Isadora7 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='GoniaP']Cześć Pixiefani! Jestem na etapie zamartwiania się brakiem odzewu na ogłoszenia :shake: Pixie była dziś na króciusieńkim spacerku poza domem :loveu:[/quote] Goniu tez się martwię :(
GoniaP Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 I co tu robić??? :placz: Isadoruś, jak się ma aukcja?
Isadora7 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='GoniaP']I co tu robić??? :placz: Isadoruś, jak się ma aukcja?[/quote] No tak jak mówiłyśmy. Jutro się skończy i wstawiam zmienioną.
sleepingbyday Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 wiadomo, śmichy-chichy, ale naprawdę to taki mały robak w głowie- będzie dom?
GoniaP Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='sleepingbyday']wiadomo, śmichy-chichy, ale naprawdę to taki mały robak w głowie- będzie dom?[/quote] Chciałaś powiedzieć - ROBAL :shake::shake::shake:
majqa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Mnie już brak pomysłu, do jakich drzwi zastukać. :-(
GoniaP Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='majqa']Mnie już brak pomysłu, do jakich drzwi zastukać. :-([/quote] Jeśli Ty zaczniesz brzmieć tak pesymistycznie, to ja się potnę albo skończę w wariatkowie...:-(
majqa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Mnie się łeb gotuje. Myślę już obsesyjnie, zadręczam męża, co z opcji mogłam jeszcze przegapić i nie podpowiedzieć. Jezu, jak ja żałuję, jak bardzo żałuję, że mieszkanie mini, a ten cholerny blok dodatkowo bez windy. Już by niunia dooopcię u mnie grzała, a Ty złapałabyś chwilę oddechu.
majqa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Całusy Goniuś...:loveu: Nawet nie wiesz, jak bardzo chcę przeczytać, że miałaś spokojny sen i wstałaś wreszcie wypoczęta... :-(
GoniaP Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='majqa']Mnie się łeb gotuje. Myślę już obsesyjnie, zadręczam męża, co z opcji mogłam jeszcze przegapić i nie podpowiedzieć. Jezu, jak ja żałuję, jak bardzo żałuję, że mieszkanie mini, a ten cholerny blok dodatkowo bez windy. Już by niunia dooopcię u mnie grzała, a Ty złapałabyś chwilę oddechu.[/quote] Majguś, Ty już masz komplet futer, tak jak ja, czy Isadora, czy inni, zapisani do funclubu Pixeliny... Trzeba nam się skupić na nich. Muszę wierzyć, że Pixie znajdzie bezpieczną i kochającą przystań gdzie indziej... W końcu nie my jedne jesteśmy na świecie i kochamy psy. Dobranoc wszystkim. Będę zasypiać z nadzieją...
sleepingbyday Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 a ja to nawet nie ma typów do zahaczenia o dom dla pixeliny...:shake: ale nie dołujmy się. naprawde znajdzie się, faza nerwów, będziemy sie jeszcze z tego śmiać. macie rację, ze idziecie spać, na mnie też już czas, juz koniec laby, o 6.00 pobudka...
osho Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]mam nadzieję dziewczyny że spicie już głęboko i relaksująco, musi być dobrze, nie ma innej opcji.[/COLOR]
MonikaP Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Żeby nie było, że skoro nie piszę, to nie myślę...;-). Myślę. Gonia, znam dwie fajne, młode dziennikarki z naszej lokalnej tv - bardzo prozwierzęce - nadać im temat?
agaga21 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='MonikaP']Żeby nie było, że skoro nie piszę, to nie myślę...;-). Myślę. Gonia, znam dwie fajne, młode dziennikarki z naszej lokalnej tv - bardzo prozwierzęce - nadać im temat?[/quote] jakby Pixie pokazała się publicznie w tv to na pewno by ja ktoś wypatrzył.na pewno warto spróbować, choć to lokalna tv ...ale zawsze jest jakaś szansa. Pixie, gdybyś Ty wiedziała ilu ludziom spędzasz sen z powiek....:shake:
Isadora7 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ja myśle, ze jak lokalna to nawet lepiej. Jest wtedy szansa na dom bliżej Goni. Ja czuję instynktownie przez skóre jaki ona będzie miała (już ma) problem z rozstaniem się z Pixie. Lokalna telewizja daje szanse (jeżeli daje) na domki z terenu na któym Gonia ma szanse mieć w miare systematyczną kontrolę.
GoniaP Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='MonikaP']Żeby nie było, że skoro nie piszę, to nie myślę...;-). Myślę. Gonia, znam dwie fajne, młode dziennikarki z naszej lokalnej tv - bardzo prozwierzęce - nadać im temat?[/quote] No pewnie, że nadać. A znasz jakieś prozwierzęce dziennikarki gazetowe? :cool3:
MonikaP Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='GoniaP']No pewnie, że nadać. A znasz jakieś prozwierzęce dziennikarki gazetowe? :cool3:[/quote] Poza jedną, którą Ty też znasz, to chyba nie bardzo...
majqa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Myślę, że ten temat jest chwytliwy. Jeśli nawet dany dziennikarz nie jest prozwierzęcy, to dzięki Pixie będzie miał szansę zaistnieć, może i wypłynąć (odbić się od standardowych tematów). Trzeba próbować! Działaj Moniś, plizzz...:help1: :mdleje:
GoniaP Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Melduję posłusznie, że osobiście zdjęłam dziś opatrunek z łokcia Pixie! Nasza dziewczynka ma teraz całkiem gołą łapinkę :multi: Ale śmiesznie wygląda, jak nie ona :evil_lol:
sleepingbyday Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 poznamy ją aby na fotkach :evil_lol:?
agaga21 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Goniu a jak jej idzie stawianie samodzielnych kroczków?pozwalasz już jej troszkę chodzić? strasznie żałuję że tak mało czasu mogłam z nią spędzić-jest taaaaka słodka!
agaga21 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 słuchajcie, kogo powiadomić jak sie znajdzie psa który się prawie nie rusza a jest ciemno i zimno? właśnie dostałam takie pytanie od kogos na nk i nie wiem co odpisać!!!RATUNKU!!! ona właśnie idzie dać temu psu coś do zjedzenia i wode ale chyba nie moze go zabrać!!!
GoniaP Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='agaga21']słuchajcie, kogo powiadomić jak sie znajdzie psa który się prawie nie rusza a jest ciemno i zimno? [/quote] Np. mnie. Do północy jestem pod telefonem.
agaga21 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='GoniaP']Np. mnie. Do północy jestem pod telefonem.[/quote] Goniu ale ta osoba jest ze świdnika
majqa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Łap na dogo Pixie, o ile jest on-line, robiła mapę dogo więc powinna szybko kogoś Ci znaleźć, jeśli nie, sama zerknij w mapę. O jasny gwint...nie rusza się psina? :-(
Recommended Posts