Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja się może teraz przyznam, tak cichutko - miałam słabość to do robienia Bubie na głowie irokeza :oops::oops::oops::oops: wyglądała komicznie

jeszcze jedno pytanie - czy ona Wam koncertuje jak coś chce ?
Bo u nas strasznie w schronie 'śpiewała' :cool3:

Posted

no ładnie-to dopiero teraz ja sie takich rzeczy dowiaduje:mad::evil_lol:
spiewa to malo powiedziane-drze sie w niebogłosy:evil_lol:w dwoch sytuacjach-gdy sie cieszy jak przyjde do domu i bedziemy szły na spacerek oraz kiedy chce sobie cos pozwiedzac;)

NIKT NIE MA NA ZBYCIU RIMADYLU??

Bo poki co karma plus arthroflex to prawie 200zl...:oops:

Posted

najbardziej kocham jak je mi z reki bezzebnym psysiem:)
i jak daje brzusia do głaskania i calowania na fotelu rozkosznie sie przy tym usmiechajac:)

jak bede miala pieniazki to musze kupic skarbkowi kubraczek, zwlaszcza ze za 2 tyg mamy pojechac nad morze....

Posted

kometa napisał(a):
najbardziej kocham jak je mi z reki bezzebnym psysiem:)

to już nie ma tego jednego zęba ?
2 tygodnie temu miała 2 zęby a wczoraj widziałam aż 1 :evil_lol:

Posted

Ank@2 napisał(a):
ona pożyje jeszcze długo :lol:

Obietnica czy groźba? :evil_lol: Oj ona to wygląda na taką psią Feldmankę - jeszcze jej druga dwudziestka stuknie i będzie psim fenomenem :-)

Posted

jak ona sie niesamowicie cieszy!:)
codziennie ja płacze z radości i śmiechu patrząc na nią:)
tak się cieszę ze wyniki badania ma dobre:)
martwię się tymi guzkami:(
niedługo będą nowe fotki.
w prac tez ją wszyscy lubią:loveu:

Posted

nie doczekałam się na wsparcie- i sama kupiłam dziś Rimadyl kosztem dwóch dni jedzenia...mojego oczywiście:roll:

Dzis dotarła zamówiona karma Mini Mature, która pięknie babuleńka wcina:)

Miała też robione dziś RTG klatki piersiowej i EKG-mozna powiedziec ze ok:) no i nie ma widocznych przerzutów do płuc:loveu:

Posted

takiemu maleństwu mozna gotować, zwł. jesli nerki i wątroba zdrowe i nie potrzebuje specjalnej diety. jest to o wiele, wiele tańsze (u mojej 9 kg zosi wychodzi jakies 10 zł na tydzień), nie mówiąc, że smaczniejsze...
ja mam teraz takiego głodomora na dt, że chyba niedługo przejdę na suche ziemniaki, ech... zwłaszcza, ze moja własna sunia niejadek z zazdrości też zaczęła wcinać, aż miski latają po kuchni...:shake:

Posted

kometa napisał(a):
Babulka juz po sterylizacji;)

kometa, Ty to szalona jesteś... :evil_lol: no ale tak... typowe dogomaniackie... wyniki ok, to pod nóż :diabloti:

sleepingbyday napisał(a):
czekajcie, bo się zgubiłam, dlaczego babcia była sterylizowana? ona jeszcze miesiączkuje?

gdzieś słyszałam, że suki nie maja menopauzy :eviltong:

Posted

ale za to mają zmęczenie organizmu. babunia jest malutka, starutka...
stara i smiertelnie chora suka mojje siostry, wyzlica węgierska: miała już zanik mięśni, nie było je gdzie zastrzyków dawać, mdlała, nie chodziła, miała brzuch wypełniony płynem (jak balon), wyglądała jak szkielet i szykowano sie do eutanazji.. a i jeszcze ma niegojace sie ranki.jednak odżyła i choc mdleje przy większym wysiłku i dużo śpi, to jednak wciąż chce sie bawić i szaleć. znajomi weci sugerowali opis przypadku w periodykach, bo ona zasadniczo nie powinna juz żyć. jakies pół roku po tym umieraniu piesa zaczęła krwawić, moja siostra w panice do weta, wet obejrzał i mówi: nie wiem, jak to pani powiedzieć, ale betty ma cieczkę. pod koniec sierpnia znów dotsała cieczki, ale takiej, że szok. lało sie z niej jak z kranu. siostra kupiła w sklepie majtki dla suk, czarne, skórzane, wyglądaja jak z seksshopu :evil_lol:.

dostaniemy zdjęcia babci???

Posted

wysterylizowalam poki jest w dobrym stanie.
marwtia mnie jej guzki-ale mastektomia moze ewent za 2 miesiace..
operacja byla pod narkoza wzioewna-seworan, wiec najbezpieczniejsza z mozliwych;)
babunia ma sie swietnie, lata w kubraczku;)
w zwiazku z pogoda kupilam jej tez plaszyczyk:cool3:
no i licytuje ubranka na allegro;)
zdjecia lada dzien.
w pt jedziemy nad morze by babulek zobaczyl mewy:loveu: