Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas tez klapa, wszystkie domki sprawdzone, żaden się nie nadaje, a ten co się nadawał, to Pani złamała nogę w dwóch miejscach i niestety odpadła w przedbiegach, zaczynamy się ogłaszać od nowa :(((((

Posted

Ups, aż trudno uwierzyć, ze takie cudne psiaki mają problemy z adopcją... A Ty Spocik się zachowuj:eviltong:, nie pokazuj, że ty dalmat jesteś:evil_lol:. Ludziska naoglądali się filmu i nie oczekują tego od Ciebie, masz byc taki jak u Disneya

Posted

Robimy składkę na pstę do butów kiwi koloru brążowego. :cool1: Będziemy dalmaty farbować na labki czkoladowe ale po trzejściach i dłatego wychudzone :cool3: Może szybciej domy zjajdą. Zastój na całej lini :-(

Posted

Spot znalazł dom!
Dzięki artykułowi w lokalnej gazecie, rrozdzwoniły się telefony. Z przychylnością szefowej zaakceptowaliśmy wstępnie jedną rodzinę, która w czwartek odwiedziła Spota. W sobotę 18 października przekazaliśmy go tym Państwu do adopcji.
Z SMS-ów wynika, że jest OK.
Mam wielka nadzieję, że Spot znalazł swój nowy, dobry dom :)

Posted

domek sprawdziłyśmy obie z Alą, mieszkają niedaleko mińska, maja synka w wieku Spota :), facet teraz sypia na kanapie :). Rano nawet poprosił na dwór sam. Spot, nie synek. Pani dierżąc smycz ze Spotem na końcu wyjaśniła mi, że ja sobie nie zdaję sprawy jak ona Spota już kocha. Może sobie i nie zdaję, mama nadzieje, że będą go kochać tak dalej. Wątek znalazł happy end dzięki Ali, bo to ona dobrym duszkiem jest i dała to ogłoszenie

• 4 months later...
Posted

[quote name='rybon36']On jest gruuuuuuuuby!!!!!!![/quote]

Jak chcesz zobaczyć grubego dalmata to zapraszam do mnie. Kontakt podam na pw.

A najważniejsze w tym wszystkim jest to że ON ŻYJE!!!!!! I to dzięki Rybon :multi: