MonikaP Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='sleepingbyday']to raczej materiał na jakąś stronę dla dorosłych, a nie dla polsatu :cool3:[/quote] A co to, Polsat nie ma programów dla dorosłych? :cool3:
GoniaP Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='majqa']Jeśli pozwoli się na nim powiercić to kcemmm tej karrry!!! :multi: :multi: :multi:[/quote] Pozwalam, pod warunkiem, że powiercisz się na nim "golom pupom", a ja sfilmuję i wsadzę do prywatnego archiwum :diabloti::diabloti::diabloti: Wita Was wszystkich Wasza Małpa (w czerwonym) :eviltong:
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Witamy, witamy Wodza!!!!!!!!!!!!! :loveu: Dobrze, że jesteś! :cool1: Wreszcie zaprowadzisz porządek na wątku. :mad: Co tu się bez Ciebie wyrabiało :roll:, to pała (a nawet Dzięcielina Pała) nie pomieści. Starałam się oczywiście zapanować nad rozbuchanym towarzystwem, wyciszyć je etc. Ma się rozumieć, spełzło na niczym. :diabloti: Jak minęła nocka i Tobie i Rudaskowi? :razz:
agaga21 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 nie sądziłam że na dogomanii można się tak z rana pośmiać...jednak nie same smutki tu są!:evil_lol:
GoniaP Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='majqa']Starałam się oczywiście zapanować nad rozbuchanym towarzystwem, wyciszyć je etc. Ma się rozumieć, spełzło na niczym. :diabloti: [/quote] Ty główna agitatorko przewrotu i podjudzaczko bez skrupułów, będziesz mi tu teraz jeszcze wciskać ciemnotę bez wazeliny???:mad::mad::mad:
sleepingbyday Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 tak, straszna jest- najpierw sieje zamet i lasuje nam mózgi, a potem zwala na nas. do moda ją!
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 :obrazic:[quote name='GoniaP']Ty główna agitatorko przewrotu i podjudzaczko bez skrupułów, będziesz mi tu teraz jeszcze wciskać ciemnotę bez wazeliny???:mad::mad::mad:[/quote] Ja główna??? :-o Mistrzem mem Isadora jezd!!! :obrazic:Co to są SKRUPNE UŁY??? A co dziwnego w braku wazeliny :laugh2_2:? Mniejsze tarcie, większa frajda! :roflt::roflt::roflt:
MonikaP Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='GoniaP']Ty główna agitatorko przewrotu i podjudzaczko bez skrupułów, będziesz mi tu teraz jeszcze wciskać ciemnotę bez wazeliny???:mad::mad::mad:[/quote] No, wiedziałam, że rozpoznasz dywersantkę. A jak tam Pixie? ;-)
sleepingbyday Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 wygląd (zwł. avatarku) o niczym nie świadczy - patrz isadora :diabloti:
Atira Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='majqa'] Starałam się oczywiście zapanować nad rozbuchanym towarzystwem, wyciszyć je etc. Ma się rozumieć, spełzło na niczym... :diabloti: [/quote] lizus bez dwóch zdań... a tak porządnie wyglada... (przynajmniej na avatarku)
sleepingbyday Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 na stos nie, bo to jednorazowa frajda :cool3:. a chcemy mieć przeciez okazje do wielokrotnych kar wymierzonych w majqę. w końcu za pierwszym razem może się coś nie nagrać, złe oświetlenie będzie albo co.... trzeba mieć możliwość powtórki :eviltong:
GoniaP Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='sleepingbyday']tak, straszna jest- najpierw sieje zamet i lasuje nam mózgi, a potem zwala na nas. do moda ją![/quote]Do moda??? Do żadnego moda! Na stos z Nią, na stos, razem z Isadorą, jej jamnikami i Osho :eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:
MonikaP Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='majqa']:obrazic: Ja główna??? :-o Mistrzem mem Isadora jezd!!! :obrazic:Co to są SKRUPNE UŁY??? A co dziwnego w braku wazeliny :laugh2_2:? Mniejsze tarcie, większa frajda! :roflt::roflt::roflt:[/quote] Majqa, Ty ...gdzie jest ikonka świnki, gdzie jest ikonka świnki?????
