teapot Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A z czego Wy tam na Poznańskiej Łysej Górze będziecie ofiary składać? Bo każdy wie, że sabat bez ofiar to żaden sabat... . . . . . . . W sumie przyglądam się szacownemu gronu i chyba już wiem... Zdaje się trochę drobiu poleci!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Isadorka z pewnością o ptaszkach epopeje wygłosi!
majqa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='teapot']A z czego Wy tam na Poznańskiej Łysej Górze będziecie ofiary składać? (...)[/quote] Też pytanie...:roll: Z mężczyzn!!! :eviltong:
osho Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [COLOR=DarkSlateGray][COLOR=DarkGreen][B]majqa[/B][/COLOR], specjalnie dla ciebie trochę inna wariacja na temat: [/COLOR][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/403/64508d214c9f0772.jpg[/IMG][/URL] [COLOR=DarkSlateGray]ewentualny hint: [URL="http://www.puszka.pl/przepis/4606-seitan_czyli_chinskie_mieso_.html"]seitan[/URL][/COLOR]
Megi3 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bardzo proszę o o telegraficzny skrót co u dziewczynki. Dawno tu byłam, a czas nie pozwala mi na przeczytanie wszystkiego, bo tu zawsze wiele się dzieje. Z góry dziękuję i nisko się kłaniam. Pozdrawiam Wszystkich - zapracowana matka polka :)
Isadora7 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [IMG]http://www.dragonsblood.za.pl/magia/HolidayCircle.jpg[/IMG]
agaga21 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Megi,krótko rzecz ujmując Pixie pojedzie[U][B] PRAWDOPODOBNIE[/B][/U] do rodziny w Gdyni. Gonia ich ciągle magluje ale chyba są na dobrej drodze do porozumienia. Poza tym ze 4 strony wstecz jest film jak Pixie chodzi sama na własnych nogach bez asekuracji.
osho Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]co tu dzisiaj taka cisza, tej [/COLOR]:diabloti: [COLOR=DarkSlateGray]zdecydowanie bardziej mi się podoba jak zaglądam i muszę z pięć stron doczytać...[/COLOR]
ab-agnieszka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Gonia z Pixie poszla na impreze albo szykuja SZABAT CZAROWNIC:evil_lol:
Inez de Villaro Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ...albo Gonia dziś trzeźwym rankiem opamiętała się i wystraszyła najazdu wiedźmi , toteż postanowiła się okopać i zakamuflować :)
agaga21 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Gonia, a jak się czuje Twój osobisty czarnuch połamany?
GoniaP Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='agaga21']Gonia, a jak się czuje Twój osobisty czarnuch połamany?[/quote] A tak: [url=http://pl.youtube.com/watch?v=WEAihDPpgi0]YouTube - Bobo[/url]
GoniaP Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 A Wy tu nie spekulujcie, i niczego nie imputujcie :mad: Pixik wykochany i wyspacerowany, ale ponieważ jest już w miarę samodzielny, więc teraz przerzuciłam się na troszkę intensywniej na moje zaniedbane czarnuszki. [B]Zlot jak najbardziej aktualny ;)[/B]
agaga21 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jeszcze w życiu nie widziałam takiego kuśtyka kręcącego łapeczką! :crazyeye:pewnie go bardzo boli ale chyba jeszcze do tego obnosi się z tym bólem żebyś go bardzo załowała.
ab-agnieszka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Piekne te czarnule Twoje piekne. A zlotu to nawet jakbys chciala to sie nie da odwolac! Wiedzmy z watku Pixowego nie popuszcza
GoniaP Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='agaga21']jeszcze w życiu nie widziałam takiego kuśtyka kręcącego łapeczką! :crazyeye:pewnie go bardzo boli ale chyba jeszcze do tego obnosi się z tym bólem żebyś go bardzo załowała.[/quote] No oczywiście, że się obnosi, bo wreszcie jest na piedestale :evil_lol: Muszę Wam jeszcze nagrać, jak ubieramy się na spacer. To są cyrki :) Proszę, żeby się położył (bo trzeba założyć folie i bucik), to on najpierw paraduje wokoł mnie w kólko mocno kulejąc, potem się kładzie i wywala brzuchem do góry, żebym mogła mu zalożyć co trzeba. Oczywiście go chwalę i całuję, a potem spełnia sie jego życiowe marzenie - piłeczka w pysio i idziemy ;) Ale spacery są do d. Nawet Tośce nie chce się biegać...
GoniaP Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Piekne te czarnule Twoje piekne. A zlotu to nawet jakbys chciala to sie nie da odwolac! Wiedzmy z watku Pixowego nie popuszcza[/quote] Ad. 1 i Ad. 2 - nie mam żadnych wątpliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ab-agnieszka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 To bedzie imprezka:multi: Mam pytanie czy moge przyjechac z osobami towarzyszacymi(Bialka Chico):evil_lol:
Inez de Villaro Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ...jak każdy przyjedzie z osobą towarzyszącą, to osób towarzyszących będzie więcej niż ciotek...ja na przykład mam cztery..;)
agaga21 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 to by było wesoło:diabloti:...mój Lecter by zgłupiał bo nie wiedziałby z którym samcem ma sie najpierw pogryźć.:evil_lol:albo którą sunię poderwać;)
osho Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]...a było go chrzcić po hannibalu?[/COLOR]
agaga21 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]...a było go chrzcić po hannibalu?[/COLOR][/quote] dostaliśmy ochrzczonego...co zrobić...?;)
GoniaP Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]...a było go chrzcić po hannibalu?[/COLOR][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Świetna riposta!!!
GoniaP Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 A gdzie inne Ciocie? W tym Isadora i Majga??? :placz::placz::placz: Już nie kochają Pixika??? :-(
Recommended Posts