Tora Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 regularnie nic - kiedys kupowalam regularnie mojgo psa, teraz mam tego sterte w szafce. poza tym kilka numerow przyjaciela psa i aż jeden psa :lol: Quote
peter7 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Ja regularnie czytam Mojego Psa i Psa. Od czasu do czsu Przyjaciela Psa Quote
Dominika1987 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Ja czytałam przez kilka lat "Przyjaciela Psa" Niestety finanse mnie zmusiły do zaprzestania kupowania tego czasopisma, ale mam nadzieję, żę kiedyś jeszcze to wznowię. Czasami sobie kupuję "Kynologia", lub "Mój Pies" Quote
Draco Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Mkój pies jest o tyle dobry ze tani ja na taka liczbe stron. Są tam konkretne rzeczy. Przyjaciel pies jest za drogi jka na taka małą ilość cen i artykuły średnie, niektore zbyteczne. Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 regularnie czytuje 1.mojego psa mam prenumerate więc nie mam wyboru ale za cene jaka jest obecna uważam że mógłby być lepszy, jak sama nazwa wskazuje zdawałoby się że znajdziemy tam informacje o samych psach a są wmieszane o kotach(opisy ras), i innym całym zwierzyńcu jest też sporo nikomu nie potrzebnych reklam ale o jak w każdej gazecie i tego raczej nie unikniemy 2.przyjaciela psa czytam czasem jak jakiś artykuł mnie zainteresuje, jak na swoją cene 5, 50zł uważam że więcej powiinno być treści a nie na każdej stronie napotykamy jakąś reklame, co w sumie strasznie zmniejsza wartośc gazety 3 czasem pies w gazetach posuzkuje opisów ras, oraz artykułów poświęconych weterynarii Quote
klaudia.1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 1. Mój Pies 2. Przyjaciel Pies 3. Pies Quote
quo-vadis Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 obecnie, od jakiegoś czasu, nie czytam żadnego, kiedyś miałam prenumeratę "Mojego Psa". ;) Quote
Onomato-Peja Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Czytałam dość regularnie Przyjaciel Pies i Mój Pies - tylko to było u mnie dostępne. obecnie w sumie nic. Quote
Anusia&Saba Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ja już od 5 lat co miesiąc kupuję Przyjaciela Psa i Mojego Psa ;) I raz kupiłam gazetkę Dog&Sport. Quote
Recommended Posts