bea_m Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Laster nie miał szczęścia w tym tygodniu. Domkowi sie nie dynydydy. Spocik nie bądź głupi. Bądź potulnym barankiem - maskotką . Quote
rybon36 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 u nas tez klapa, wszystkie domki sprawdzone, żaden się nie nadaje, a ten co się nadawał, to Pani złamała nogę w dwóch miejscach i niestety odpadła w przedbiegach, zaczynamy się ogłaszać od nowa :((((( Quote
Erazm Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ups, aż trudno uwierzyć, ze takie cudne psiaki mają problemy z adopcją... A Ty Spocik się zachowuj:eviltong:, nie pokazuj, że ty dalmat jesteś:evil_lol:. Ludziska naoglądali się filmu i nie oczekują tego od Ciebie, masz byc taki jak u Disneya Quote
jotpeg Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 kurcze. wchodze tu, a to cudo od Rybona nadal bez domu. Quote
bea_m Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Robimy składkę na pstę do butów kiwi koloru brążowego. :cool1: Będziemy dalmaty farbować na labki czkoladowe ale po trzejściach i dłatego wychudzone :cool3: Może szybciej domy zjajdą. Zastój na całej lini :-( Quote
bea_m Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Laster już w nowym domu (po pół roku tymczasowania). Spot na Ciebie czas już najwyższy też. Quote
dogomaniaczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Co jeszcze nie ma nowego domu dla Spota?!!!:mad: jak coś, to mogę pomóc, popytać wśród znajomych, rozwiesić plakaty... tylko ktoś musi zrobić ładne Quote
Wet-siostra Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Spociku,Ty jeszcze nie w domu?????:crazyeye: Quote
teapot Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 I co? Czy może po adopcji Kraksy (dobrze wyczytałam, prawda?) chcesz Rybonie czerwonowosy stały zachować stan liczbowy? Quote
rybon36 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 absolutnie nie chcę, zwierzeta mają trafiac do domków i już, mamy i tak 4 koty w zxapasie Quote
evita. Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='rybon36'] mamy i tak 4 koty w zxapasie[/quote] To może na miau trza z nimi "uderzyć" ;) Quote
rybon36 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 chyba już nie umiem się z nimi rozstać, będą tylko koty, psów nie, bo nie mamy warunków na to Quote
bea_m Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 :roll: Rybon no coś ty? No daj szansę innym ludziom!!! Quote
teapot Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Spociasty! Dupa w troki i zabierać się z Rybonowa!!! :mad: Jakąś musztrę tam u Was trzeba wprowadzić! :evil_lol: Quote
Alex78 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Spot znalazł dom! Dzięki artykułowi w lokalnej gazecie, rrozdzwoniły się telefony. Z przychylnością szefowej zaakceptowaliśmy wstępnie jedną rodzinę, która w czwartek odwiedziła Spota. W sobotę 18 października przekazaliśmy go tym Państwu do adopcji. Z SMS-ów wynika, że jest OK. Mam wielka nadzieję, że Spot znalazł swój nowy, dobry dom :) Quote
rybon36 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 domek sprawdziłyśmy obie z Alą, mieszkają niedaleko mińska, maja synka w wieku Spota :), facet teraz sypia na kanapie :). Rano nawet poprosił na dwór sam. Spot, nie synek. Pani dierżąc smycz ze Spotem na końcu wyjaśniła mi, że ja sobie nie zdaję sprawy jak ona Spota już kocha. Może sobie i nie zdaję, mama nadzieje, że będą go kochać tak dalej. Wątek znalazł happy end dzięki Ali, bo to ona dobrym duszkiem jest i dała to ogłoszenie Quote
bea_m Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No to wielkie uffffff. Gratuluję Spotowi nowego domu i decyzji Rybona. Spotku powodzenia. Quote
Alex78 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Tak wyglądał Spot na wizycie w naszej przychodni kilka tygodni po adopcji. [IMG]http://gfx.efotek.pl/images/hknhukqos4t13xgg0ic3.jpg[/IMG] Quote
Erazm Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Okraglutki:eviltong:. Pieknie psiak wyglada, az sie nie chce wierzyc kiedy wraca sie do poczatku jego historii Quote
bea_m Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='rybon36']On jest gruuuuuuuuby!!!!!!![/quote] Jak chcesz zobaczyć grubego dalmata to zapraszam do mnie. Kontakt podam na pw. A najważniejsze w tym wszystkim jest to że ON ŻYJE!!!!!! I to dzięki Rybon :multi: Quote
Recommended Posts