Erazm Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ale numer:lol: Miod na serce Goni i reszty kibicow
GoniaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Są różne rodzaje miodów... Ten jest dobry, ale najlepszym byłby mokry całus Pixie złożony na mojej twarzy... Wciąż je czuję. Chcę jeszcze. Chcę poczuć jej zapach i przytulić tego sweetbula, i zgnieść go w ramionach i pocałować ten goły brzuch... A teraz nazwijcie mnie zboczoną ;)
polciuaa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Gonia- zaczynam się Ciebie bać. :diabloti: Ps.Co to ma byc w Twoim podpisie Goniu ? :o
GoniaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='dogomanka_']Gonia- zaczynam się Ciebie bać. :diabloti: Ps.Co to ma byc w Twoim podpisie Goniu ? :o[/quote] Nie mnie się bój ;) Ale modzi są chyba rodem z PRLu :roll: Miast jednej linijki, miałam dwie, stąd ta pieczęć... No cóż, psiaków i spraw na głowie mam nieregulaminową ilość ;)
polciuaa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 łooo..no to teraz już każdy będzie widział,żeś zła była i miała za duży podpis. :evil_lol:
ab-agnieszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='GoniaP']Nie mnie się bój ;) Ale modzi są chyba rodem z PRLu :roll: Miast jednej linijki, miałam dwie, stąd ta pieczęć... No cóż, psiaków i spraw na głowie mam nieregulaminową ilość ;)[/quote]Ja jak dobrze pamietam to mialam miec wizyte po adopcyjna po wyadoptowaniu Taxi:eviltong: I o jakims SPA tez slyszalam:eviltong:
GoniaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Ja jak dobrze pamietam to mialam miec wizyte po adopcyjna po wyadoptowaniu Taxi:eviltong: I o jakims SPA tez slyszalam:eviltong:[/quote] Kiedyś się doczekasz :eviltong:
ab-agnieszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='GoniaP']Kiedyś się doczekasz :eviltong:[/quote] Obiecanki cacanki:eviltong:
ab-agnieszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Hurra bedzie niespodzianka:loveu: Bylam ostatnio w Poznaniu chcialam zadzwonic ale korki na Grunwaldzkiej i innych ulicach pokrzyzowaly mi plany a juz myslalam ze uda nam sie spotkac.:loveu:
GoniaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Obiecanki cacanki:eviltong:[/quote] Nie znasz dnia, ani godziny :eviltong:
agaga21 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a ja znowu muszę zaoffować :placz:ciotki, zajrzyjcie proszę tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-rozpaczliwie-szukamy-pomocy-dla-asta-132409/index3.html[/url]
fioneczka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 straszna tu cisza zapadła :-( zagladałam po cichutku na wątek Pixi/Taxi żeby "odreagować" jej chęć do życia i związane z tym postępy ... mobilizowały do działania a teraz tak tu pusto ... jakoś smutno
Isadora7 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [CENTER][URL="http://www.youtube.com/watch?v=RQu_g6Y-DEA"]YouTube - PIXIE[/URL] [IMG]http://i43.tinypic.com/70j9qa.jpg[/IMG] [/CENTER]
agaga21 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 aż dech zapiera z wrażenia! kto by pomyślał...pixie-grubaska[U][B][SIZE=4][COLOR=Red] biega[/COLOR][/SIZE][/B][/U] w swoim raju po plaży!!!:loveu:
osho Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [COLOR=DarkSlateGray]ha, ha, pixiak [/COLOR]:diabloti:!
rufusowa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 piękna Pixolina jaki ma wybieg bowski :loveu: faktycznie paróweczka troche sie spasła :eviltong:
agnethka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 biega, i to z jaką gracją :loveu::loveu::loveu::loveu:
GoniaP Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 [B]PIXIK B I E G A !!!![/B] Pamiętam, kiedy zadawałam pytanie, czy ONA w ogóle będzie CHODZIĆ ;) Wciąż nie mogę uwierzyć, że spełniły się moje najskrytsze marzenia... I przepraszam za chwile zwątpienia, kiedy lekarz Pixie "katował" ją kolejnymi "dybami".... Wtedy wydawało się to torturą, TERAZ widzę, że miało sens... Szkoda, że WTEDY nie wiedziałam, że mogę spać spokojnie... Nie wiem, czy jakikolwiek i kiedykolwiek PIES tak bardzo zdeficytował mój sen... Ale czy było warto??? OJEJ, pewnie, że TAK!!!!
teapot Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dzięki temu widokowi jednak uda mi się zasnąć tej nocy. :loveu::loveu::loveu: Pixelina jest wspaniała!
fioneczka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 szczęśliwy psiak ..... czego można chcieć więcej pamiętam pierwsze posty i jej zdjęcia - człowiek płakał nad jej nieszczęściem a teraz to już tylko łzy szczęścia się pojawiają i oby tak było juz na zawsze .... bądź zdrowa i szczęśliwa Pixelko :loveu:
Szamanka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [B][COLOR="DarkGreen"]A ja patrzę na 1 post i widzę nie zaktualizowane rozliczenie :cool1: Wszyscy (mam nadzieję) znają zasady działu PwP, więc skoro zostały zebrane pieniądze na pomoc psiaka - należy się z nich dokładnie rozliczyć. Nie ma wyjątków.[/COLOR][/B]
Recommended Posts