Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Z aukcji Allegro był tylko ten jeden telefon, który tu zacytowałam...
[B]Isadorko[/B] myślę, że trzeba wymienić zdjęcia na "mniej chore" i "cierpiące". Te są w linkach do poprzednich aukcji. Wydaje mi się, że trzeba teraz dać uśmiechnięte, i te z Fufikiem i z ludźmi...
Jak uważacie?

Posted

[quote name='GoniaP']Z aukcji Allegro był tylko ten jeden telefon, który tu zacytowałam...
[B]Isadorko[/B] myślę, że trzeba wymienić zdjęcia na "mniej chore" i "cierpiące". Te są w linkach do poprzednich aukcji. Wydaje mi się, że trzeba teraz dać uśmiechnięte, i te z Fufikiem i z ludźmi...
Jak uważacie?[/quote]

Pisałam kilka postów wczecześniej, że wstawię filmiki i jasne ze wymienię fotencje. I puszcze na 7 dni tylko ale wyróżnioną i podświetloną.

Posted

witajcie!!! dzisiaj byłam pierwszy raz w schronisku dla zwierząt we Wrocławiu.
Są dwa amstaffy ktore trzeba przed zimą stamtąd zabrać i nie wiem gdzie to i komu zgłosić?? prosze o odpowiedź pozdrawiam:placz:.

Posted

[quote name='stalówa']witajcie!!! dzisiaj byłam pierwszy raz w schronisku dla zwierząt we Wrocławiu.
Są dwa amstaffy ktore trzeba przed zimą stamtąd zabrać i nie wiem gdzie to i komu zgłosić?? prosze o odpowiedź pozdrawiam:placz:.[/quote] Myślę, że najlepiej zgłosić to na tym wątku:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bulowate-do-adopcji-jeden-watek-dla-wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8-a-22803/index425.html#post11125896[/url]

Posted

[quote name='stalówa']witajcie!!! dzisiaj byłam pierwszy raz w schronisku dla zwierząt we Wrocławiu.
Są dwa amstaffy ktore trzeba przed zimą stamtąd zabrać i nie wiem gdzie to i komu zgłosić?? prosze o odpowiedź pozdrawiam:placz:.[/quote]
od paru dni jestem na dogo...powiedzcie mi jak wy to robicie że się nie załamujecie?ja chyba wpadnę w jakąś depreche!:placz::-(:placz::-(z każdej strony atakuje krzywda najkochańszych istotek!!!

Posted

Dziś tylko 2 zdjęcia z wczoraj:
[url=http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Pixie261008#]Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 26.10.08[/url]
Kto będzie tak kochany i wstawi???
(zmienili imageschacka, i nie umiem już wstawiać zdjęć :oops: )

Posted

[quote name='Isadora7']Pisałam kilka postów wczecześniej, że wstawię filmiki i jasne ze wymienię fotencje. I puszcze na 7 dni tylko ale wyróżnioną i podświetloną.[/quote] Isadorko, a Ty masz wgląd w moją galerię?
No i nadal nie otrzymałam od Ciebie rachunku za aukcje :roll:

Posted

[quote name='GoniaP'](...) (zmienili imageschacka, i nie umiem już wstawiać zdjęć :oops: )[/quote]
Na samym dole strony masz takie cóóóś - show advanced linking. Kliknij w plusa przy tej komendzie, rozwiń opcję i wtedy pojawi się właściwy link (będzie u samego dołu strony).

Posted

[quote name='majqa']Na samym dole strony masz takie cóóóś - show advanced linking. Kliknij w plusa przy tej komendzie, rozwiń opcję i wtedy pojawi się właściwy link (będzie u samego dołu strony).[/quote] Dziękuję Majguś, w wolnej chwili poćwiczę ;)

Posted

sledze losy [B]Pixi[/B] od poczatku odkad to trafila z interwencji, nic nie pisalam bo tez nie wiele moglam napisac, mam teraz jednak pytanie poniewaz staram sie sledzic watek na biezaco ale moglo mi cos umknac czy sunia ma inne oglszenia niz allegro ??? czy jesli bedzie jej sie robic dodatkowe ogloszenia mozna wykorzystac tekst i zdjecia z allegro ???

pytam poniewaz jest kilka dziewczyn na fo ktore robia ogloszenia i warto poprosic je o pomoc, im wiecej ogloszen tym wieksze szanse na dom i na adopcje ;)

