arjuna Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dzięki dziewczyny za słowa otuchy, mam nadzieję, że mała dojdzie do siebie i w przyszłym sezonie powalczy na zawodach;] Azir-w sumie sie nie pomyliłas: ruda jest małym zwierzatkiem i przy okazji straszna z niej chrumkająca świnka;)
agaga21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [url=http://pl.youtube.com/watch?v=EoOYFuvgBh0]YouTube - Poznaj prawdę o TTB[/url]
jagienka42 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 piękny ten film ale jakoś smutno na sercu się zrobiło w trakcie oglądania zjadłam cały talerz ciasta i szlag trafił dbanie o linie:oops:
agaga21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='jagienka42']piękny ten film ale jakoś smutno na sercu się zrobiło w trakcie oglądania zjadłam cały talerz ciasta i szlag trafił dbanie o linie:oops:[/quote] wstawiłam bo właśnie to znalazłam i stwierdziłam ze to [SIZE=3][COLOR=Red][B]LEKTURA OBOWIĄZKOWA!!![/B][/COLOR][/SIZE]
agaga21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ...ale na tym wątku wszyscy przecież to wiedzą! -tylko tak, dla przypomnienia...;)
ab-agnieszka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Smutny widzialam juz wysle Ci na pw inny link
MonikaP Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='agaga21']dzisiaj tak tu cicho że wstawię wam jeszcze jeden ... [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=bk_rWdVh3Hk&feature=related"]YouTube - Sparaliżowana Ada czeka na nowy dom[/URL][/quote] Nie jestem pewna, czy dobrze pamiętam, ale Ada miała chyba dość dawno temu na Dogo wątek.
agaga21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dzisiaj tak tu cicho że wstawię wam jeszcze jeden ... [url=http://pl.youtube.com/watch?v=bk_rWdVh3Hk&feature=related]YouTube - Sparaliżowana Ada czeka na nowy dom[/url]
agaga21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Smutny widzialam juz wysle Ci na pw inny link[/quote] Agnieszka, nigdy więcej nie przysyłaj mi takich filmów! BŁAGAM!!!
ab-agnieszka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Pobeczalas sie! ja becze za kazdym razem jak go widze
agaga21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Pobeczalas sie! ja becze za kazdym razem jak go widze[/quote] jeszcze pytasz? brak mi słów i opadłam z sił.to niewyobrażalne...
ab-agnieszka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ludzie to jedne z najgorszych stworzen chodzacych po ziemi czego dowodem jest histiria naszej Pixie jak i innych psow:-(
sleepingbyday Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 nieprawda. ludzie to jakis nic nie znaczący zbiór, rozmywa odpowiedzialność. nie ludzie są źli, tylko indywidulane, konkretne, mające imie i nazwisko osoby sa złe!!!
Fasolka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Ludzie to jedne z najgorszych stworzen chodzacych po ziemi czego dowodem jest histiria naszej Pixie jak i innych psow:-([/quote] No tak, tacy też są ale potrafia też być dobrzy i z wielkim sercem, przykładem również historia Pixuni... To co robią jej opiekunki - to po prostu czapki z głów :crazyeye: i :Rose: i oby Pixunia trafiła na stałe do takiego domu w jakim jest teraz :kciuki:
Ra_dunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ło matko... człowiek nawet chorować nie może. Parę dni bez Pixie wątku a tu takie zmiany! Pixulino - mam nadzieję, że domek okaże się TYM domkiem :loveu:
agaga21 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=kpuAPKF7On8"][U][COLOR=Black][I]chciałam usunąć ale się nie da...[/I][/COLOR][/U][/URL] chyba niepotrzebnie to umieściłam.wy nie musicie tego oglądać ale nie mogę usunąć, nie udaje się.nie wiem czemu
sleepingbyday Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nie obejrzę, nie obejrzę, nie obejrzę......
agaga21 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 nie, no...w ogóle to mi teraz głupio.nie chciałam nikomu psuć dnia.głupia jestem ze to umieściłam.
osho Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [COLOR=DarkSlateGray][COLOR=DarkGreen][B]agaga[/B][/COLOR], jak bardzo drastyczny nie byłby ten filmik - a uwierz mi nie jest najdrastyczniejszy - to jest smutna prawda, kto nie chce nie musi naciskać "play" w końcu o testach na zwierzętach trzeba mówić, także na psich forach... choćby dlatego, że "wsławił" się nimi również np producent eukanuby (wolontariuszka vivy zatrudniła się w labo eukanuby i nagrała ukrytą kamerą co wyrabiali z beaglami, filmy są gdzieś w necie)... warto wiedzieć, żeby świadomie wybierać co wspieraja nasze pieniądze...[/COLOR]
agaga21 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray][COLOR=DarkGreen][/COLOR] o testach na zwierzętach trzeba mówić, także na psich forach... choćby dlatego, że "wsławił" się nimi również np producent eukanuby (wolontariuszka vivy zatrudniła się w labo eukanuby i nagrała ukrytą kamerą co wyrabiali z beaglami, filmy są gdzieś w necie)... warto wiedzieć, żeby świadomie wybierać co wspieraja nasze pieniądze...[/COLOR][/quote] widziałam tamten film jakiś miesiąc po tym jak kupiłam przez internet czteropak eukanuby dla mojego psa(w sumie 60 kg!)bo było taniej i myślałam że to karma z najwyższej półki....potem zobaczyłam film...a mojemu psu i tak ta karma nie smakuje.już się trochę przyzwyczaił ale muszę mu ją mieszać z czymś pachnącym-np. odrobiną stopionego smalcu
agaga21 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray] uwierz mi nie jest najdrastyczniejszy - .[/COLOR][/quote] weź mnie nie przerażaj!
sleepingbyday Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 nie wydaje mi się, żeby producent eukanuby był wyjątkiem. co więcej uważam, ze karmy weterynaryjne sa najbardziej podejrzane. dlaczego działają karmy dla nerkowców, dla nadwagowców...?
osho Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]eukanuba, z tego co widzę, teraz stara się rozdawać karmę dla schronisk itd, mają jakiś taki dział (nie pamiętam dokładnie nazwy - czy to ich dział czy coś w rodzaju jakiejś zewnętrznej fundacji) - nie sprawdzałem daty powstania, ale nie zdziwiłbym się jakby to była reperkusja ujawnienia tych nagrań przez viva! i próba odzyskania nadszarpniętej reputacji... dla mnie są straceni na wieki, tzn byliby bo mój pies jest już na wegetariańskiej diecie, a eukanuba takiej nie serwuje, gdyby nie to teraz wybrałbym boscha - dobra jakość, dobra cena i klarowne podejście do wiwisekcji - "chcemy pomagać zwierzętom, więc coś takiego nie wchodzi w rachubę, nasze produkty są testowane w ten sposób, że psy karmione naszą karma są regularnie badane przez wetów." [ wałkowaliśmy ten temat jakiś czas temu na angielskim wątku ] [COLOR=DarkGreen][B]sleepin'[/B][/COLOR] - ja nie twierdzę, że JEDYNIE eukanuba - ale jest też przeciwwaga, i też nie tylko bosch, to tylko przykłady [/COLOR]
Fasolka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 No ale to co robić, jak się ma psa który może jeść tylko karmę weterynaryjną :-( a eukanuba ma stosunkowo tanią taką karmę :roll: Ach, ok zobaczyłam post Osho, sprawdzę cenę tego boscha. Wyć się chce jak się człowiek dowiaduje takich rzeczy...
Recommended Posts