Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Babunia jest cudna, równiez miałam okazję zostać nią namaszczona... dosłownie... Głaszcze babunie głaszcze... przestałam i coś mi sie oparło łapkami o nogę... więc głaszcze, głaszcze przestałam... coś mnie podrapało łapą... jak to tak... głaszcze głaszcze... przestałam... a tu mały łebek wielkości ja wiem... małego jabłka się do mnie zbliża i moczy..., patrzę ci ja patrzę a Babuni przez to, że zębów nie ma język wylata :eviltong:

Prześmieszna jest... jak karusiap pisze, to taki rozweselacz :lol:

Posted

Jagienka napisał(a):
Babunia jest cudna, równiez miałam okazję zostać nią namaszczona... dosłownie... Głaszcze babunie głaszcze... przestałam i coś mi sie oparło łapkami o nogę... więc głaszcze, głaszcze przestałam... coś mnie podrapało łapą... jak to tak... głaszcze głaszcze... przestałam... a tu mały łebek wielkości ja wiem... małego jabłka się do mnie zbliża i moczy..., patrzę ci ja patrzę a Babuni przez to, że zębów nie ma język wylata :eviltong:

Prześmieszna jest... jak karusiap pisze, to taki rozweselacz :lol:

:evil_lol::evil_lol: dobra mała - ma wymagania, tzn jeszcze zamierza pożyć

Posted

będziesz miała super psa. Naprawdę ! Buba dzisiaj chciała by wszyscy w schronisku tylko na nią patrzyli, tylko ją głaskali. Dawała brzuszek do głaskania.

Posted

kometa napisał(a):
DECYDUJĘ SIĘ ZATEM NA BUNIĘ-wezmę ją na dt (pewnie dożywotnie;)), teraz szukamy tylko transportu KRAKÓW-WARSZAWA!

:lying::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Bunia jest przefajna, wdzięczy się, żeby zwrócic na siebie uwage, kokietuje :evil_lol:

Posted

ogloszenie dalam na transportowym ale poki co cisza, jednak jedna osoba wiezie 7 jamniora z wawy do krakowa i tego samego dnia wraxca, to gdyby ktos pomogl to zorgaznizowac to moze by sie udalo....;)