właśnie mój nowy, ulubiony program tvn "Mam Talent".... Zwycięzca dostanie 100 tys Euro... W naszym konkursie, najlepszy z najlepszych dostanie Pixie... A to bezcenne.
MonikaP Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/poznan-spojrzcie-na-122754/[/URL]
GoniaP Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [SIZE=4][COLOR=Red][B]Zwracam się z gorącą prośbą do osób z forum Ast-Pit Bull o rozpropagowanie idei adopcji Pixuni.... POMÓŻCIE NAM!!! Proszę!! W pierwszym poście znajdziecie tekst oraz link do allegro. Zróbcie z nich użytek. Proszę!![/B][/COLOR][/SIZE]
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='GoniaP']Edytowałam pierwszy post. Tym samym zwracam się z gorącą prośbą do osób z forum Ast-Pit Bull o rozpropagowanie idei adopcji Pixuni.... POMÓŻCIE NAM!!! Proszę!![/quote] [COLOR=blue][B]Rozumiem, że masz na myśli pomoc w poogłaszaniu ze zrobionym tekstem...[/B][/COLOR]
madcat1981 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='MonikaP']Przepraszam, że trochę "podołuję", ale oby Pixie i Rufik nie mieli niedługo wspólnego problemu... :shake:[/quote] :???::???::???:
agaga21 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 oj, tak jak myślałam prawie nie spałam dziś w nocy-tyle myśli kłębiło mi się w głowie. Goniu, bardzo się cieszę że są ludzie tacy jak Ty -z tak wielkim sercem do małych istotek skrzywdzonych przez człowieka. Zdaję sobie sprawę że: 1. pół roku to bardzo długo(a dopiero na wiosnę mogłabym stworzyć dom dla Pixie) 2. może znajdzie się ktoś szybciej kto będzie chciał ją zaadoptować 3.może nie przejdę wszystkich testów w Twoich oczach ;).............. ...ale jeśli Pixie na mnie poczeka i Ty się zgodzisz to mój dom będzie najlepszym domem jaki suńka mogła by sobie wymarzyć! chciałabym żeby ten termin nie był tak odległy ale nic na to nie poradzę:placz:do bloku wziąć jej nie mogę, choć bardzo bym chciała.
Isadora7 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tak tylko informacyjnie - Pixie ma 9 podglądajacych na allegro. Ciekawe czy wśród nich jest domek.
sleepingbyday Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 no własnie, Monika, co ztym problemem psów? paranoikom takie teksty serwujesz bez wyjasnień, czy to zart, czy nie :crazyeye:??? rusza się sytuacja, a nie mówiłam, ja zawsze wszystko wiem najlepiej, bo jestem najmądrzejsza :oops:. będzie dobrze!
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='sleepingbyday'](...) ja zawsze wszystko wiem najlepiej, bo jestem najmądrzejsza (...) [/quote] Nie śmiem polemizować SBD! :loveu: [COLOR=blue][B]Isadorko :loveu:, wybierz mi proszę ze swojego zestawu ok. 5 fotek Pixuni, pomniejsz, plizzz i wrzuć na mail. Zacznę ją ogłaszać. [/B][/COLOR]
MonikaP Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='sleepingbyday']no własnie, Monika, co ztym problemem psów? paranoikom takie teksty serwujesz bez wyjasnień, czy to zart, czy nie :crazyeye:??? rusza się sytuacja, a nie mówiłam, ja zawsze wszystko wiem najlepiej, bo jestem najmądrzejsza :oops:. będzie dobrze![/quote] Chodzi mi o to, że abstrahując od tego, że łapa Pixie jest spuchnięta, boję się, że albo czai się między Pixiowymi paluszkami jakiś grzybek, albo infekcja bakteryjna (albo nie daj Boże, jedno i drugie). I łapka, i paluszki są mocno rozpulchnione, a to łatwa droga wniknięcia dla różnych paskudztw.Jednym słowem nie podoba mi się to wylizywanie i podgryzanie łapy przez Pixie, a to, że Rufik jej w tym dzielnie pomaga, oznacza niestety, że jeśli tam się (tfu, tfu) coś "kluje", to Rufik za jakiś czas może to dostać w prezencie...
Megi3 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Gonia wkleiłam informację z pierwszego posta na forum amstaff-pitbull. [url=http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=397245#397245]Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"[/url]
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Megi3']Gonia wkleiłam informację z pierwszego posta na forum amstaff-pitbull. [URL="http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=397245#397245"]Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"[/URL][/quote] Proszę Megi, poproś użytkowników tego forum o pomoc w poogłaszaniu suni na znanych im portalach. To miała Gonia na myśli.
Recommended Posts