Posted

[quote name='Tengusia']sledze losy [B]Pixi[/B] od poczatku odkad to trafila z interwencji, nic nie pisalam bo tez nie wiele moglam napisac, mam teraz jednak pytanie poniewaz staram sie sledzic watek na biezaco ale moglo mi cos umknac czy sunia ma inne oglszenia niz allegro ??? czy jesli bedzie jej sie robic dodatkowe ogloszenia mozna wykorzystac tekst i zdjecia z allegro ???

pytam poniewaz jest kilka dziewczyn na fo ktore robia ogloszenia i warto poprosic je o pomoc, im wiecej ogloszen tym wieksze szanse na dom i na adopcje ;)[/quote] Tengusiu, Majga i, zdaje się Dudziaczek też, zrobiły ogłoszenia, ale gdzie? To chyba najlepiej, gdyby same napisały...

Posted

[quote name='GoniaP']Tengusiu, Majga i, zdaje się Dudziaczek też, zrobiły ogłoszenia, ale gdzie? To chyba najlepiej, gdyby same napisały...[/quote]

no to poczekam az one napisza i bedziemy dzialac dalej :loveu: najlepiej informacje o ogloszeniach dodac do pierwszego postu wtedy bedzie wiadomo gdzie jeszcze mozna slicznosc oglaszac ;)

Posted

Agnethko, bardzo dziękuję za wstawienie zdjęć :loveu:
Jak widzicie, Pixie już uznała koty za nietykalnych domowników :loveu:
W domu Halinki są dwa: czarny, starszy i dystyngowany, i ten biało-czarny, młody trzpiot.
Na czarnego Pixie wcale nie reaguje, i są chwile, gdy kot podchodzi i się nawzajem obwąchują. Żywszą uwagę zwraca na "krówkę", ale w zasadzie, to już się nie boimy, że mogłaby mu cokolwiek zrobić. Koty przechodzą w odległości 20-30cm przed jej pysiem, i nic... czasem nawet nie spojrzy.
Kolejną dobrą cechą Pixie jest to, że nie broni jedzenia. Halinka i ja grzebiemy jej w misce, czasami ona je, a ja wybieram kawałeczki kurczaczka dla Fufika, który stoi tuż przy misce i się ślini... Podobnie z kośćmi, kradną je sobie nawzajem, mimo, że każdy ma swoją, taką samą. No ale zawsze ta bardziej onuplana i nadgryziona przez Pixie jest lepsza dla Fufika, i odwrotnie ;)

Kiedyś przeczytam ten wątek od początku... Ewaluowałam niesamowicie ze swoim nastawieniem do bulli. Nigdy bym nawet nie podejrzewała się o totalny brak strachu wobec taaaaakich szczęk :evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Str 248 - wykaz stron, na których ja robiłam ogłoszenia.[/quote]

GoniaP czy mozesz w pierwszym poscie dac dodatkowe info gdzie Pixi ma ogloszenia a ja jutro poprosze kilka osob i troszke jeszcze rozglosnimy dziewczynke ;)

Posted

Nie wiem, czy DuDziaczek dała radę, czy tylko są moje strony (może przeoczyłam jakiś wpis DuDziaczka). Dodatkowo jest, to wiadomo, allegro Isadorki.

Posted

[quote name='Tengusia']GoniaP czy mozesz w pierwszym poscie dac dodatkowe info gdzie Pixi ma ogloszenia a ja jutro poprosze kilka osob i troszke jeszcze rozglosnimy dziewczynke ;)[/quote] Już się robi ;)

Posted

[IMG]http://img73.imageshack.us/img73/3029/14tq8.jpg[/IMG]

[IMG]http://images39.fotosik.pl/24/76aaa3a15ac41b43.jpg[/IMG]

Zobaczcie tylko, jak Ona się przez ten czas zmieniła...

Posted

[quote name='agnethka']

[IMG]http://img377.imageshack.us/img377/3264/cimg0959ha5.jpg[/IMG]

;)[/quote]

[COLOR=DarkSlateGray]no proszę do czego można dojść wytrwałością :diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]no proszę do czego można dojść wytrwałością :diabloti:[/COLOR][/quote] Osho, dziękuję!!! Wreszcie ktoś zauważył :multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...