Isadora7 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Produktywna jestem na wątku czarnego, tam mi dzisiaj się klika, bo jak powiedział Grzegorz to ja se tylko klikam. Majqa ale gwoździa mi zadałaś.
majqa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Isadora7'](...) Majqa ale gwoździa mi zadałaś.[/quote] Puść wodze wyobraźni!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Isadora7 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='majqa']Puść wodze wyobraźni!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Żebym ci powiedziałą co mi moja wyobraźnia przynosi to cenzura nie puściłaby, ale siedze i medytuję nad tym.
majqa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Może wstawić fotkę tutaj? Niech i inni pogłówkują??? ;)
Isadora7 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='majqa']Może wstawić fotkę tutaj? Niech i inni pogłówkują??? ;)[/quote] Super pomysł, niech każdy rozpocznie tydzień główkowaniem.
GoniaP Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='majqa']Może wstawić fotkę tutaj? Niech i inni pogłówkują??? ;)[/quote] Dawaj :eviltong:
majqa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Co to jest??? :razz: :razz: :razz: [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/3554/p1060491hs2.jpg[/IMG]
GoniaP Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Tyłek np. boksera w przebraniu :eviltong:
agaga21 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 hehe,już kiedyś widziałam boksera w podobnym przebraniu:lol:
majqa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Masz Mistrza Dnia Goniu!!! :evil_lol: To jest pupka boksera Majorka mojej mamy!!! Pomysł również mojej mamy!!! :razz:
GoniaP Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Hihi!!! Nie wierzę!! Zgadłam :multi::multi::multi::multi: I jestem MISZCZEM :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agaga21 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 zrobiłam na nk ten Mamcio-Pixelkowy profil, wysyłałam zaproszenia w większości na chybił-trafił i oczywiście do "psiarzy" i wiecie co...? Pixie i Mamcia zaczęły dostawać ogromną ilość "zaproszeń" i komentarzy takich wzruszających.To mi uświadomiło ze naprawdę jest dużo dobrych ludzi...nie tylko na dogo...
majqa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Czekamy wobec tego by jakiś dobry człowiek ujawnił się i zechciał dać Pixie dom.
sleepingbyday Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 stały dla pixuni i tymczasowy dla mamypittbullowej, żeby ją można było dziabnąć. Goniu- mały offtopik - co się stało z tym panem, ktry szukał psa w typie JRT? szuka? znalazł? zrezygnował? pytam, bo oprócz typów, które wysłałam, jets jeszcze teraz 6-mesięczna terierka od leśniczego-myśliwego :shake:. no i też z ciekawości, czy cos wyszło z tej adopcji...
agaga21 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='majqa']Czekamy wobec tego by jakiś dobry człowiek ujawnił się i zechciał dać Pixie dom.[/quote] Wiem że łatwo jest się litować nad biednymi pieskami pisząc komentarze i nic więcej nie robiąc...ale przynajmniej nie przechodzą obok całkiem obojętnie.
majqa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nigdy nie mam się pewności, czy ci piszący nic nie robią. Może nam się tak tylko wydawać. Być może są zapsieni jak i my, a zwierzakom pomagają, na ile sił przerobowych im starcza.
agaga21 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 niech chociaż kilka osób z nich poczyta, popyta znajomych...może w końcu gdzieś coś się ruszy
majqa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czas zasuwa jak oszalały. Dziewczyny są już zmordowane sytuacją, na bank. Jakby na to nie spojrzeć ich życie wywróciło się do góry nogami. :-(
agaga21 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no na pewno.to jakiś koszmar-tyle jest psów do adopcji o których się gdzieś mówi,pisze...a co z tymi o których nikt nie wie? Pixie jest prześliczna więc może nawet ma większe szanse na domek niż te "zwykłe" pieski
GoniaP Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='agaga21']zrobiłam na nk ten Mamcio-Pixelkowy profil, wysyłałam zaproszenia w większości na chybił-trafił i oczywiście do "psiarzy" i wiecie co...? Pixie i Mamcia zaczęły dostawać ogromną ilość "zaproszeń" i komentarzy takich wzruszających.To mi uświadomiło ze naprawdę jest dużo dobrych ludzi...nie tylko na dogo...[/quote] Nawet mnie zaprosiłaś Agatko ;) I mam Pixie w znajomych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ta babeczka, o której wspominałaś do mnie nie dzwoniła :shake: Dzwonili za to Państwo ze Świętokrzyskiego i jesteśmy w trakcie wymiany mailowej.
agaga21 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Tamci którym numer podawałam póżniej się zapytali o stan zdrowia Pixie i gdy im napisałam że jeszcze nie może samodzielnie chodzić,to odpisali ze muszą przemyśleć...więc chyba zrezygnowali. Gosiu,Pixie musiała Cię przeciez do swojego profilu zaprosić-kogo jak kogo, ale ciebie koniecznie!:lol:
GoniaP Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='agaga21']świętokrzyskie-strasznie daleko![/quote] No właśnie... I zapsiony dom....
Recommended Posts