Inez de Villaro Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No to są naprawdę pierwsze tutaj dobre wieści!!!!:) Gratuluję Wam ciotki!
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]ufff, chcę już zobaczyć minę tej małpy jak zacznie chodzić [/COLOR]:diabloti:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='osho'][COLOR=darkslategray]ufff, chcę już zobaczyć minę tej małpy jak zacznie chodzić [/COLOR]:diabloti:[/quote] Nie no, musiałam na chwilkę tu wrócić. [SIZE=3][COLOR=red][B]To...Gonia ma jeszcze sparaliżowaną małpę??? :-o :-o :-o[/B][/COLOR][/SIZE]
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]aaa, poddaje się bez walki...[/COLOR]
MonikaP Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='majqa']Nie no, musiałam na chwilkę tu wrócić. [SIZE=3][COLOR=red][B]To...Gonia ma jeszcze sparaliżowaną małpę??? :-o :-o :-o[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Ja bym dodała pytanie, czy małpa to Pixie, która zacznie chodzić czy małpa to Gonia,która będzie miała minę, ew. na odwrót, czy też jest tam jeszcze zupełnie inna małpa ??? :cool3:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Temat wywołał Osho więc na pewno wie najlepiej. Hm...Moniko...Sądzę, ba...pewna wręcz jestem, że o Pixie tak by się nie wyraził :shake: w obawie publicznego linczu. Pozostają więc tylko pozostałe dwie opcje (osobno lub jednocześnie). :diabloti: :grin: :grin: :grin:
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Oooo leżę ze śmiechu, Gonia wpadnie i pokaże kto tu jest małpą. O rany ale będzie jazda :roflt::roflt::roflt:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ...bo to wszystko przez Osho...:oops: :oops: :oops: ;)
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]no tak, powinienem był się domyślić, że to będzie woda na młyn :diabloti: [/COLOR]
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ...a gdzież tam...ino żarna poszły w ruch! :evil_lol:
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]no tak, powinienem był się domyślić, że to będzie woda na młyn :diabloti:[/COLOR][/quote] Załatwiaj sprawy, pisz testament, masz chwile czasu zanim Gonia sie pojawi i rozpocznie sabat. :megagrin::megagrin::megagrin:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dzięki, że rzuciłaś hasło! Idę przepucować miotłę, bo mnie zostawicie w tyle! :diabloti:
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]o ja, a koszulki dla pixie nadal nie wysłane[/COLOR] :razz: [COLOR=DarkSlateGray]gdyby nie te żarna to ten wątek nie byłby tym czym jest[/COLOR]
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Gonia, Goniaaa, a Osho nas szantażuje koszulkami!!! :-x :wink: Zupełnie nie wiem, cemuuu...:niewiem: Czas się poobrażać...:obrazic:
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 szantażuje ? osho się kaja, że tego jeszcze nie zrobił choć powinien już dawno a tu śmierć zagląda w oczy i taaaaki obsuw:grab:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No chiiiba, że tak...Sądzę, że albo zostanie Ci darowane albo stos zapłonie dopiero po wysyłce koszulek! ;) :loveu:
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='majqa']No chiiiba, że tak...Sądzę, że albo zostanie Ci darowane albo stos zapłonie dopiero po wysyłce koszulek! ;) :loveu:[/quote] Eee tam, na stos z nim, na stos :evil_lol:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Isadora7']Eee tam, na stos z nim, na stos :evil_lol:[/quote] A jeśli tylko mu się wypsnęło??? :roll: Chciałabyś tak od razu zjarać biednego człowieka za jedną małpę (no może dwie, biorąc pod uwagę moje podliczenie)? A pamiętasz z tiwi "małpę w czerwonym"??? I co? Winowajca nawet wstydem nie zapłonął! :evil_lol:
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]aaaaa, nie no małpy w czerwonym to się tu nie spodziewałem buhaha[/COLOR]
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='majqa']A jeśli tylko mu się wypsnęło??? :roll: Chciałabyś tak od razu zjarać biednego człowieka za jedną małpę (no może dwie, biorąc pod uwagę moje podliczenie)? A pamiętasz z tiwi "małpę w czerwonym"??? I co? Winowajca nawet wstydem nie zapłonął! :evil_lol:[/quote] A tam nie ma tłumaczenia, a wypsnąć to się może Pixie, aby Gonia mogła z rozczuleniem o tym pisać.
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [COLOR=DarkSlateGray][COLOR=DarkGreen][B]isadoor[/B][/COLOR], no nie bądź taka okrutna, obiecuję, przerobię moją krowę na jamnika![/COLOR]
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray][COLOR=DarkGreen][B]isadoor[/B][/COLOR], no nie bądź taka okrutna, obiecuję, przerobię moją krowę na jamnika![/COLOR][/quote] O proszę i fałszywki robi :grins::grins::grins:
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]suma summarum co byś nie powiedział, obróci się przeciwko tobie :diabloti: ale wiesz że niektóre podróby są lepszej jakości od oryginału ?[/COLOR] :eviltong:
Recommended Posts