kometa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 7 wrzesnie Hovomaniaczka moze ją do mnie przywiezc!!:loveu: czy ktoś w krakowie pomoże to zorganizowac?? Quote
Jagienka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 kometa napisał(a):7 wrzesnie Hovomaniaczka moze ją do mnie przywiezc!!:loveu: czy ktoś w krakowie pomoże to zorganizowac?? 7 września to niedziela, na bank będzie ekipa wolontariuszy chętnych do pomocy... tym bardziej, jeżeli chodzi o babunie, która wszytskim w serca wlazła... Quote
mysza 1 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 W najbliższą sródę jadę z Warszawy do Krakowa i wracam. MOgę przywieźc sunię, tylko wielka prośba, żeby ktoś z Krakowa ją wyciągnął ze schronu i umówił się ze mną w jakims miejscu, nie mogę krązyć po mieśćie, którego nie znam, bo nie mam niestety czasu, muszę szybko do domu wracać. W warszawie też jakbys mogła Kometa ją gdzieś z trasy z Janek odebrać- jadę do Anina potem . Jesli ok, dajcie znak na pw. Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 mysza 1 napisał(a):W najbliższą sródę jadę z Warszawy do Krakowa i wracam. MOgę przywieźc sunię, tylko wielka prośba, żeby ktoś z Krakowa ją wyciągnął ze schronu i umówił się ze mną w jakims miejscu, nie mogę krązyć po mieśćie, którego nie znam, bo nie mam niestety czasu, muszę szybko do domu wracać. W warszawie też jakbys mogła Kometa ją gdzieś z trasy z Janek odebrać- jadę do Anina potem . Jesli ok, dajcie znak na pw. popytam ale w tygodniu to wszyscy pracujemy i dojazd do schronu jest nie mozliwy w ciagu dnia. Quote
Jagienka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 mysza 1 napisał(a):W najbliższą sródę jadę z Warszawy do Krakowa i wracam. MOgę przywieźc sunię, tylko wielka prośba, żeby ktoś z Krakowa ją wyciągnął ze schronu i umówił się ze mną w jakims miejscu, nie mogę krązyć po mieśćie, którego nie znam, bo nie mam niestety czasu, muszę szybko do domu wracać. W warszawie też jakbys mogła Kometa ją gdzieś z trasy z Janek odebrać- jadę do Anina potem . Jesli ok, dajcie znak na pw. mysza w jakich godzinach? I jaką trasą jedziesz? My z karusiap możemy ją wyciągnąć i gdzieś dotransportować... O ile oczywiście komecie będzie ten termin również pasował :) Quote
Jagienka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 kometa napisał(a):mnie kazdy termin pasuje:lol: No to cudnie :loveu: Już wysłałam myszy pw, zobaczymy jak się to uda zorganizować :) Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Jagienka napisał(a):7 września to niedziela, na bank będzie ekipa wolontariuszy chętnych do pomocy... tym bardziej, jeżeli chodzi o babunie, która wszytskim w serca wlazła... amen... ona w ogóle dziwnie wygląda (pyszczek ma bardzo charakterystyczny), jak zwierzątko z innej planety, taki wenusjański piesek :cool3:. cos czułam, że z krakgrodem nie będzie problemu. i blisko, i trasa uczęszczana... no, to w środę wieczorem kometa melduj pierwsze fotki :p Quote
Jagienka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 kometa napisał(a):to wypali sroda czy 7 wrzesien?;) to zależy czy wypali dom z Krakowa, do którego mysza ma psiaka transportować... wieczorem się dowiemy :) wystarczy? Quote
mysza 1 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Niestety dom nie wypalił, przepraszam za zamieszanie ale nie jadę:shake: Quote
Jagienka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 kometa napisał(a):to wypali sroda czy 7 wrzesien?;) czyli 7 wrzesień :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 phiii tam, tylko do niedzieli... Quote
Jagienka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 kometa napisał(a):juz nie moge sie doczekac:) Tutaj taki dom czeka, a Buba niczego nie podejrzewa :evil_lol: Quote
kometa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :loveu:usciskajcie malusia ode mni:) juz nawet wszyscy w pracy wiedzą ze do mnie taki skarb przyjezdza:loveu: Quote
