Erazm Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Złapię Isadorę ;), kiedy wróci z pracy i pewnie chętnie pomoże
Isadora7 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Witam PiXielandówki :). Wieczorem wypuszczę nowa edycję aukcji dla Pixie, sprawdzę tez linki, bo jeden z nich chyba rzeczywiście przestał być aktywny.
GoniaP Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Witajcie :loveu: Pixinka ma się całkiem nieźle. Apetyt dopisuje, humorek też. Zdjęłam jej dziś na chwilę ortezę, Halina ją wyczyściła, ja w tym czasie masowałam nadgarstek, ale Pixikowy jęzor mnie odsunął ;) Byłyśmy na krótkim spacerku. Jej!, ile nowych zapachów, jakie podniecenie, trzeba bardzo uważać, bo Pixik za bardzo wyrywa do przodu... Zaobserwowałam, że bardzo oszczędza łapkę z uszkodzonym łokciem. Podpiera sie samymi paluszkami... Ale też widzę, że coraz odważniej sobie poczyna w domu... Zaczęła samodzielnie przemieszczać się po parterze. Dziś zatem zainstalowałam taką bramkę (jak dla dzieci) u progu schodów prowadzących w dół. Na górę raczej sama nie wejdzie, a nawet jeśli, to nie powinno sie nic stać. Przesyłamy Wam śliczne prosiakowe minki i wiele ciepłych myśli :loveu:
arjuna Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 GoniaP-wygrałaś ręcznie robioną koszulkę autorstwa Osho. Wejdź na niebieskie amstaffowe forum-w swej skrzynce znajdziesz wiadomość, dzięki której doprowadzimy transakcję do końca. pozdrawiam.
agaga21 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :cool2::klacz:[quote name='arjuna']GoniaP-wygrałaś ręcznie robioną koszulkę autorstwa Osho. Wejdź na niebieskie amstaffowe forum-w swej skrzynce znajdziesz wiadomość, dzięki której doprowadzimy transakcję do końca. pozdrawiam.[/quote]
GoniaP Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='arjuna']GoniaP-wygrałaś ręcznie robioną koszulkę autorstwa Osho. Wejdź na niebieskie amstaffowe forum-w swej skrzynce znajdziesz wiadomość, dzięki której doprowadzimy transakcję do końca. pozdrawiam.[/quote] Dzięki Arjuna, jutro się tym zajmę ;)
Margo05 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Gonia, ucałuj różowy ryjek na powitanie :loveu:
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Ale tu cichutko się zrobiło :-( Ciociu Isadoro, czy jest już Allegro? Pojawił się nowy problem... Prawdopodobnie od 3 do 17 grudnia będę z Pixie sama, bo Halina chyba wyjedzie... Nie wiem jak to będzie :shake:
Isadora7 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='GoniaP']Ale tu cichutko się zrobiło :-( Ciociu Isadoro, czy jest już Allegro? Pojawił się nowy problem... Prawdopodobnie od 3 do 17 grudnia będę z Pixie sama, bo Halina chyba wyjedzie... Nie wiem jak to będzie :shake:[/quote] Goniu pojawi sie niedługo, dopiero chwile przysiadłam. Ratujemy "jamnisie" któa miała trafić do mnie na tymczas :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-szkielet-jamniczki-dlugowlosej-124152/index15.html#post11243732[/url]
MonikaP Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='GoniaP']Ale tu cichutko się zrobiło :-( Ciociu Isadoro, czy jest już Allegro? Pojawił się nowy problem... Prawdopodobnie od 3 do 17 grudnia będę z Pixie sama, bo Halina chyba wyjedzie... Nie wiem jak to będzie :shake:[/quote] A niech to :shake:. Gosiu, a co z Meną? Ona w tym czasie będzie u Haliny? Bo to chyba właśnie będzie już ten czas, gdy Pixie miała kończyć swój pobyt dt?... Czy będziesz ją próbowała przenieść do siebie? Cholera, że też nie jestem teraz w żaden sposób w stanie Ci pomóc :-(.
Isadora7 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Kurde tylko włosy z głowy rwać. Jak tu pomóc?
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='MonikaP']A niech to :shake:. Gosiu, a co z Meną? Ona w tym czasie będzie u Haliny? Bo to chyba właśnie będzie już ten czas, gdy Pixie miała kończyć swój pobyt dt?... Czy będziesz ją próbowała przenieść do siebie? Cholera, że też nie jestem teraz w żaden sposób w stanie Ci pomóc :-(.[/quote] Jeśli mąz córki Halinki nie dostanie urlopu (nowa praca, a jedna odmowa już była) to Halinka wskoczy w Jego miejsce i pojedzie ze swoja córka na planowaną wycieczkę. Menna zostanie w domu (u córki Halinki) a ja będę musiała lawirować intensywnie pomiędzy swoim domem, a domem Haliny, w którym zostanie Pixie z dwoma facetami, którzy się nią nie zaopiekują.
Isadora7 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='GoniaP']Jeśli mąz córki Halinki nie dostanie urlopu (nowa praca, a jedna odmowa już była) to Halinka wskoczy w Jego miejsce i pojedzie ze swoja córka na planowaną wycieczkę. Menna zostanie w domu (u córki Halinki) a ja będę musiała lawirować intensywnie pomiędzy swoim domem, a domem Haliny, w którym zostanie Pixie z dwoma facetami, którzy się nią nie zaopiekują.[/quote] Materdej Gonia wykończysz się nam, tylko motor w doope wkręcić.
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Isadora7']Materdej Gonia wykończysz się nam, tylko motor w doope wkręcić.[/quote] A może motor nie będzie potrzebny, bo Pixik będzie już grzala doopkę w nowym domu??? :razz:
Isadora7 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='GoniaP']A może motor nie będzie potrzebny, bo Pixik będzie już grzala doopkę w nowym domu??? :razz:[/quote] Oby.........
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Isadora7']Oby.........[/quote] To całkiem możliwe :razz: Cuda się przecież zdarzają :cool3:
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='GoniaP']To całkiem możliwe :razz: Cuda się przecież zdarzają :cool3:[/quote] wiesz coś czego my nie wiemy?:cool3:
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='MonikaP']Goniaaaa??? :razz:[/quote] też mi to dziwnie zabrzmiało...
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='agaga21']wiesz coś czego my nie wiemy?:cool3:[/quote] Ja???? Nieeeee :razz:
MonikaP Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='GoniaP']Ja???? Nieeeee :razz:[/quote] Goniaaaa??? :razz:
majqa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Gońka, przestaniesz wklejać wnerwiającą ikonkę (:razz:)? :mad:
Recommended Posts