Erazm Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Wiem juz kto mial udostepnic srodek do..... Fakt, cuda same na tym watku wiec sie podlaczam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rybon36 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 a Cebula szczeka, lata, śmieje się, piszczy, śpiewa, plącze się w kable od kompa, liże mnie bez przerwy i od rana siedzi z resztą w socjalu. Oczywiście śpi na kanapie. Zeby tylko był już choć o cień ładniejszy a tu lipa, szybki, głosny i brzydki jak koooopa:-(. Tylko gumowy nochal zapowiada bardziej różowa przyszłość. On wydaje odgłosy bardzo podobne do onków, ziewa jeęcząc, wymusza i ciągle się szczerzy:evil_lol: Quote
teapot Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Widziałam- zakochana petarda, nie pies! ;) Co do urody... ma potencjał, co widać na fotkach. Fakt, w realu wygląda jak kupa nieszczęścia, ale jeszcze trochę i będzie się błyszczał jak Mafia :loveu: Niestety nową panią trzeba szukać na gwałt, bo psinka w Rybonie zakochana i niebawem zmiana domku będzie dla Kropka bardzo trudna... Quote
rybon36 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 i śmierdzi mu z ust......:oops::shake: Quote
teapot Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='rybon36']i śmierdzi mu z ust......:oops::shake:[/quote] Miętuska mu daj... i umyj dokładnie ząbki :evil_lol: Ps. Czyżbyś dostała buziaka? Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='teapot']Miętuska mu daj... i umyj dokładnie ząbki :evil_lol: Ps. Czyżbyś dostała buziaka?[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
rybon36 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 miętusek, to on sam jest a buziaki on serwuje co 10 sekund, jest krótkowidzem , więc musi się nadzwyczajnie przybliżyć, żeby mi posłać swoj uśmiech, stempel nosowy i chuch, nałazi na mnie bez ustanku, jest niemożliwy, kundel w ciapki, ząbki git, tylko odór kompostowy a jakże chętnie się nim dzieli:crazyeye: Quote
rybon36 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 zróbcie bazarek na właściciela bo ten gamoń myśli, że to ja a tu ,lipa nic z tego Quote
agata-air Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 a ja zrobię offa (ale małego bo w końcu i tu i tam o okrucieństwu wobec zwierząt....) Proszę o wejście na wątek i bojkot jednego z najgorszych katów zwierząt w histori Polski, Stephena który właśnie miał czeloność pojawić się na dogomani [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75654&page=41"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...=75654&page=41[/URL] (post 407) Quote
teapot Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Mhmm - bazarek w typie -"Kup kolczyki, zostań panią Kropka?" Się pomyśli...;) Quote
teapot Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Wydaje mi się, że Spot wcale a wcale Rybona opuszczać nie chce - nieustannie się chowa na samym końcu zamiast dzielnie na pierwszej szukać domu. Drań:mad: Quote
Erazm Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Taki przystojniak powinien znaleźć w miarę szybko dobry domek Quote
teapot Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Oby... On z tych, co jak pokocha nową panią, będzie w nią wpatrzony jak w obraz. Wydaje mi się, że będzie się ładnie pilnował i chodził za nią krok w krok... a do tego ten uśmiech :loveu: No tylko kobitki mu trzeba! Quote
