Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']Cześć Pixiefani!
Jestem na etapie zamartwiania się brakiem odzewu na ogłoszenia :shake:
Pixie była dziś na króciusieńkim spacerku poza domem :loveu:[/quote]

Goniu tez się martwię :(

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sleepingbyday']wiadomo, śmichy-chichy, ale naprawdę to taki mały robak w głowie- będzie dom?[/quote] Chciałaś powiedzieć - ROBAL :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='majqa']Mnie już brak pomysłu, do jakich drzwi zastukać. :-([/quote]
Jeśli Ty zaczniesz brzmieć tak pesymistycznie, to ja się potnę albo skończę w wariatkowie...:-(

Posted

Mnie się łeb gotuje. Myślę już obsesyjnie, zadręczam męża, co z opcji mogłam jeszcze przegapić i nie podpowiedzieć. Jezu, jak ja żałuję, jak bardzo żałuję, że mieszkanie mini, a ten cholerny blok dodatkowo bez windy. Już by niunia dooopcię u mnie grzała, a Ty złapałabyś chwilę oddechu.

Posted

[quote name='majqa']Mnie się łeb gotuje. Myślę już obsesyjnie, zadręczam męża, co z opcji mogłam jeszcze przegapić i nie podpowiedzieć. Jezu, jak ja żałuję, jak bardzo żałuję, że mieszkanie mini, a ten cholerny blok dodatkowo bez windy. Już by niunia dooopcię u mnie grzała, a Ty złapałabyś chwilę oddechu.[/quote] Majguś, Ty już masz komplet futer, tak jak ja, czy Isadora, czy inni, zapisani do funclubu Pixeliny... Trzeba nam się skupić na nich. Muszę wierzyć, że Pixie znajdzie bezpieczną i kochającą przystań gdzie indziej... W końcu nie my jedne jesteśmy na świecie i kochamy psy.
Dobranoc wszystkim. Będę zasypiać z nadzieją...

Posted

a ja to nawet nie ma typów do zahaczenia o dom dla pixeliny...:shake:
ale nie dołujmy się. naprawde znajdzie się, faza nerwów, będziemy sie jeszcze z tego śmiać. macie rację, ze idziecie spać, na mnie też już czas, juz koniec laby, o 6.00 pobudka...

Posted

[COLOR=DarkSlateGray]mam nadzieję dziewczyny że spicie już głęboko i relaksująco, musi być dobrze, nie ma innej opcji.[/COLOR]

Posted

Żeby nie było, że skoro nie piszę, to nie myślę...;-). Myślę. Gonia, znam dwie fajne, młode dziennikarki z naszej lokalnej tv - bardzo prozwierzęce - nadać im temat?

Posted

[quote name='MonikaP']Żeby nie było, że skoro nie piszę, to nie myślę...;-). Myślę. Gonia, znam dwie fajne, młode dziennikarki z naszej lokalnej tv - bardzo prozwierzęce - nadać im temat?[/quote]

jakby Pixie pokazała się publicznie w tv to na pewno by ja ktoś wypatrzył.na pewno warto spróbować, choć to lokalna tv ...ale zawsze jest jakaś szansa.
Pixie, gdybyś Ty wiedziała ilu ludziom spędzasz sen z powiek....:shake:

Posted

Ja myśle, ze jak lokalna to nawet lepiej. Jest wtedy szansa na dom bliżej Goni. Ja czuję instynktownie przez skóre jaki ona będzie miała (już ma) problem z rozstaniem się z Pixie. Lokalna telewizja daje szanse (jeżeli daje) na domki z terenu na któym Gonia ma szanse mieć w miare systematyczną kontrolę.

Posted

[quote name='MonikaP']Żeby nie było, że skoro nie piszę, to nie myślę...;-). Myślę. Gonia, znam dwie fajne, młode dziennikarki z naszej lokalnej tv - bardzo prozwierzęce - nadać im temat?[/quote] No pewnie, że nadać. A znasz jakieś prozwierzęce dziennikarki gazetowe? :cool3:

Posted

[quote name='GoniaP']No pewnie, że nadać. A znasz jakieś prozwierzęce dziennikarki gazetowe? :cool3:[/quote]

Poza jedną, którą Ty też znasz, to chyba nie bardzo...

Posted

Myślę, że ten temat jest chwytliwy. Jeśli nawet dany dziennikarz nie jest prozwierzęcy, to dzięki Pixie będzie miał szansę zaistnieć, może i wypłynąć (odbić się od standardowych tematów). Trzeba próbować! Działaj Moniś, plizzz...:help1: :mdleje:

Posted

Melduję posłusznie, że osobiście zdjęłam dziś opatrunek z łokcia Pixie!
Nasza dziewczynka ma teraz całkiem gołą łapinkę :multi: Ale śmiesznie wygląda, jak nie ona :evil_lol:

Posted

Goniu a jak jej idzie stawianie samodzielnych kroczków?pozwalasz już jej troszkę chodzić?
strasznie żałuję że tak mało czasu mogłam z nią spędzić-jest taaaaka słodka!

Posted

słuchajcie, kogo powiadomić jak sie znajdzie psa który się prawie nie rusza a jest ciemno i zimno?
właśnie dostałam takie pytanie od kogos na nk i nie wiem co odpisać!!!RATUNKU!!!
ona właśnie idzie dać temu psu coś do zjedzenia i wode ale chyba nie moze go zabrać!!!

Posted

[quote name='agaga21']słuchajcie, kogo powiadomić jak sie znajdzie psa który się prawie nie rusza a jest ciemno i zimno?
[/quote] Np. mnie. Do północy jestem pod telefonem.

Posted

Łap na dogo Pixie, o ile jest on-line, robiła mapę dogo więc powinna szybko kogoś Ci znaleźć, jeśli nie, sama zerknij w mapę. O jasny gwint...nie rusza się psina? :-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...