Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']to raczej materiał na jakąś stronę dla dorosłych, a nie dla polsatu :cool3:[/quote]

A co to, Polsat nie ma programów dla dorosłych? :cool3:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='majqa']Jeśli pozwoli się na nim powiercić to kcemmm tej karrry!!! :multi: :multi: :multi:[/quote] Pozwalam, pod warunkiem, że powiercisz się na nim "golom pupom", a ja sfilmuję i wsadzę do prywatnego archiwum :diabloti::diabloti::diabloti:

Wita Was wszystkich Wasza Małpa (w czerwonym) :eviltong:

Posted

Witamy, witamy Wodza!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Dobrze, że jesteś! :cool1: Wreszcie zaprowadzisz porządek na wątku. :mad: Co tu się bez Ciebie wyrabiało :roll:, to pała (a nawet Dzięcielina Pała) nie pomieści. Starałam się oczywiście zapanować nad rozbuchanym towarzystwem, wyciszyć je etc. Ma się rozumieć, spełzło na niczym. :diabloti:
Jak minęła nocka i Tobie i Rudaskowi? :razz:

Posted

[quote name='majqa']Starałam się oczywiście zapanować nad rozbuchanym towarzystwem, wyciszyć je etc. Ma się rozumieć, spełzło na niczym. :diabloti:
[/quote] Ty główna agitatorko przewrotu i podjudzaczko bez skrupułów, będziesz mi tu teraz jeszcze wciskać ciemnotę bez wazeliny???:mad::mad::mad:

Posted

:obrazic:[quote name='GoniaP']Ty główna agitatorko przewrotu i podjudzaczko bez skrupułów, będziesz mi tu teraz jeszcze wciskać ciemnotę bez wazeliny???:mad::mad::mad:[/quote]
Ja główna??? :-o Mistrzem mem Isadora jezd!!! :obrazic:Co to są SKRUPNE UŁY??? A co dziwnego w braku wazeliny :laugh2_2:? Mniejsze tarcie, większa frajda! :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='GoniaP']Ty główna agitatorko przewrotu i podjudzaczko bez skrupułów, będziesz mi tu teraz jeszcze wciskać ciemnotę bez wazeliny???:mad::mad::mad:[/quote]

No, wiedziałam, że rozpoznasz dywersantkę.

A jak tam Pixie? ;-)

Posted

[quote name='majqa']
Starałam się oczywiście zapanować nad rozbuchanym towarzystwem, wyciszyć je etc. Ma się rozumieć, spełzło na niczym... :diabloti:
[/quote]

lizus bez dwóch zdań... a tak porządnie wyglada... (przynajmniej na avatarku)

Posted

na stos nie, bo to jednorazowa frajda :cool3:. a chcemy mieć przeciez okazje do wielokrotnych kar wymierzonych w majqę. w końcu za pierwszym razem może się coś nie nagrać, złe oświetlenie będzie albo co.... trzeba mieć możliwość powtórki :eviltong:

Posted

[quote name='sleepingbyday']tak, straszna jest- najpierw sieje zamet i lasuje nam mózgi, a potem zwala na nas. do moda ją![/quote]Do moda??? Do żadnego moda! Na stos z Nią, na stos, razem z Isadorą, jej jamnikami i Osho :eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='majqa']:obrazic:
Ja główna??? :-o Mistrzem mem Isadora jezd!!! :obrazic:Co to są SKRUPNE UŁY??? A co dziwnego w braku wazeliny :laugh2_2:? Mniejsze tarcie, większa frajda! :roflt::roflt::roflt:[/quote]

Majqa, Ty ...gdzie jest ikonka świnki, gdzie jest ikonka świnki?????

Posted

[quote name='majqa']:obrazic:
Ja główna??? :-o Mistrzem mem Isadora jezd!!! :obrazic:Co to są SKRUPNE UŁY??? A co dziwnego w braku wazeliny :laugh2_2:? Mniejsze tarcie, większa frajda! :roflt::roflt::roflt:[/quote]
Padłam żem była ze śmiechu uprzednio opluwając monitor pitą właśnie kawą.

Wy tu śmichy chichy a nadal nie do końca wyjaśniono kto zacz owa małpa w czerwonym, której to minę chciał Osho zobaczyć...
Żądam powołania komisji śledczej! :eviltong:

Hmmm... sądzę, że będzie należało ostrzec przyszłych właścicieli, że Pixulina ma grono "specyficznych" fanów ;)

Posted

[quote name='majqa'][B]Isadora[/B], jamniole chcą Ci puścić z dymem!!! Polecam polewkę z eteru, zapach upoi i skopcą się w trymigusia! :diabloti:[/quote] Boszsz...:shake: Biedny Arystoteles się w grobie przewraca jak słyszy te Twoje przepisy :shake:

Posted

[quote name='Ra_dunia'](...)Żądam powołania komisji śledczej! :eviltong:
Hmmm... sądzę, że będzie należało ostrzec przyszłych właścicieli, że Pixulina ma grono "specyficznych" fanów ;)[/quote]
Jestem za komisyją, jedna więcej nie czyni różnicy ale postuluję Pana Palikota na przewodniczącego.
My som fani jedyni w swoim rodzaju!!! I myślę, że są wśród nas nawet..0X

Posted

[quote name='Ra_dunia']

Wy tu śmichy chichy a nadal nie do końca wyjaśniono kto zacz owa małpa w czerwonym, której to minę chciał Osho zobaczyć...
Żądam powołania komisji śledczej! :eviltong:
[/quote] Albo zasięgnąć języka u Kaczora :eviltong: lub chociaż rodzinnego Kota. Ten to wie wszystko :evil_lol:

Posted

[quote name='GoniaP']Boszsz...:shake: Biedny Arystoteles się w grobie przewraca jak słyszy te Twoje przepisy :shake:[/quote]
To już drżę, co by pomyślał Mr Platon. :razz:

Posted

[quote name='GoniaP']Że myślisz brzuchem :evillaug::evillaug::evillaug:[/quote]
Boć mi się mózg obniżył do poziomu pępka... :evil_lol:
Goniuś, co u Pixelka? Jak minęła nocka?

Posted

[url=http://nasza-klasa.pl/profile/19398638/gallery]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url]
zrobiłam wczoraj wieczorem konto dla bulków i rozsyłam zaproszenia na chybił-trafił, odzew jest spory, moze akurat trafi na tą jedną-jedyną osobę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...