rybon36 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 okazuje się, że ta niechęć do facetów mu przechodzi, Michała = mojego doktora już zaakceptował i już sie do niego mizdrzy, tak więc kwestia facetów też jest do opanowania. Zjadł już śniadanko, i drze paszczę a ja po tej koszmarnej burzy wczorajszej ide zrobić sobie śniadanko i wykąpać się Quote
Isadora7 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='rybon36']okazuje się, że ta niechęć do facetów mu przechodzi, Michała = mojego doktora już zaakceptował i już sie do niego mizdrzy, tak więc kwestia facetów też jest do opanowania. Zjadł już śniadanko, i drze paszczę a ja po tej koszmarnej burzy wczorajszej ide zrobić sobie śniadanko i wykąpać się[/quote] No to jak już pokocha jamniki to będzie kropek na medal. Ciotka a ten cukiereczek w avatarku to... ? Quote
Wet-siostra Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Przeczytałam ten wątek od pierwszego postu i...zakochałam się!!!:loveu: W Cioteczce -Weterynarz :loveu: i w tym pięknym Dalmatyńczyku!!!:loveu: Co prawda nijak nie moge pomóc,mam już w domu full,poza tym mieszkam na Samym Końcu Świata...:roll: Ale-ten wątek to balsam na umęczoną jadem inych wątków duszę!!!:loveu: Aż się nie chce wierzyć,że to ta sama Dogomania...:loveu: Proooszę,pozwólcie mi tu zostać...:oops: Cioteczko-szkoda,że mieszkasz tak daleko,jestem wet-siostrą i zaszczytem dla mnie byłoby pomóc Ci w lecznicy...oczywiście jako wolontariusz...:loveu: Kocham zwierzaki nad życie,mam 3 swoje psy i 1 na dt , mam też ok.50 gołębi...I prawie 10 lat pracy jako asystent weterynarza za sobą...Może bym Ci się przydała...;) Taką Niesamowitą,Ciepłą,Wspaniałą Osobę jak Ty rzeczywiście przydałoby się sklonować!!! Rzadko zdarza się Weterynarz z prawdziwego zdarzenia,z powołania...Ty jesteś drugim,którego spotkałam... :loveu: Quote
Erazm Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jakie ma ogłoszenia? Wrzuć wszystko na pierwszy post, jak również dołóż opis jego charakteru i jego aktualnego stanu zdrowia. Czy jest na dalmatańczykach? Quote
Ziutka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Wet-siostra'] Proooszę,pozwólcie mi tu zostać...:oops: [/quote] Nadziejko moja kochana...o co Ty sie pytasz :mad: cieszę się, że tutaj zajrzałaś do "naszego" Spocika i Rybonowej :loveu: Quote
teapot Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Erazm']Jakie ma ogłoszenia? Wrzuć wszystko na pierwszy post, jak również dołóż opis jego charakteru i jego aktualnego stanu zdrowia. Czy jest na dalmatańczykach?[/quote] Co do charakteru... to prócz tego, że sowizdrzał i petarda to zgłupłam- jak on reaguje na koty? Bo choć kotów i kotecków u Rybona pod dostatkiem to akcji Kropek-kotowaty nie widziałam... Quote
rybon36 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 powiem tak. nie wiem czy ma jakieś ogłoszenia bom niepiśmienna jeśli chodzi o kompy. Teapot może potwierdzić, co do mojego zaangażowania i miłości do zwierząt to zgoda, kocham je i mam powołanie ale umiem też dać dojść do głosu rozsądkowi. co dopozostania na naszym blsamicznym wątku, to zapraszam tratwa jest wprawdzie majeńka ale się pomieścimy, ja też kurczowo się trzymam naszego dobrego nastoju, bo w innych miejscach zostałam porażona, przerażona, zasmucona i zniechęcona. Bywaj zatem rozbitku na tratwie dobrego nastroju!!!!! Co do bycia miłą i ciepłą osobą to stanowczo protestuję. Nie przepadam za ludźmi i dlatego zdecydowanie nie jestem osobą sympatyczną, staram się, szczególnie w stosunku do ludzi, których szanuję ale generalnie jestem zasadnicza, oschła