Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witajcie :loveu:
Pixinka ma się całkiem nieźle. Apetyt dopisuje, humorek też. Zdjęłam jej dziś na chwilę ortezę, Halina ją wyczyściła, ja w tym czasie masowałam nadgarstek, ale Pixikowy jęzor mnie odsunął ;) Byłyśmy na krótkim spacerku. Jej!, ile nowych zapachów, jakie podniecenie, trzeba bardzo uważać, bo Pixik za bardzo wyrywa do przodu... Zaobserwowałam, że bardzo oszczędza łapkę z uszkodzonym łokciem. Podpiera sie samymi paluszkami... Ale też widzę, że coraz odważniej sobie poczyna w domu... Zaczęła samodzielnie przemieszczać się po parterze. Dziś zatem zainstalowałam taką bramkę (jak dla dzieci) u progu schodów prowadzących w dół. Na górę raczej sama nie wejdzie, a nawet jeśli, to nie powinno sie nic stać.
Przesyłamy Wam śliczne prosiakowe minki i wiele ciepłych myśli :loveu:

Posted

GoniaP-wygrałaś ręcznie robioną koszulkę autorstwa Osho.
Wejdź na niebieskie amstaffowe forum-w swej skrzynce znajdziesz wiadomość, dzięki której doprowadzimy transakcję do końca.

pozdrawiam.

Posted

:cool2::klacz:[quote name='arjuna']GoniaP-wygrałaś ręcznie robioną koszulkę autorstwa Osho.
Wejdź na niebieskie amstaffowe forum-w swej skrzynce znajdziesz wiadomość, dzięki której doprowadzimy transakcję do końca.

pozdrawiam.[/quote]

Posted

[quote name='arjuna']GoniaP-wygrałaś ręcznie robioną koszulkę autorstwa Osho.

pozdrawiam.[/quote] Dzięki Arjuna, jutro się tym zajmę ;)

Posted

Ale tu cichutko się zrobiło :-(
Ciociu Isadoro, czy jest już Allegro?
Pojawił się nowy problem... Prawdopodobnie od 3 do 17 grudnia będę z Pixie sama, bo Halina chyba wyjedzie... Nie wiem jak to będzie :shake:

Posted

[quote name='GoniaP']Ale tu cichutko się zrobiło :-(
Pojawił się nowy problem... Prawdopodobnie od 3 do 17 grudnia będę z Pixie sama, bo Halina chyba wyjedzie... Nie wiem jak to będzie :shake:[/quote]

Goniu pojawi sie niedługo, dopiero chwile przysiadłam. Ratujemy "jamnisie" któa miała trafić do mnie na tymczas :(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-szkielet-jamniczki-dlugowlosej-124152/index15.html#post11243732[/url]

Posted

[quote name='GoniaP']Ale tu cichutko się zrobiło :-(
Pojawił się nowy problem... Prawdopodobnie od 3 do 17 grudnia będę z Pixie sama, bo Halina chyba wyjedzie... Nie wiem jak to będzie :shake:[/quote]

A niech to :shake:. Gosiu, a co z Meną? Ona w tym czasie będzie u Haliny? Bo to chyba właśnie będzie już ten czas, gdy Pixie miała kończyć swój pobyt dt?... Czy będziesz ją próbowała przenieść do siebie?
Cholera, że też nie jestem teraz w żaden sposób w stanie Ci pomóc :-(.

Posted

[quote name='MonikaP']A niech to :shake:. Gosiu, a co z Meną? Ona w tym czasie będzie u Haliny? Bo to chyba właśnie będzie już ten czas, gdy Pixie miała kończyć swój pobyt dt?... Czy będziesz ją próbowała przenieść do siebie?
Cholera, że też nie jestem teraz w żaden sposób w stanie Ci pomóc :-(.[/quote] Jeśli mąz córki Halinki nie dostanie urlopu (nowa praca, a jedna odmowa już była) to Halinka wskoczy w Jego miejsce i pojedzie ze swoja córka na planowaną wycieczkę. Menna zostanie w domu (u córki Halinki) a ja będę musiała lawirować intensywnie pomiędzy swoim domem, a domem Haliny, w którym zostanie Pixie z dwoma facetami, którzy się nią nie zaopiekują.

Posted

[quote name='GoniaP']Jeśli mąz córki Halinki nie dostanie urlopu (nowa praca, a jedna odmowa już była) to Halinka wskoczy w Jego miejsce i pojedzie ze swoja córka na planowaną wycieczkę. Menna zostanie w domu (u córki Halinki) a ja będę musiała lawirować intensywnie pomiędzy swoim domem, a domem Haliny, w którym zostanie Pixie z dwoma facetami, którzy się nią nie zaopiekują.[/quote]

Materdej Gonia wykończysz się nam, tylko motor w doope wkręcić.

Posted

[quote name='Isadora7']Materdej Gonia wykończysz się nam, tylko motor w doope wkręcić.[/quote] A może motor nie będzie potrzebny, bo Pixik będzie już grzala doopkę w nowym domu??? :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...