Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

dzięki dziewczyny za słowa otuchy, mam nadzieję, że mała dojdzie do siebie i w przyszłym sezonie powalczy na zawodach;]

Azir-w sumie sie nie pomyliłas: ruda jest małym zwierzatkiem i przy okazji straszna z niej chrumkająca świnka;)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jagienka42']piękny ten film ale jakoś smutno na sercu się zrobiło w trakcie oglądania zjadłam cały talerz ciasta i szlag trafił dbanie o linie:oops:[/quote]

wstawiłam bo właśnie to znalazłam i stwierdziłam ze to [SIZE=3][COLOR=Red][B]LEKTURA OBOWIĄZKOWA!!![/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='agaga21']dzisiaj tak tu cicho że wstawię wam jeszcze jeden ...
[URL="http://pl.youtube.com/watch?v=bk_rWdVh3Hk&feature=related"]YouTube - Sparaliżowana Ada czeka na nowy dom[/URL][/quote]

Nie jestem pewna, czy dobrze pamiętam, ale Ada miała chyba dość dawno temu na Dogo wątek.

Posted

dzisiaj tak tu cicho że wstawię wam jeszcze jeden ...
[url=http://pl.youtube.com/watch?v=bk_rWdVh3Hk&feature=related]YouTube - Sparaliżowana Ada czeka na nowy dom[/url]

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Pobeczalas sie! ja becze za kazdym razem jak go widze[/quote]
jeszcze pytasz?
brak mi słów i opadłam z sił.to niewyobrażalne...

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Ludzie to jedne z najgorszych stworzen chodzacych po ziemi czego dowodem jest histiria naszej Pixie jak i innych psow:-([/quote]

No tak, tacy też są ale potrafia też być dobrzy i z wielkim sercem, przykładem również historia Pixuni... To co robią jej opiekunki - to po prostu czapki z głów :crazyeye: i :Rose: i oby Pixunia trafiła na stałe do takiego domu w jakim jest teraz :kciuki:

Posted

[URL="http://pl.youtube.com/watch?v=kpuAPKF7On8"][U][COLOR=Black][I]chciałam usunąć ale się nie da...[/I][/COLOR][/U][/URL]

chyba niepotrzebnie to umieściłam.wy nie musicie tego oglądać ale nie mogę usunąć, nie udaje się.nie wiem czemu

Posted

[COLOR=DarkSlateGray][COLOR=DarkGreen][B]agaga[/B][/COLOR], jak bardzo drastyczny nie byłby ten filmik - a uwierz mi nie jest najdrastyczniejszy - to jest smutna prawda, kto nie chce nie musi naciskać "play" w końcu

o testach na zwierzętach trzeba mówić, także na psich forach... choćby dlatego, że "wsławił" się nimi również np producent eukanuby (wolontariuszka vivy zatrudniła się w labo eukanuby i nagrała ukrytą kamerą co wyrabiali z beaglami, filmy są gdzieś w necie)... warto wiedzieć, żeby świadomie wybierać co wspieraja nasze pieniądze...[/COLOR]

Posted

[quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray][COLOR=DarkGreen][/COLOR]
o testach na zwierzętach trzeba mówić, także na psich forach... choćby dlatego, że "wsławił" się nimi również np producent eukanuby (wolontariuszka vivy zatrudniła się w labo eukanuby i nagrała ukrytą kamerą co wyrabiali z beaglami, filmy są gdzieś w necie)... warto wiedzieć, żeby świadomie wybierać co wspieraja nasze pieniądze...[/COLOR][/quote]
widziałam tamten film jakiś miesiąc po tym jak kupiłam przez internet czteropak eukanuby dla mojego psa(w sumie 60 kg!)bo było taniej i myślałam że to karma z najwyższej półki....potem zobaczyłam film...a mojemu psu i tak ta karma nie smakuje.już się trochę przyzwyczaił ale muszę mu ją mieszać z czymś pachnącym-np. odrobiną stopionego smalcu

Posted

[COLOR=DarkSlateGray]eukanuba, z tego co widzę, teraz stara się rozdawać karmę dla schronisk itd, mają jakiś taki dział (nie pamiętam dokładnie nazwy - czy to ich dział czy coś w rodzaju jakiejś zewnętrznej fundacji) - nie sprawdzałem daty powstania, ale nie zdziwiłbym się jakby to była reperkusja ujawnienia tych nagrań przez viva! i próba odzyskania nadszarpniętej reputacji... dla mnie są straceni na wieki, tzn byliby bo mój pies jest już na wegetariańskiej diecie, a eukanuba takiej nie serwuje, gdyby nie to teraz wybrałbym boscha - dobra jakość, dobra cena i klarowne podejście do wiwisekcji - "chcemy pomagać zwierzętom, więc coś takiego nie wchodzi w rachubę, nasze produkty są testowane w ten sposób, że psy karmione naszą karma są regularnie badane przez wetów." [ wałkowaliśmy ten temat jakiś czas temu na angielskim wątku ]

[COLOR=DarkGreen][B]sleepin'[/B][/COLOR] - ja nie twierdzę, że JEDYNIE eukanuba - ale jest też przeciwwaga, i też nie tylko bosch, to tylko przykłady
[/COLOR]

Posted

No ale to co robić, jak się ma psa który może jeść tylko karmę weterynaryjną :-( a eukanuba ma stosunkowo tanią taką karmę :roll:

Ach, ok zobaczyłam post Osho, sprawdzę cenę tego boscha. Wyć się chce jak się człowiek dowiaduje takich rzeczy...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...