i baaaardzo mało wylewna jak też wymagająca dużo od siebie i od innych. Mam niestety w sobię pewną dawkę dziecięcej naiwności, która bardzo mi w życiu przeszkadza, bo zawsze dzięki temu w najbardziej nieoczekiwanym momencie dostaję w d....... co nie przeszkadza mi starać się pomagać zwierzętom ile się da ale nie fanatycznie moherowoberetowo ityle. ZAPRASZAM WSZYSTKICH TU ZATEM,KTÓRZY PRZY OKAZJI POMOCY I TAK JUŻ BEZPIECZNEMU SPOTOWI CHCĄ SIĘ CZASEM ROZERWAĆ. Spot i kot ma się nieźle, nasz probież antykotowości Babeczka nie ucieka od niego znaczy się nie boi znaczy nie usiłował jej napadać znaczy jest ok. Spot od dwóch dni zamieszkuje już socjal razem z Kraksą i kotami więc są szanse.Co do stanu zdrowia, to ogólnie brzydki jest nadal, łysy zupełnie tak samo, kolejny zastrzyk we środę, antybiotyki bierze i łojotok ma mierny, zyskał na ruchliwości i szczerzeniu się, szczeka też i gada coś tam pod nosem sobie, widzę go codziennie, więc nie zauwa.żam tycia ale mniemam że ono występuje, bo jada kilka razy dziennie:p Quote
teapot Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jada??? On wciąga jak odkurzacz i dźwięczy przy tym niemożebnie! Mlaszcze, ciamka, prycha, chrumka i już nie ma...:loveu: Nie jestem pewna czy tyje, chyba wszystką energię musi zużywać na napęd śmigła ogonem zwanego. Cud, że jeszcze nie odleciał! Quote
rybon36 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 taaa,jest doprawdy niezwykle hałaśliwy Wet Siostro, szkoda, że nie jesteś bliżej, bo to dla mnie by był zaszczyt żeby pracować z kimś, kto mnie zrozumie i na pierwszym spotkaniu w sprawie pracy a włąściwie np stażu nie zapyta mnie ile będzie miał już od ręki urlopu, ile kasy dostanie za swoją pracę , czy na stażu od razu może dostawać coś ekstra, bo szczerze mówiąc, to raczej na to liczy , nie tylko na gołe 600 zł z urzędu i że oczywiście wszystkie święta i dni wolne ma mieć wolne od pracy :shake: aaa i 26 dni roboczych urlopu bo jednemu mojemu doktorkowi to nawet połowa szkoły średniej wlicza się do stażu pracy. Tylko . Nikt nie zapyta czy ja coś umiem i czego będzie się mógł ode mnie nauczyć.:oops: Quote
teapot Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A to "wredne-RUDE-złośliwe", jest całkiem niezłe jako nauczyciel - ja już wiem, że4 kurczaki przelicza się na gołębie i że stadko w liczbie sztuk 15 przy upale 3 litry wody na bank wciągnie! Do tego asystowałam przy pobieraniu "kfi", macaniu 2kotów- co to ledwie żywe, a jednak wciąż żywe iii.... fajnie było! Mogłabym się w taką asystentkę pobawić troszkę...:roll: Quote
Erazm Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Rybon doklej to do pierwszego postu, np. z adnotacją - dzisiaj Spot i kot ma się nieźle, nasz probież antykotowości Babeczka nie ucieka od niego znaczy się nie boi znaczy nie usiłował jej napadać znaczy jest ok. Spot od dwóch dni zamieszkuje już socjal razem z Kraksą i kotami więc są szanse.Co do stanu zdrowia, to ogólnie brzydki jest nadal, łysy zupełnie tak samo, kolejny zastrzyk we środę, antybiotyki bierze i łojotok ma mierny, zyskał na ruchliwości i szczerzeniu się, szczeka też i gada coś tam pod nosem sobie, widzę go codziennie, więc nie zauwa.żam tycia ale mniemam że ono występuje, bo jada kilka razy dziennie:p Najświeższe info w pierwszym poście są niezwykle ważne. Ludki nie czytają naogół całych wątków. Kiedy uznasz, że kropkowate nadaje sie do adopcji zrobimy mu all i ...szybko do domku:cool3: Quote
Recommended Posts