Jagienka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Hovomaniaczka ja doczytałam, że ona pociagiem jedzie i nie wiem na ile zna Kraków, gdzie trzbaby się z nią umawiać? Pewnie najlepiej na dworcu. Podobna propozycja jest tutaj od asiamm jakby co: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10821280&postcount=115 Tylko trzeba to jakoś dograć i ustalić... gdzie trzeba psa dostarczyć, Pani Beatko, bo będzie trzeba ją wyadoptować a umowę potem kometa podpisaną pocztą odeśle i się zaniesie do schroniska... Tylko godziny są potrzebne chociaż tak mniej więcej, bo u Nas wydają psy od 10 do 17... Jakoś to nie ma rąk i nóg... Ania Ty jesteś w schronie w niedziele? Bo się "wolontariuszki od Buby" zamknęły w sobie ;) i nie wiem czy się piszą na akcję niedzielną czy nie? Quote
kometa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dzieki:) to daj znac czy ktos bedzie mógł dotransportowac sunię na dworzec... Quote
hovomaniaczka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Wyjezdzam z Krakowa o 15.55 i jestem w Warszawie (dworzec centralny) o 18.20. Miejsce spotkania okolo dworca - np. wejscie do Galerii Krakowskiej. Przez kilka dni nie bede miala dostepu do internetu - dlatege - jezeli sprawa z przywiezieniem suni jest nadal aktualna to prosze o kontak telefoniczny (501-706-400). Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hovomaniaczka napisał(a):Wyjezdzam z Krakowa o 15.55 i jestem w Warszawie (dworzec centralny) o 18.20. Miejsce spotkania okolo dworca - np. wejscie do Galerii Krakowskiej. Przez kilka dni nie bede miala dostepu do internetu - dlatege - jezeli sprawa z przywiezieniem suni jest nadal aktualna to prosze o kontak telefoniczny (501-706-400). Ja moge sunie ddostarczyc ale kolo 12 bo na 14 musze byc na balicach.Umowe adopcyjna musiala bym podpisac z toba ,bo ty potem bierzesz na siebie odpowiedzilnoc wiec musiala bys miec przy sobie dowod .Dostarczyla bym tez pusta umowe adopcyjna ktora podpiszesz z kometa i odeslecie do nas do schroniska.Acha i musi ktos zemna jechac bo tam jest ciezko z zaprakowaniem auta wiec trudno pilnowac psa I SIE ROZGLADAC. Quote
kometa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 bede dzwonic:) jak najbardziej AKTUALNE!:loveu: Quote
Jagienka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Ja moge sunie ddostarczyc ale kolo 12 bo na 14 musze byc na balicach.Umowe adopcyjna musiala bym podpisac z toba ,bo ty potem bierzesz na siebie odpowiedzilnoc wiec musiala bys miec przy sobie dowod .Dostarczyla bym tez pusta umowe adopcyjna ktora podpiszesz z kometa i odeslecie do nas do schroniska.Acha i musi ktos zemna jechac bo tam jest ciezko z zaprakowaniem auta wiec trudno pilnowac psa I SIE ROZGLADAC. Pani Beatko, czy Pani się skontaktuje z hovomaniaczką telefonicznie? Bo jak jej nie będzie na dogo, to może tej informacji nie zobaczyć... żeby nie przepadł domek dla Buby, po co ma czekać? Quote
hovomaniaczka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Pisze kolzanka w imieniu hovomaniaczki. Moge sie spotkac z Panią około godziny 11.10-11.15 przed galerią krakowska i wezme ze soba legitymację i bardzo prosze jeszcze o kontakt na podany mój numer. Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jagienka napisał(a):Pani Beatko, czy Pani się skontaktuje z hovomaniaczką telefonicznie? Bo jak jej nie będzie na dogo, to może tej informacji nie zobaczyć... żeby nie przepadł domek dla Buby, po co ma czekać? ja sie skontaktowalam ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie poniewaz hovomaniaczka jest osoba niepełnoletnia ,a ja nie moge podpisac umowy z taka osoba. Biorac psa ze schroniska ja za niego odpowiadam i moge podpisac umowe tylko z osoba pełnoletnia .Jezeli hovomaniaczka przyjedzie z mama to wtedy umowe podpiszemy i wszystko bedzie okej ,jezeli jednak bedzie sama ja nie moge przekaz psa.:shake: Quote
Recommended Posts