sleepingbyday Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 O CO CHODZI !?!?!? KAŻDA MOJA ODPOWIEDŹ UMIESZCZA SIĘ [B]NAD[/B] POPRZEDNIĄ WYPOWIEDZIĄ :crazyeye:
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Grunt to zmylić przeciwnika. ;) Tylko Isadorka jest szczera, fakt. :evil_lol: Jaki avatar taka i.......
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [B]Isadora[/B], jamniole chcą Ci puścić z dymem!!! Polecam polewkę z eteru, zapach upoi i skopcą się w trymigusia! :diabloti:
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='majqa']:obrazic: Ja główna??? :-o Mistrzem mem Isadora jezd!!! :obrazic:Co to są SKRUPNE UŁY??? A co dziwnego w braku wazeliny :laugh2_2:? Mniejsze tarcie, większa frajda! :roflt::roflt::roflt:[/quote] Padłam żem była ze śmiechu uprzednio opluwając monitor pitą właśnie kawą. Wy tu śmichy chichy a nadal nie do końca wyjaśniono kto zacz owa małpa w czerwonym, której to minę chciał Osho zobaczyć... Żądam powołania komisji śledczej! :eviltong: Hmmm... sądzę, że będzie należało ostrzec przyszłych właścicieli, że Pixulina ma grono "specyficznych" fanów ;)
GoniaP Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='majqa'][B]Isadora[/B], jamniole chcą Ci puścić z dymem!!! Polecam polewkę z eteru, zapach upoi i skopcą się w trymigusia! :diabloti:[/quote] Boszsz...:shake: Biedny Arystoteles się w grobie przewraca jak słyszy te Twoje przepisy :shake:
sleepingbyday Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ktoś insynuował, że małpa w czerownym to gonia, ale przeciez to pixie ma osttanio czerwone dodatki :diabloti:
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Ra_dunia'](...)Żądam powołania komisji śledczej! :eviltong: Hmmm... sądzę, że będzie należało ostrzec przyszłych właścicieli, że Pixulina ma grono "specyficznych" fanów ;)[/quote] Jestem za komisyją, jedna więcej nie czyni różnicy ale postuluję Pana Palikota na przewodniczącego. My som fani jedyni w swoim rodzaju!!! I myślę, że są wśród nas nawet..0X
GoniaP Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Ra_dunia'] Wy tu śmichy chichy a nadal nie do końca wyjaśniono kto zacz owa małpa w czerwonym, której to minę chciał Osho zobaczyć... Żądam powołania komisji śledczej! :eviltong: [/quote] Albo zasięgnąć języka u Kaczora :eviltong: lub chociaż rodzinnego Kota. Ten to wie wszystko :evil_lol:
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='GoniaP']Boszsz...:shake: Biedny Arystoteles się w grobie przewraca jak słyszy te Twoje przepisy :shake:[/quote] To już drżę, co by pomyślał Mr Platon. :razz:
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='GoniaP']Że myślisz brzuchem :evillaug::evillaug::evillaug:[/quote] Boć mi się mózg obniżył do poziomu pępka... :evil_lol: Goniuś, co u Pixelka? Jak minęła nocka?
GoniaP Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='majqa']To już drżę, co by pomyślał Mr Platon. :razz:[/quote] Że myślisz brzuchem :evillaug::evillaug::evillaug:
agaga21 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [url=http://nasza-klasa.pl/profile/19398638/gallery]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] zrobiłam wczoraj wieczorem konto dla bulków i rozsyłam zaproszenia na chybił-trafił, odzew jest spory, moze akurat trafi na tą jedną-jedyną osobę.
Recommended Posts